8

Обективен

преди 7 години

До XxxТа това е точно мъжка постъпка.Спряха проект, който е в ущърб на националните интереси в полза на главния враг на България - Руската империя.

7

Анонимен

преди 7 години

Няма значение кой какво е казал, важен е резултата - трябва да плащаме реактор, но няма да го ползваме, ако не всеки ден течатлихви. Иначе заем след заем се вземат и се отчитат излишъци, а няма пари за заплати на учители и навсякъде. И всеки следващ който идва е по-зле и от предният, освен в уреждането на приятелски кръгове.

6

Обективен

преди 7 години

Абсолютно правилно решение на правителството да спре източването на пари от Родината в посока Москва.Да оставим фактът, че още една АЕЦ не е необходима на България в този момент, понеже не оползотворяваме и произвежданото сега електричество.А Турция Мицубиши Хеви Индъстри строи АЕЦ с аналогична мощност на тази на Белене като себестойността й е на половина от това, което братята руснаци щяха да ни одрусат.До сега сме им дали 2 милиарда и са направили един голям гьол със стърчаща арматура

5

11

преди 7 години

Е това не е ли груба намеса във вътрешните ни работи? А този си е предател, то е ясно.

4

Анонимен

преди 7 години

Навремето СССР,поне даваше,сега САЩ,само взема !

3

Дж.0.1984

преди 7 години

България - "Казахските степи" в Европа!

2

Анонимен

преди 7 години

Кабинета,,Сакскобурготски",друг път,чист ,,Борисов"намбър уан! Един хубав божи ден,на всекиго,ще бъде раздадено според заслугите!

1

Вейдър,Дарт Вейдър

преди 7 години

Ба някои съмнява ли се че не сме самостоятелна държава....борбата е кой ще натиска копчето Москва или Вашингтон....