13

до едно

преди 7 години

И кръчмата в парламент

12

леле

преди 7 години

!Че за къв ни е Парламент, депутати и министри, след като *** решава всичко еднолично? Закривайте държавата, Боко цар и това е.

11

Анонимен

преди 7 години

След като номерът със Станишката и Орешака се изтърка, иде ред Деформаторите да са виновни! Тиквич, велик си, не може да се отрече! Имам предвид велик клоун!

10

Анонимен

преди 7 години

От Кадя на кадя...?

9

манчо

преди 7 години

нещо за РУСИЯ няма ли днес, да ни осведомите колко е лошо там и как фалира

8

Анонимен

преди 7 години

Бацо е паникьосан. Студът настъпва, бежанците също. Руснаците си искат веднага парите за Белене. Путин му върти номера денонощно, а Юнкер иска да приемем половин милион бежанци срещу някакви скромни пари. Цацка е кауза пердута, няма да бъде избрана. Бацо ке поти, навиква кой къде види, няма свои-чужди всички ругае. Бацо вдига кръвно. Патриархът, мюфтията и равинът са в готовност за посещения в Правителствена и молебени за оздразяването му.

7

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

ТЕ ПоГЕРБаха България! Това е абсолютно точно констатация. ако не бяха лакомите продоти от "Реформаторският блок" и "Паричният фонд" и сребролюбците от АБВ-то, Тикван щеше да види втори мандат на кукуво лято!

6

развеселен

преди 7 години

Умрях от смях! :) Вие нали не си мислите, че депутатите от Гроб са си решила ваканция без Тиквена санкция. Ама като чу какво псуване от народа настана по депутатските майки веднага се направиха на работливи :) че и Тиквун лично дошъл в парламента хехе смешници крадливи :)

5

западноевропеец

преди 7 години

Найвеликия!!!

4

тиквопоклонник

преди 7 години

Аз съм т.ъп тиквопоклонник и на всички избори гласувам за Герб!

3

Мдааа,

преди 7 години

а в Конституцията пише "... парламентарна Република" ...

2

zeus

преди 7 години

Баце пак е вдигнал кръвното и не знае къде се намира, използва Парламента да агитира предизборно, че само те били алтернативата и разбира се пак друг му е виновен за всичко.

1

Анонимен

преди 7 години

Прав е Боко! Обърнаха парламента на кръчма!