67

До ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Малък народ сме ама имаме чест. Не даваме на никой нито от запад, нито от изток, нито от юг да си прави гаргара така открито. Ако ще ни купуват да е умно, а не извадил патката си пред целия свят ексхибициониста ще ви купя разбираш. *** провокация.

66

нови задници руски

преди 7 години

Пьотър Толстой сред изненадващите нови лица в руския парламент

65

Анонимен

преди 7 години

И. П. Павлов в речта си при награждаването му с Нобелова награда казва буквално следното: Длъжен съм да кажа моите печални наблюдения за руския човек. Той има такава слаба мозъчна система, че не е способен да възприема действителността като такава. За него съществуват само думите. Неговите условни рефлекси са координирани не с действителността , а с думите."Наблюденията на нобелиста важат в пълна сила и днес.

64

Анонимен

преди 7 години

Вождът от Банкя се е взел за НезаменимИ се проявява като Диктатор с свойте Секретни служби от Данс Който следят Свободата на словото повече от колкото Престъпниците върлуващи в България Скоро ще си получи ЗаслуженотоСпокойно

63

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Много сме обидчиви това българите, когато някой чужденец каже открито какво мислят за нас по света.Един чешки скулптор беше ни изобразил като турски *** и ние вдигнахме вой до небесата.Сега един руснак ни казва, че ще ни купят и ние отново вием ...Дали чужденците, които ни казват истината в очите са ни виновни или са виновни онези, които ни докараха до това унизително положение като народ и държава ?

62

Бакалиев

преди 7 години

Русия не може да покрие масрафа на Крим, тоя тръгнал за нас да се изхвърля.

61

Better red than dead

преди 7 години

Болгарский коми ета самий лучший коми вес мира. Анадънму?

60

Прав е Чехов

преди 7 години

Пиянството, неграмотността, тъпoтaтa и ограничеността на руснака изостанал от Европа с двеста години, връзващ и до днес не съвсем уверено гащите си, за пореден път показва, че с него не трябва да се дружи, защото той разглежда дружбата като слабост.

59

Брей

преди 7 години

Абе колко тука са българи, бря?

58

Анонимен

преди 7 години

Син на велик род, народ и държава.Какво повече да говорим.Някакви си наведени лакеи седнали да му дават оценка.Каквото е мислил това е казал.Още повече, че това си е и самата истина.

57

до 55

преди 7 години

Той Боко не му остана много време да тегли още много ЗаемиВ най скоро време ще е На Политическото БунищеНародът взе да се Пропужда от Дълбокият сън изпълнен с празни обещания,Преспивни песни за Евроатлантически ценностиЧовешки права И Демокрация

56

Ганьо от Царево

преди 7 години

Кат ни купи тоз, шъ ни купи ли заедно с амуджите? Stop talking russian languge here. It's bulgarian language zone. All rightz coomie? хехе

55

Анонимен

преди 7 години

Руски ***. Трябвало е да кръстят Толстолоб, а не Толстой.

54

Анонимен

преди 7 години

Руска агресия срещу България е въпрос на време ... и българските комунисти са първите, които ще забият нож в Майка България, както винаги досега в българската история.

53

Анонимен

преди 7 години

Ценностната система на руснаците е по-скоро азиатска, отколкото европейска. Тази азиатска ценностна система се характеризира с обожествяването на лидера, с любовта към здравата ръка, с ненавистта към всеки, който е различен от тебе, с параноята, че си заобиколен от шпиони и врагове, с искането за най-тежки наказания за тези "врагове". И тези ценности, руските агенти имащи се за русофили искат да ни представят като алтернатива за развитието на България.

52

Анонимен

преди 7 години

русский, ... руссикие, вас теперь ненавидит весь цивилизованный мир !так что заткнись, скотина !!!

51

русский

преди 7 години

до админу .Звиняйте ТОВАРИСЧ люди мы не местные.Вашего языка не знаем,но ПОНИМАЕМ

50

СПОКО ,БЕ ДРУГАРИИИ

преди 7 години

НАЛИ АКА РУСИЯ НИ КУПИ --ТРЕБВА ДА НИ ИЗПЛАТИ ДЪЛГОВЕТЕ , КЪМ ЗАПАДНИТЕ БАНКИ ,БЕ....ХА,ХА,ХАААААААААААА..АКО НАИСТИНА Е ТАКА -----НЕКА БОКО ПАК , ТЕГЛИ ЯКО ЗАЕМИ ...ЩОМ РУСИЯ ЩЕ ПЛАЩА .....!!АЗ , НАПРИМЕР...СЪМ "ЗА"------НЕМА ЛОШО!

49

До 52

преди 7 години

Нищо не ти се разбира. Дадохме ви азбука-ползвай я!

48

Ха-ха-ха

преди 7 години

Потомък на Лев Толстой!!!!Когато запитали Лев Николаевич защо никое от децата му не е наследило неговият талант, великият руски писател кратко отговорил :"Природа отдыхает!"При неговият пра-пра внук природата не само отдыхает, ами е отстъпила правото на путин да прави изчадия по свой образ и подобие!