241

до ,,Пешев'

преди 7 години

Истинският спасител на евреите в България е Сталинград! Щото местните фашаги видяха, че идва Могучая и ще им се търси сметка. И какво толкова хубаво има, че са спасявали евреите? Нали същите тези евреи отиваха партизани, убиха генерал Луков и така. Комунистите, но с конкретика, невежи или нежелаещи да кажат истината. Виолета Бохор Якова. Ама, много българка комунистка!Народният съд - 30% евреи и то с основно влияние върху по невзрачния юрист българин.Традиционно за етноса ни. и техния.

240

Анонимен

преди 7 години

Защо основна тема в устата на троловете е винаги Пешев и атентата през 1925-та година. Защото дай да изпълняваме нечии поръчки за пари. След Нюрнбергския процес хиляди французи са били съдени за съглашателство с немците. И не само във ФранцияВ цяла Западна Европа. Но французите отдавна са спрели да се дърлят на тая тема. Да не говорим че Герб е пълен с комунисти и наследници на комунисти.

239

глас божи

преди 7 години

ВАНГА ПРЕДСКАЗАЛА-2017Г. РУСИЯ ЩЯЛА ДА СЕ РАЗПАДНЕ! КИТАЙЦИТЕ ВЕЧЕ ЗАСЕЛВАЛИ СИБИР...

238

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен.............. като краварите си внедриха собствена социологическа агенция в Русия са масово дезинформиране ............Ти мислиш ли изобщо като пишеш, или си на принципа "стара *** *** не хваща, карай пропаганда да става". И знаеш ли изобщо защо Левада център е включен в списъка с чуждестранни агенти? А влизал ли си в сайта им да видиш какви проценти са дали за путин? Подобни неща ще ги разправяш утре край язовир копринка, не тук!

237

Анонимен

преди 7 години

а нашата икономика е във вихъра си , хахаха , присмял се хърбел на щърбел

236

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 350Отиди да предложищ подкуп на катаджия /полицай/ в САЩ. Не можеш да си представиш колко бързо ще се озовеш в пандиза и с ефективна присъда.

235

Анонимен

преди 7 години

А ЕС се разпада

234

Анонимен

преди 7 години

По време на ВСВ отива при маршал Бирюзов един свещеник и моли за въздушна защита, тъй като германците сигурно ще бомбардират манастира, който бил забележителност!!! - Какво чувам!? Та каква зенитна артилерия, какви изтребители да отделям за Вас!? Та нали Бог ви пази от всяко зло! Какво мога аз да направя повече от Бог....?!Нашите възможности са по земни и скромни.Е, направил необходимото!

233

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 350Корупция има навсякъде. Като въшките например. На запад ако са единици, в Русия са си направили държава обаче.

232

Анонимен

преди 7 години

До АНОНИМЕНДа бе .. Русия пропада икономически, но в САЩ бият *** и освен това ще се разпаднат утре или след седмица най късно. И така 100 години.

231

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е и ние да освободим Русия поне веднъж. За да им натякваме 150 години, че сме ги освободили и трябва да пълзят в краката ни от благодарност. Да ги накараме да ни издигнат паметници, да направят Федерално движение "Българофили", което всяка година да се събира край Каспийско море и да говори против Русия и за присъединяване към България.

230

Анонимен

преди 7 години

А западната икономика не е проядена от корупция? Тея големи външни дългове да не мислиш, че са отишли за социални дейности? Да не си мислиш, че там търговете за магистрали се печелят с конкурс? За каквото и да се сетиш... Оня ден обявиха за американска банка с 17 МИЛИОНА фалшиви акаунта! Уволнили са 5300 служители, участващи в схемите... Ако си мислиш, че морала на запада е на ниво, в голяма забуда си. А за корупцията всред политиците им няма да споменавам. Катаджиите им са подкупни като наще ;)

229

равна сметка

преди 7 години

Някои след Лукановата зима се взеха в ръце и опоскаха де що има.Луканов им даде старта,така,че не трябва да го ругаят,а да го канонизират1

228

АНОНИМЕН

преди 7 години

Поредната поръчкова статия плетена от ***. Но какво да се учудва човек като краварите си внедриха собствена социологическа агенция в Русия са масово дезинформиране на хората в Русия. Защо краварите не се замислят за собствения си външен дълг от 18 трилиона долара и да оставят Русия на мира. Русия не завладя като тях Ирак и да им окрадва петрола за милиарди долара като САЩ и западна Европа. Русия не краде сега от Либия,Афганистан като краварите. САЩ е типичен пример за държава с куха икон

227

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 344Хартиената икономика на САЩ в цифри. Ню Йорк има по голям БВП от цяла Русия.

226

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 339Ми ГЕРБ ще си го кажат когато решат. Има си срокове за кампания. И теб какво те боли за кандидата на ГЕРБ ? Нали няма да гласуваш за него ако ще да е Лавров или Путин ?

225

китайците идат

преди 7 години

оризът е тяхното бъдеще което ще ги спаси от глад

224

Анонимен

преди 7 години

До МоИзносът на ЕС към Русия е не повече от 1% от БВП на ЕС. Никакъв проблем за ЕС. В Русия обаче се продава беларуска риба :))))Контрабндата процъфтява, цените им скочиха тройно и качеството на храните се понижи брутално.

223

зайчето бъни

преди 7 години

РУСКАТА ИКОНОМИКА Е УДАРИЛА ДЪНОТО,НО ЗА ТОВА ПЪК БЪЛГАРСКАТА ПОСТИГНА НЕВИЖДАН РЪСТ!ЯСНО Е,ЧЕ ПРАВИТЕ ПОРЪЧКОВИ СТАТИИ,НО ГО ПРАВЕТЕ ПО-ЕЛЕГАНТНО.С ТАЗИ СТЕ НАПРАВО СМЕШНИ.ПРОСТО ПЛАЧЕТЕ НА ЧУЖД ГРОБ.

222

Анонимен

преди 7 години

Комуноидите, комуноидите.! И къде са те днес? Ако е партия, това не е БСП. Има една друга, актуална, с *** и дебелогъсз вожд, която напълно се припокрива с практиките отпреди 50 години.Щото тая кохорта винаги е там, където е келепира.Когато има изгода е фашист, сетне комунист, сетне демократ, пиедерат, атлантик и прочие. Преди ни проглушиха ушите за турското робство и братята славяни, днес храчат по православието и говорят колко хубаво било съжителството. Патриот Симеонов и той така.