41

Анонимен

преди 8 години

За пръв път го чувам този Радев и то от негово изказване, че сдавал поста, защото не може да гледа как други щи ни охраняват въздушното пространство. Тогава много ми се издигна в очите. След това обаче идва номинация за президент от БСП. Значи може и да не му е чак толкова зор за въздушното ни пространство, а иска да лови и той глигани като Гоце с нашите пари...

40

Анонимен

преди 8 години

На Боко му падна завист, че Радев се е издигнал до генерал с упорит труд, а не е измислен "генерал" като Боцко, на който генералските звезди му ги сложиха Доган и Гоце.

39

Реалист

преди 8 години

БеСеПе-то най-накрая си намери една умна кака да ги поотрака след всичките клоуни, които се упражняваха да лъжат бабите в последните 26 години. Тя проумя очевадното - че в мажоритарна битка ще спечели "играча на народа", а не "играча на партията". В тоя смисъл избора на човек с перфектна биография и репутация ще го направи любимец на народа. Всеки, който ще се изправи насреща в съзнанието на българина ще е "партийна ***" и ще го направи неизбираем.

38

Анонимен

преди 8 години

Представям си дебат между Негово Тиквейшество и ген.Радев. Ще падне голям смях.

37

Анонимен

преди 8 години

"Ген. Радев досега не се е доказал с нищо извън тясната си специалност."А астрологията и строителния бизнес на Плевнелиев какво общо имаха с това да си президент на държава? Да не мислиш, че има училище за президенти? Ако Радев бъде избран за президент, за целта си има съветници, както всеки преди него. Не бери грижа дали ще се справи.

36

Наблюдател

преди 8 години

Тоя път Корнелия удари десятката. Без да съм фен на БСП не мога да не кажа, че с тая кандидатура за президент хвърлиха ГЕРБ в сериозен размисъл, а тяхното ръководство отдавна не се упражнявало в мисловна дейност и е отвикнало за два мандата. Досега имаше един, който да мисли ... и сега пак Единствения ще трябва да му мисли какво да прави, щото както сам казва "мат'ряла не става".

35

Става интересно

преди 8 години

Сега на Боко му е трудно положението - Митко Николов няма шансове срещу ген.Радев, а по-добър играч от бургаския кмет ГЕРБ не може да извади. Остава му само един шанс - сам да се кандидатира, защото проучванията показват, че рейтинга на досегашния командващ ВВС е безапелационно по-висок от този на всички спрягани за кандидати от другите партии.

34

Очевадно

преди 8 години

Не бих правил сравнения между един достоен, интелигентен и доказал се професионалист в кариерата си с произведение на бостана в Банкя. Дори няма база за сравнение.

33

Идеалит

преди 8 години

Борисов този човек е истински генерал, не като тебе измислен и назначен от т.н. лъжлив Цар! Дотегнал си на всички с просташките си приказки и герберските грабителства. Търси си място при братя Галеви!

32

Анонимен

преди 8 години

До Анониментолкова ли си неграмотен , че не знаеш как да си включиш кирилица.

31

Анонимен

преди 8 години

generale, a zemi vrtni edna shaiba na turskiat si kolega i go popitai koi ot lupingite turcite nenapraviha da gutnata erdjeba. ta do kat si deistvast, zadeistvai trite helipoktera i edinia remontirat jetnik da tresnes edna dve kiumbeta v tikveno piponstata teritoriabeh voinik na Grafa i ste glasuvame celata ohranitelna rota za teb, Generale!

30

Анонимен

преди 8 години

Борисов е охрана на бай -Тошо и царя, какво праи в политиката????

29

до 34

преди 8 години

"Няма право на изявления в социалните мрежи"На ударен ли се правиш на мога да разбера или просто толкова ти е багажа? Той има право на свободна реч и фейсбук коментари, стига да не засягат работата му. Той ти заявява, че няма право да коментира политиката, мнението на премиера относно себе си и както виждаш не го прави. Нали не очакваш да се свързва със щаба за разрешение да каже добър ден на жена си, или че ще иска кило домати от продавачката, не ставай смешен.

28

До 40

преди 8 години

Най-после някой да каже истината за Тиквата!Добре че беше бат Доган да му подари пагони!И вече не може да бъде генерал според новите звания в Мвр а комисар !!!!А по интелект Ген. Радев е на светлинни години напред от Боко Тиквата!

27

до 41

преди 8 години

А Борисов защо се отказа от пожарникарския ***, което му е професията.Как мислиш - за пари или за власт. Или може би за много пари + много власт.И какъв точно доказал се политик е Борисов, след като няма елементарно възпитание, никаква дори обща култура и предизвиква единствено смях, навсякъде където се появи. Имам предвид в цивилизования свят.Ако не знаеш Борисов не може да пише без правописни грешки и срича като чете.Той дори като говори не може да си следи мисълта.

26

Анонимен

преди 8 години

Едно знам за тези години на т.нар. демокрация : ако някой е издигнат от БСП не е читав! Или ако е, ще стане на *** - примери много.

25

Многострадалеца Боко

преди 8 години

Истината е че и ген. Радев да стане президент, спасение няма докато сме под шапката на ФАШИСТКАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НАТО . Отдавна разбрах че тука еднолични решения в интерес на България не се вземат , решенията се вземат от Фащ Нато, от нато ни наредиха да "пазим" въздушното пространство с чужди пилоти, те наредиха на Плювню да не казва думата Русия на националния празник на България и още много други. До такова унижение България никога не е стигала ...

24

до 39

преди 8 години

Не знаех, че Борисов е бил бизнесмен, при това успешен. Светни ме ако искаш. Освен ако не наричаш бизнес, това че паркираше мерцедесите на Маргините и Таки на паркинга в Замъка Хранков, на който беше пазач.Иначе от кметуването му си спомням, че София беше зарита с бо..лук.Виж това, че бил някакъв специалист като главен секретар, също ми се губи. Освен че се снимаше с труповете на 156-имата убити "бизнесмени" по време на неговото секретарстване и мълчеше мъдро. Подобно на учителя си - Царо.

23

Анонимен

преди 8 години

До до 32Глупав въпрос.Качествата на Борисов за премиер на държава се виждат с просто око - успешен бизнесмен, успешен кмет, стаж като главен секретар на полицията, основател на партия, успешно печелеща избори. Хората гласуват за него. Какво повече?Генералът цял живот е карал самолет, какви предимства в обществения живот дава 20 г. пилотски стаж?

22

Руди

преди 8 години

Не, ти си постоянно действащ глуп ак.