48

Анонимен

преди 7 години

Броня крепка, и танки наши быстры,А в них сидят бурятские танкисты,И слушают как шапки говорят

47

Анонимен

преди 7 години

Ако носа на Путин растеше с един сантиметър на всяка изречена лъжа, то сега щеше да бъде по-голям от телевизионната кула в Останкино.

46

Боби

преди 7 години

До Анонимен 41 Ано *** - МВФ повиши прогнозата си за РФ от -1,2% на -1,0%. Рублата вече 6 месеца е на ниво 64-66 рубли за долар. Валутните запаси към 1.9.2016 за 489Милиарда 1.1.2016 бяха 468 милиарда. При нас лихвата на БНБ е 0% а в РФ 1.9.2016 я намалиха за втори път тази година до 10,4%При нас банките дават 10-19% кредити в Русия банките дават 12-20% кредитиИскам икономиката на България да се развива както тази в Русия нищо повече.

45

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Кого се опитва да заблуди жужето... - има ли някъде по света миньори - специалисти по зенитно-ракетни оръжия...

44

Анонимен

преди 7 години

Не могат да простят руските болшевики които бяха тръгнали още през 1919г. да въздават ИНТЕРНАЦИОНАЛИЗМ, че поляците ги разбиха, че и 200 километра от изток си отхапапа

43

До пенещи русофоби

преди 7 години

Пийте една кола да ви олекне малко, че получите инфаркт и АМОК. Путин 1 в света и човека направи за мир много повече от колкото ЕС, САЩ и НАТО.

42

Великият Путин

преди 7 години

Литва, Латвия и Естония-само членството им в НАТО възпира руската агресия. Наличието на руски малцинства би бил добър повод за нахлуване и се поддържа от кръговете около Путин. Тяхните територии също се смятат за руски.

41

Боби

преди 7 години

До Анонимен 39Ано Умни не АНО *** ако това беше вярно в ЛНР и ДНР щеше да има модерно руско въоръжение. МАМАУ СТАА Кюрдите в Сирия имат по-модерно въоръжение от ЛНР И ДНР.Ако в Украйна влезнат същите комплекси дето се ползват в Сирия Украинските бронетанкови войски ще просъществуват 2 седмици а УКР Блокпостовете не повече месецПокажи ми НАЕМНИК някъде по света който ще тръгне да се бие с въоръжение на 40-50 години и повечето даже е трофейноВ Грузия влязоха Руски Танкове Войната беше 7 дни

40

пак ли

преди 7 години

До Анонимен 38Лъжи, лъжи за и.диоти,няма нито едно доказателство и това го заяви САЩ!няма Руски войски в Донбас,явно не слушаш какво ти казва господаря,лошо....

39

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Разби им държавата, а сега искал да бъде стабилна... - може би ще иска и "равноправно" сътрудничество...

38

странно

преди 7 години

Преди седмица в демократична "Украйна"посред бял ден в центъра на Киев група фашисти напада телевизия-ИНТЕР която показва истината за случващото се в страната и я подпалват заедно с персонала!?и вия защитавате тази пропаднала страна?

37

Анонимен

преди 7 години

До АнгелМного отдавна на САЩ бе известен фактът ,че пи следващ Майдан, РФ ще анексира Крим. Те го очакваха, желаеха го и затова оставиха Путин да го направи. В момента РФ е на прага на самоунищожението си . Всичко бе предварително проанализирано и предвидено. И цената на петрола, и санкциите и разрухата ,която е обхванала Русия. Предизборните лоцунги в РФ в момента са ,да няма заплата по-ниска от 15 000 рубли !!!!! 200 евро ??? И това е днес, преди изборите. След 2 месеца еврото ще струва 120р

36

Великият Путин

преди 7 години

Казахстан-изявлението на Путин, че преди 1991г. на територията на Казахстан не е имало никога държава силно подразни Назарбаев, който пък заяви, че всяка териториална претенция ще струва скъпо на агресора.В момента Русия плаща за Байконур, както плащаше за Севастопол. Как ли ще приключи това?!

35

Боби

преди 7 години

До Анонимен 32СССР по принцип считаше въпросните области собствена територия и имаше териториални претенции към Полша. Полша 1920 година присъединява въпросните територии от Съветска Русия. Към 1924 когато свършва като цяло гражданската война в СССР последните нямат нито силите нито средствата да си вземат територията дори и от посредствена във военен потенциал Полша. Така че 1939 си връщат територията(или поне това е според СССР ръководство)

34

Анонимен

преди 7 години

До ясноГражданска война ? От едната страна са украински граждани от другата Руски редовни части, руски наемници и бурятски танкисти ?

33

Ангел

преди 7 години

Путин много добре с играе Картите.Украинците видяха Американците не си мръднаха пръста за тях и като нищо Украйна и Русия да станат отново приятелски държави!!!До края на тази година санкциите на Русия ще са паднали.Това ще е черешката на тортата да забележителната но и малко двулична външна политика на Путин!!

32

Анонимен

преди 7 години

Името на съветският външен министър се изписва със звездички ? М-о-л-о-т-о-в- ?

31

Анонимен

преди 7 години

До двоини стандартиИстинските фaшиcти са в Русия. Още малко ще изкарал, че *** се е защитавала, затова е анексирала Крим, разпали война в Източна Украйна и изби и над 9000 украинци и продължава да ги избива. И свали пътнически самолет с 298 пътници на борда.

30

Великият Путин

преди 7 години

Азербайджан- Кремъл силно се дразни от желанието на Кримов да води прозападна политика и да защитава собствения си интерес в износа на нефт и газ.Сроежа на газопровода ТАНАП и петролопровода Джейхан за Турция се разглежда, като заплаха за интересите на Русия, което е доста притеснително за Баку. В медиите се публикуват руски карти, на които северен Казахстан, заедно с Баку са част от Русия. Нескрити са и стремежите за сухопътен коридор с Армения.

29

Анонимен

преди 7 години

Това ще е трудно, особено с Педро Педдаленко на власт (неофициално Джо Байдън).