36

Кръстьо Костов

преди 7 години

Опит за непредумишлено убийство + сплашване на свидетели + лъжесвидетелстване ....Кмете, кмете ... ако има правосъдие ще можеш да се кандидатираш за кмет чак през 2052 ....

35

сминдух енд чесън

преди 7 години

Очевидно кметовете ,имат празни кратуни.

34

Анонимен

преди 7 години

Тоа кмет, ако бе у нашто село, толкоз гьоси щеш да изяде, че и Бойко Борисов и цялуту МЕВЕРЕ нямаши да му помогнат и да го спасат. Пък нещо друго щеше да му се случи изотзаде.

33

Боколенд е гето

преди 7 години

Линчът е доста добър начин да се решат проблемите на тази страна, потънала в анархия и престъпност. С Мутра начело на държавата не бива да очаквате друго. Не е логично.

32

Анонимен

преди 7 години

Кмете, ще я видим халката ти колко е здрава, като почнат да те ръмбят на почивки в затвора и родиш.

31

Наблюдаващ

преди 7 години

Да видим дали съм разбрал добре. Ако аз го блъсна този на улицата, понеже му здраво стомахчето, няма да има толкова тежки последици като детето?Значи утре сутрин паля колата към Трън.

30

Анонимен

преди 7 години

Щом е чул удар отзад докато се е разминавал с училищния автобус, то това означава че докато се е движел напред детето го е блъснало отзад. Значи случаят е птп при което човек връхлита движещ се напред автомобил. Нещо невиждано досега.А колкото до жената - дори и да има някакво психическо разстроиство, то това не означава че лъже.Мисля че всяко 6-годишна дете ще каже без да се замисли, че клета лъже!За деянията след инцидента заслужава не по-малко от 5 години затвор! И мин.50000 лв. за детето

29

Око за око

преди 7 години

Тоя дали ще има шанс да го проверят в пандиза дали има слаба х....а?

28

Анонимен

преди 7 години

Болшинството от кадрите на Мутрон са като този ***: кариеристи, нагаждачи, крадци и т.н . Когато псевдопартията на Мутрон започне да губи избори и всички нагаждачи го напуснат, ще си остане само Мутрата да носи отговорност за грешките които прави 8 години. Мутрата в момента е защитник на олигархията, мафията, комунизма и живковизма, а хората му дадоха властта за да се бори с тях, както гръмко обещаваше.

27

Анонимен

преди 7 години

От това изказване на годин кмета става ясно най-малко, че не познава правилника за движение. Какво се прави като се минава покрай пътнически автобус уважаеми шофьори?

26

Анонимен

преди 7 години

Леле, леле... много сме го закъсали.

25

Анонимен

преди 7 години

Трудно ме учудва нещо !!!??Но ,това "кметско "изказване е най -просташкото и нагло словоизлеяние,което е трудно ,дори да си представя !!!Този е ...Кмет !?!?Кмет -представяте ли си ?!?))))))?)))))))))?))))))??????))))))))

24

Анонимен

преди 7 години

Е нали всички кметове си купуват изборите, редовна практика от мн години насам, на последните избори нещата бяха най-грозни, не сте ли разбрали за каква простотия става въпрос, или още вярвате, че има смисъл и бъдеще с такива хора?

23

Анонимен

преди 7 години

Дайте ми автомат. Трябва ми за самозащита срещу о ли го фре ни.

22

Гербаджийки кмет

преди 7 години

"Името ми - легион, защото сме мнозина"

21

Анонимен

преди 7 години

Кмета на Трън-страда от психическо заболяване!Г-н Борисов и партия Герб,незабвно да го изпратят в някоя лудница.Най добре в Карлуково!Жалка история.Този *** незабавно трябва да си ходи.Такива,като него трябва да ги хванеш и да го биеш докато дишат!

20

Ф.С.В

преди 7 години

Този е НЕВЕРОЯТНО НАГЪЛ _ трябва да бъде съден до дупка -- !! Какъв нагъл безочлив двуличен арогантен лъжлив кмет !! Кои са избрали този ! явно пак лъха на пари и корупция !!

19

Психодиспансер

преди 7 години

Това нещо не би могло да се случи без ''съдействието'' на правоохранителните органи в Трън !

18

pich

преди 7 години

Много нагъл ... слаби стомахчета ....

17

добряк

преди 7 години

Ако бях на местото на бащата на клетото дете това кметче щеше да го сполети "лош късмет на кмет със слаби кости"Акъла ми не побира как може масово да се избират такива *** по селата!