31

Анонимен

преди 7 години

Колко ми е гот, че не гледам тази простотия и хабер си нямам за какво е цялата драма. Чувствам се душевно освободен от "ВИП" чалгарщината. Препоръчвам го и на вас.

30

край

преди 7 години

ББ по опасен и от ББ бе. Хем джамбуша стана за сметка на къдравия глупчо хем и без пари ще му излезе. Даже може и пари да му вземе.

29

Анонимен

преди 7 години

ББ е помия, а тоя е ***.

28

Браво

преди 7 години

Браво на Явор най наглата телевизия с най простите *** продуценти и най наглия и надут водещ без покритие

27

следващият моля...

преди 7 години

Кофти младеж, няма да го запомня с нищо освен че е глупав нахалник.

26

Пускай Сашко

преди 7 години

Пускам Сашко

25

Сашо

преди 7 години

Явор - Тъпанаров. Много си *** бе Яворчоо. Добре че се "Кеш Аутна" Яворе - некадърен актьор. За нищо не ставаш. Не се излагай повече из медиите. Скрий се при майка си и не се показвай повече. Не служиш за пример на младото поколение.

24

Култура?

преди 7 години

Явор...Жана...защо ги правят известни тези хора? Защото във родната телевизия се харчи само сеир и помия. Българска телевизия не гледам с години, а за да се слагат такива новини на първа страница в днес.бг означава, че това е нещо много важно за нашите съграждани.Всичко отиде в тоалетната, нямаме и едно предаване с добър сценарий, всичко се свежда до пръдни, интриги и жълта преса. Шоуто на Слаби, Трагиците,Господари на сеира, България търси авант...много западнало положение! Само глупости!

23

Анонимен

преди 7 години

Тоя и брат му са баси и пародиите на звезди. Обаче като за втората им родина Булхаристан стават. Такова е нивого тук - ниско.

22

Xxxx2

преди 7 години

Абе доло горе добре го изигра сценарият!

21

Анонимен

преди 7 години

Бунтар! Това трябваше да се случи-отдавна! Някой да натрие нослето на големия брат..

20

Херцог Трън

преди 7 години

Поредното наркоманче, което си мисли, че е "звезда" и че на всички им пука за него....... Ххахахах

19

Енерго Про

преди 7 години

За контакти с мен, търсете щепсели ........

18

На дедо ви

преди 7 години

До Я. БахаровЕвалата Бахаров, смях им се със сълзи! Наздраве!

17

Тихо

преди 7 години

Това момче се изложи жестоко, много ниско падна !Беше логично, не може да си треторазряден актьор, а със самочувстие до небесата, нещата си идват на мястото

16

Анонимен

преди 7 години

Спомням си преди време на едно анти-гей шествие щяха да го бият тоя наркомaн. Почна да псува хората от шествието и да защитава хомо парадите.. Добре че полицаите му спасиха задните части.

15

На дедо ви

преди 7 години

Браво на Бахаров, направи ги луди тия! Много хора не си дават сметка, че това е контролирана среда, че режисьорите показват само отрязъци и моменти, това което е изгодно за рейтинга, удобните реплики в малката стаичка и тн. Човека е дочул, кой ще спечели формата и кога ще загуби състезанието и е решил да свали картите. Манипулирани в случая са зрителите, защото не им се представа цялата обективна истина. Не се поддаде на заплахите да остане и затва се стигна до това което видяхме. Браво Яворе

14

eN-Vy

преди 7 години

Сега жълтите вестници у нас ще се избият кой пръв да му вземе интервю срещу КЕШ ИН разбира се,само и само да си пълнят страниците и така нашето "актьорче" спокойно ще може да си КЕШ АУТНЕ без проблеми

13

Калоян

преди 7 години

А той си мисли, че ще си ги получи тези 45000 $? След тези неща,които направи Явор, смятам, че Биг Брадър ще го осъди да заплати такава сума, а не да му я даде.

12

Калоян

преди 7 години

А той си мисли, че ще си ги получи тези 4500? След тези неща,които направи Явор, смятам, че Биг Брадър ще го осъди да заплати такава сума, а не да му я даде