55

Анонимен

преди 7 години

Така е, по устав трябва да си мълчи. Затова Ненчев и Борисов правят каквото си искат, защото по устав всеки си мълчи и никой няма да им дири сметка.

54

Анонимен

преди 7 години

Е, бъдете коректни. Заглавието е доста подвеждащо, а казаното от генерала е доста иронично към зложелателите му. Поне като цитирате, цитирайте всичко.

53

Русия

преди 7 години

Само дето е завършил във ФАЩ !

52

Психодиспансер

преди 7 години

Ген. Владимир Колев, ге. Георги Вазов, ген. Владимир Вазов, това са хора оставили имената си по бойните полета и историята защитавайки България. Този плачльо ще остане единствено в *** на партията си

51

fsd

преди 7 години

Успех на човека! Дори платените драскачи няма за какво да се хванат и минават с безсилното "комунист" и великата обида "русофил".

50

Бузлуджа

преди 7 години

Ето това е, спечели ли генерала, Боко от яд ще направи предсрочни избори, и тогава левицата ще се завърне триумфално във властта.

49

Анонимен

преди 7 години

Още не се е кандидатирал и го почнаха хиените, *** нация.

48

Гайтанджиев

преди 7 години

Ако генерала се покаже като надпартиен и се разграничи от БСП, с него съм. Ако не го направи, ще гласвуам по скоро за Хасан да стане президент отколкото той.

47

Анонимен

преди 7 години

Време е да изметем генерала-мутра и наркопласьор ББ.

46

Анонимен

преди 7 години

прилича ми на бригадир, има ли снимка с каскет!? на тая ген. глава отиват шапки!

45

Анонимен

преди 7 години

Интересно ми е, какво ще каже ген. Радев, когато вече не е в БА. Най-вече по въпросите за ремонта на двигателите на МиГ-29 в Полша, за Еър Полисинга, за обещаният нов изтребител и това, което са си говорили с Борисов след първата оставка.

44

Анонимен

преди 7 години

Ас съм умьен гьербер и ша гласуам за бойку........,

43

Бесепар

преди 7 години

Другари последен напън! Имаме 200 хиляди електорат на наборна служба, 100 хиляди наемника (в лицето на ромовете), трябват ни още 100 хиляди доброволеца за да стане нашата армия непобедима и ще сринем Боко от властта. Той едва ли ще събере повече от 350 хиляди.

42

сминдух енд чесън

преди 7 години

Цял живот на държавна заплата и винаги съгласен с властта,мерси това не е моят човек.

41

Спокойно Радев !

преди 7 години

Генерале, ти ще обърнеш държавата обратно, в добрия смисъл , разбира се. Ти видя как 15 години всички в страната се мъчихме да направим премиер от нищото. Не успяхме. Това нищо си остана един обикновен ***. Ти ще си президент Генерале. Няма никакво значение дали Помака ще подпише някаква хартия. До преди седмица си мислих, че до като измрем ще ни управлява този лаладжия. Днес всичко е друго. След теб други ще са изпълнителната власт.Край на ерата на чираците на бай Миле. Действай Радев !

40

Анонимен

преди 7 години

Ако България не е над всичко, е*ем ти и президента. Коце Попов като е армейски генерал, началник на ГЩ, а имаме всичко на всичко 2 дивизии армия. И генералите повече от при бай Тошо.

39

До 37

преди 7 години

Кофти скалъпено тролстване. 1) Няколко милиона не са никак малко пари и ген. Радев го е знаел също толкова добре. 2) В приватизацията на авиоремонтния завод няма нищо лошо, стига да отиде в правилните ръце и да бъде печелившо предприятие. 3) На ген. Радев не му е работа обсъжда политика и няма право да го прави.4) Единственият път, когато ген. Радев си отвори устата, беше при предложението на свинаря Ненчев небето ни да се пази от чужди изтребители. Опитайте пак, тролчета.

38

Анонимен

преди 7 години

На какво точно е генерал ?

37

?!?

преди 7 години

Типично по бе-се-парски жали за глупостите по свой адрес, като че ли са смъртни заплахи, като го чета тоя жив да го пожаля! Иска президент да става, а се вайка от критиката.

36

Анонимен

преди 7 години

То е ясно, че герберастите ще впрегнат всички медии в оплюването на генерал Радев, но това е истинският човек.