193

Лорд Евгени Минчев

преди 7 години

Славуца е гей бе, деца млади без зъби

192

Анонимен

преди 7 години

Който иска да променя нещо на национално ниво трябва да влезе в политиката. Това е нормалния начин при демокрацията.Слави не може и го е страх, затова не отива на избори.Да си прави шоуто и да не се занимава с политика щом не може.Тези които преди него са решили колко депутати да има са били по-умни от Слави.Слави не предлага решения, само скандали.

191

Горан

преди 7 години

Здравото присъствие на социалистите и Русия в страната ни се контролира от Конституционният съд. Така е изградена и конституцията,но нали народа има акъл като на баба измамена от телефонен терорист,вика УРА, крещи като изоглавен "Да живеет нашшти А тук таме някой уста-акъллия чака нещо да се промени..............

190

борко кисев русе

преди 7 години

слави е *** и нищо не може да направи а камоли деца

189

Анонимен

преди 7 години

С защо комунисти и депесари гласуваха против референдума?Герб иска да има референдум и го гласува - за.

188

Zlatena

преди 7 години

До 182 много скоро твоят любим бойко борисов по известен като боко премиерската тиква ще загуби президенските избори и ще отиде на *** където му е мястото

187

Анонимен

преди 7 години

КС пази Конституцията от шепа необразовани хора, които всеки като Трифонов може да излъже.Вие сте такива.Бог да пази България от вас и Трифонов.

186

Анонимен

преди 7 години

Първо, референдумът на Трифнов е нелепица, а в последно време - неактуална нелепица. НО! Събрал е нужните подписи с много отгоре. Редакции в него са произвол на властта. Второ, лицето Плевналиев напълно очаквано се оказа дребнав, отмъстителен и страхлив. Трето, за сетен път е доказано, че по "законен" път никаква съществена промяна на системата не е възможна.

185

Анонимен

преди 7 години

Всеки ром го може, само Слави не можа едно детенце да си направи.

184

Pleven

преди 7 години

То въобще да махни конституционният съд изборите .И да избира вместо нас президента депутата кмета и т.н.Защо въобще да отиваме да гласуваме след като конституционният решава вместо нас ...Така де .

183

Анонимен

преди 7 години

Имал Слави жени ама другия път...Що всимки бягат от него?Защо никой не иска да остане с него и да имат деца ?

182

До 190

преди 7 години

Да правиш деца е лесно, само за Слави се оказа Невъзможно.А да ги отгледаш е най-трудното.Но Слави няма да разбере какво е, а тръгнал да се прави на ***.Защоти Никоя жена до него не пожела да роди от този ***

181

Pleven

преди 7 години

То ако ще решава конституционният съд вместо мен на референдума .Защо ни карат въобще да хофим да гласуваме на изборите .Ами конституционният съд да решава следващият път кой да е президент и кой да е депутат .

180

Анонимен

преди 7 години

Слави има Няколко предавания през годините за да се оплаква и оправдава.Все другите му виновни ;)Така се държат лузърите!

179

Анонимен

преди 7 години

Дори една жена не можа да си намери дългия, всички го зарязват.А вие му вярвате...

178

Анонимен

преди 7 години

Леле що защитници на властта има тук ? Що бе братя българи така ги защитавате ? дали защото и вие си хапвате от медеца дето не стига за обикновените българи или наистина вярвате че "българските "депутати са по-добри от Слави ? и кои по-точно са по-добрите :може би бат Сали, или другарката Ташева,или Цветанов, или Борисов,или Пеевски,или Цацаров ,или шефа на "етичната" комисия към ВСС Ясен Тодоров ,или Сидеров .......Кой ?

177

Анонимен

преди 7 години

Трифонов прави цели предавания за да се оправдава :)))Слабак е...

176

Анонимен

преди 7 години

Славчо, не ти ли омръзна да губиш и да се излагаш постоянно ?!Пак ще се оправдаваш след това в национален ефир ... Ама аз така, ама онака.. ;)

175

Бай Иван

преди 7 години

Да се подиграваш с бога,ден през ден и да чакаш успехи..... забрави! А що се отнася до шоуто му,спрях да го гледам. Когато обаче неволно оцеля предаването му,го спирам от срам,та това е пародия.

174

до 184

преди 7 години

Така наречената дъщеря на Тиквата, измислена от ПР-отдела на ГЕРБ, начело с Бъчвата не е негова, а на бившата му жена и Стефан Абаджиев (вторият й мъж). Това е и причината за развода - Борисов е импотентен и стерилен.