172

Анонимен

преди 7 години

Браво Борисов....,така трябва да се говори....със самочуствие и родолюбие.....късмет и успех за България

171

Анонимен

преди 7 години

> Борисов към Толстой: 1300 години никой не ни е купил!Той Боко не иска пари, той сам се дупи :)

170

27г

преди 7 години

197 Напротив, това е гранична зона, по комунистическо време повечето са били изселени за да не може Турция да има претенции за тази територия. Това се нарича възродителен процес. След 89 им връщат земите, плащат им обезщетение, а на българите не. На мен ми платиха 1600лв за 200 декара земя, както и на съседите, смешни цени. През 89-та в България е имало 180 000 мюсулмани, сега са над 600 000. Ама като гледам това не са важни новини, дайте да говорим за 50 000 руснаци на морето.

169

Анонимен

преди 7 години

SKORO SCHE IMA STOPIRANE NA ZIONISTKIAT FASCHIZAM

168

България е продадена

преди 7 години

България е продадена отдавна за 16 млрд. на САЩ , като колония .Искаш ли да сринеш една държава , зароби я във вечни ДЪЛГОВЕ ,.....никаква икономика , само плащаш ЛИХВИ .

167

прочетете

преди 7 години

Вижте поста на родолюбец и кажете има ли бъдеще с такива патриотари нашата държава .Отговора е - не .

166

НАЛИ?

преди 7 години

И най-важното е , че всички войни които води САЩ , са ''ХУМАННИ''.

165

Анонимен

преди 7 години

BOIKO NOSAT TI SCHE PORASTNE KATO NA PINOKIO I S TAZ TIKVA NA GLAVATA SCHE SI SIMPATIAGA kaji che ne proizhojdasch ot komunistichesko semestvo za kapak

164

Анонимен

преди 7 години

До SpaceX 177Няма значение какъв цвят сме, а *** - това сте вие! Разни *** недодяланчета, сигурно без 8-ми клас, недоучен, *** и елементарен! Нямаш образование, нямаш култура, не можеш на две магарета сено да разделиш, тръгнал мировозренчески анализ да правиш! Тебе ли не са те купили???? Точно такива като тебе продават България! На *** въшкари, без сърце и душа, без култура и интелект, които между гей-парадите като изтрещяли бегат да ловят покимони! Айде бегай....

163

Родолюбец

преди 7 години

Бойко *** е най-големият безродник, майкопродавец и национален предател в българската история. След него е придворният му шут Мистър Бийн!

162

e , и?

преди 7 години

Гусин Борисов , каква е файдата , ..... след като нямаме думата , нямаме СОБСТВЕНО мнение , по какъвто и да е въпрос , НИКОЙ НЕ НИ ЕвАВА ЗА СЛИВИ , нито в ЕС , нито в НАТО ?

161

ха ха

преди 7 години

Родолюбецо ,как може да обичаш такава държава ?И ти си глупав.

160

До 184

преди 7 години

Само, че по кърджалийско и хасковско а и другаде от векове си е било така.

159

Анонимен

преди 7 години

AZ SAM RABOTIL NA UZBEKISTANZI NIMAT NISHO OBSCHO S POSCHUNSKITE PAKISTANSKITE BANGLADESCHKITE DIVAZI VSE PAK SAVETSKATA SISTEMA GI OBRAZOVA

158

Анонимен

преди 7 години

Вълко Червенков - доказан масов убиец на жени и деца ! Смърт за БКП !

157

Родолюбец

преди 7 години

България е продадена вече, и то много отдавна! Този жалък национален предател и страхлив мишок Бойко *** е толкова неграмотен, че дори не познава българската история, защото ако я знаеше щеше да му е ясно, че България е на много повече от 1300 години, т.е. съществувала е и преди лъжовната 681 г. Да не говорим, че лъже най-долно като банкярски ***, защото от 1944 г. България е продадена на юдео-масонската върхушка от Запада и САЩ.

156

Анонимен

преди 7 години

А..............ОХЛЮВИ ГЕРБ БСП РБ ХА.......ХА ТОВА МЕ РАЗМЯ

155

До177

преди 7 години

През османското владичество(не робство, защото роби не е имало, роби са били крепостните в Русия) Султанът не е имал за цел да унищожава раята която се е трудила и изхранвала огромната империя. Затова сме се съхранили, империята е имала нужда от нас като такива. За руснаците ние сме само ненужна *** населяващи земи които искат за себе си.

154

Анонимен

преди 7 години

Чеченци,узбекистанци,таджикистанци са превзели огромни райони от Москва и Петербург и естествено руснаците ще се изнасят на запад включително и към България.

153

Анонимен

преди 7 години

Ха ха, ми то електрическите дружества не са наши, телекома, мариците, златните мини, някак все приоритетни за държавата сектори. Ние толкова сме се раздали, че то остана ли какво да купят, освен да скубят народа?