8

Как какво?!

преди 7 години

Чисто нов гъзопровод, както винаги на артия.

7

Българин

преди 7 години

Бочко, чехълчу, Митов и всички други защитници на анти-българската европейска политика трябва да бъдат съдени от народния съд и обесени пред целия народ. Вместо да бъдем незаобиколим енергиен фактор, сега ще гледаме как големите пари текат покрай нас.

6

врачка от северозапа

преди 7 години

Защо да се занимава с БГ г-н Путин. След победата в 3та световна ще подари южна и североизточна БГ на Ердоганя. Историята се повтаря, БГ на страната на губещите в резултат на което се разделя с територии. Но северозапада ще оцелее 😊. Там и змиите вече не ги свърта, а Ценко Чоков ще е премиер.

5

Krom

преди 7 години

Разбира се, би било много несправедливо ако управляващите този Бантустан предатели застанат срещу американските си Господари и хванат та направят нещо смислено в България. Не, допуснат да се случи нещо смислено, въпреки усилията им. Очакваме разбира се, да започнем да купуваме турски ток и газ. С тоя *** материал то май и не заслужаваме друго.

4

OMG_Lucker

преди 7 години

След като се подчинихме на ЮСА и ЕК и затворихме проектите Белене и Южен поток ни се отвори отново шанс с Руско- Турската криза. Нооо "наш'то мче"- банкянския пишман "юнак" и компанията му от сой не се възползваха от възможността. Сега ще гледаме отстрани, ще се облизваме и ще се молим за жалки компенсации или някакъв си там газов хъб. България, дето нищичко си няма, можеше да печели парички поне от транзитни такси или да произвежда евтино ток, но не би. Тва е, няма изгледи за някакво развитие.

3

Анонимен

преди 7 години

Пряк резултат от обтягането на отношенията с Русия, следствие от въведените от ЕС санкции срещу Русия, е принизяване на и без друго мизерната роля на ЕС в международната политика. На този фон в Германия са подготвени документи за нови санкции срещу Русия. Баба Мрънкъл копае дъното.

2

Анонимен

преди 7 години

Ми що бе, нали хъб такова ще строим! Американският танкер с евтина шистова газ дойде ли или още пътува, пътува?

1

Анонимен

преди 7 години

DO 1 NYMA KAK DA STANE. I OT KOI.1' ES E OTGOVORNA I PODURJHA BULGARIA