25

Юмит Оз

преди 7 години

Турският полицай показа на какво в способен. Как ли бяха реагирали нашите тюфлеци, ако нещо подобно беше станало тука и трябва да реагират? Не че срещу тях ще тръгнат F16 самолети, танкове и хеликоптери, де..

24

Анонимен

преди 7 години

Хммм... интересно... как турските власти успяха само за няколко часа да установят, че 2745 съдии и прокурори са имали участие в преврата... Изглежда, че в преврата са участвали повече съдии и прокурори, отколкото военни!!!М/у другото,защо никъде не се пише,че същата вечер, поддръжници на Ердоган са разбили и плячкосали магазини на сирийци в Анкара, както и са нахлували в офисите на ПКК!?

23

Анонимен

преди 7 години

А българските медии се радваха, че Ердоган победил пучистите - вижте всяка централна емисия, как репортерите директно от Истанбул хвалят ислямистката революция на Ердоган. Още по-срамно е, че висши политици подкрепиха Ердоган и обезглавяванията на храбри войници, опълчили се срещу ислямизма и понечили да защитят това което е останало от светска Турция. Уви, Турция вече е 100 години назад, Аллах Акбар е новия й шеф.

22

Хейтър Тролев

преди 7 години

Властта е сладко нещо , особено като имаш дружина от верни и раболепни клакьори , обясняващи как светът се върти около теб. За справка Латинска Америка , цяла Африка и Азия.

21

ЕВАЛЛА НА КОМШИЙТЕ

преди 7 години

ОБИЧАМЕ ГИ..!!!В ТЕХ НИ Е НАДЕЖДАТА ЗА БЪДЕЩЕТО!

20

Василев

преди 7 години

Селяни, когато се ражда султан, обикновено демокрацията умира. Не се радвайте на нов султан и малко пр асе. Не се знае, каква св иня ще излезе от тях!Агент Софокъл, ЦРУ!!!

19

Анонимен

преди 7 години

До пехотинецБългарски лъвове - в атакаааааа!

18

Анонимен

преди 7 години

Ердоган знае на кого да целува ръка.

17

НЕ БОЙ СЕ ,БЕ....

преди 7 години

70-ГЕНЕРАЛИ ОТИВАТ НА СТРОЕЖА НА НОВ ЯЗОВИР В ДИАРБЕКИР..!ТАМ ИМА РАБОТА ЗА ВСИЧКИ ИСЛАМО-ЛЕВИЧАРИ И КОМУНИСТИ!!АРБАЙТ МАХТ ФРАЙ!!!!!!!!СУЛТАН -ЕРДОГАН Е ВЕЛИК И МИЛОСТИВ!!!!

16

Анонимен

преди 7 години

"Западните страни и най-вече Европа трябваше веднага да застанат на страната на Ердоган""Неоотоманските изблици на Ердоган не спомогнаха за сплотяването на Турция с нейните традиционни съюзници"Е как да подкрепиш този ***?

15

Анонимен

преди 7 години

Ми що не решат САЩ и НАТО да се разпореждат в Турция тогава?

14

Анонимен

преди 7 години

САЩ се опитаха да направят нещо но за пореден път се провалиха.

13

Анонимен

преди 7 години

Много добро развитие за Турция. Сега Ердоган наистина ще постигне, каквото искаше.- да направи Турция президентска република, а себе си единствен център на властта. И като навре държавата на кучето в гъзтъ, цяла Турция ще осъзнае, че се е объркала и за човека и за поста, който му е дала. Когато имаш насреща уродд, който се прави на баща на нацията,дай му достатъчно висок пост от който да лъснат простотиите му. Жалко за турците, ама така по-бързо ще се осъзнаят.

12

Анонимен

преди 7 години

"Западните страни и най-вече Европа трябваше веднага да застанат на страната на Ердоган,"И това "заставане" как точно щеше да помогне за потушаването на бунта?

11

Анонимен

преди 7 години

Ти пък си мислиш, че ако САЩ и НАТО решат да се разпореждат с Турция, както си знаят, няма да го направят ли?! Ердоган ги слуша засега и затова го търпят.

10

Анонимен

преди 7 години

ПРЕДИ 150-Г. СУЛТАНА Е ПРАВИЛ ОТ БЪЛГАРЧЕТАТА ЕЛИТНИ ВОЙНИЦИ--ЕНИЧАРИ , А СЛЕД ТОВА ГИ Е ПРАВИЛ СПАХИЙ /едри земевладелци с по 80-хек.земя/ДОЙДОХА СЪВЕТСКИТЕ ДРУГАРИ --И НАПРАВИХА ОТ БЪЛГАРИТЕ .."СОЦ-РОБИ НА ТРУДА"---без имоти , пари и земи!!СЕГА ---БЪЛГАРИНА Е БЕЗИМОТЕН ПРОЛЕТАРИЙ ......С 2-ЛЕВИ РЪЦЕ ЗА ПРОДАН!БЛАГОДАРЕТЕ НА БРАТУШКИТЕ СИ ЗА ТОВА!!

9

70 ГЕНЕРАЛА

преди 7 години

ЩЕ ВИДИТЕ НЕЩО КОЕТО НИКОГА НЕ СТЕ ВИЖДАЛИ,ЕРДОГАН Е ТВЪРДО ЗА СМЪРТНА ПРИСЪДА,АРЕСТУВАНИ СА 70 ГЕНЕРАЛА,ЩЕ ЕКЗЕКУТИРА 70 НАТО-ВСКИ ГЕНЕРАЛА ,ЗРЕЛИЩЕТО ЩЕ Е ВЪРХОВНО,И ЩЕ СЕ КОМЕНТИРА И СЛЕД 100 ГОДИНИ

8

Афанаси

преди 7 години

Джуджето Турция да внимава да не изяде лобута от ТИТАНА РОССИЯ!

7

Анонимен

преди 7 години

Да, светът коленичи, но няма да е за дълго. А Турция да се благодари на съдбата, че географски има такива стратегическо положение. Ако беше забутана някъде в другия край на света, никой нямаше да я бръсне за с-лива.България има дори по-важно геостратегическо положение от Турция и също никой не я бръсне за слива а НАТО и САЩ се разпореждат там като у дома си.

6

Анонимен

преди 7 години

Да, светът коленичи, но няма да е за дълго. А Турция да се благодари на съдбата, че географски има такива стратегическо положение. Ако беше забутана някъде в другия край на света, никой нямаше да я бръсне за с-лива.