8

аман

преди 7 години

Каква пропаганда,какво чудо.ЕС не спира да се излага.Имало два типа британци,качествени и некачествени.Всички изван Лондон били прости,не знаели какво правят,те не трябвало да имат думата,те не били истински хора.Техните деца,родители,са второ качество което не би трябвало да гласува.Бъдещето принадлежало на една група модерни,изучени и високотехнологични хора,а другите да мълчали и да живеят в мизерия.Това ли е политиката на ЕС,20 процента да са добре,а другите да се оправят хм

7

Алоооооо Днес

преди 7 години

Защо забранявате коментарите под статиите за столетницата? Пробутвате ги, а после не желаете да се види читателското мнение. Какво става със свободата на словото? И много внимавайте да не ми изтриете поста.

6

Анонимен

преди 7 години

Кава независимост? Та брититата бяха получили най доброто от Европейския сьюз! Но това го осьзнаха само младите в Англия, а пенсионерите не се сьобразиха с тяхното искане и им заритаха кьсмета у сметището!

5

Анонимен

преди 7 години

8-ми, изгубили са *** като нужникарен хигиенист.... Друго изгубено няма.

4

Анонимен

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯГЕРМАНИЯ И ФРАНЦИЯ НЯМАТ СВЕТОВНОТО ЛОБИ НА АНГЛИЯ, БЕЗ АНГЛИЯ СА С ВЪРЗАНИ РЪЦЕ :)ЗНАЕМ , ЧЕ ГЕРМАНИЯ РЕВЕ , СЪС СЪЛЗИ И СОПОЛИ :)))))

3

Анонимен

преди 7 години

АНГЛИЯ ПРАЗНУВА НЕЗАВИСИМОСТТА

2

Анонимен

преди 7 години

От всякъде се носи фалцетен рев на copocoиди! Чак става досадно! Дрееми за брексита.

1

Анонимен

преди 7 години

Соросоиден рев,сълзи,сополи нормално е ревът мишките,англичаните просто се измъкнаха от потъващият кораб *** съюз,няма как да не вият плъховете.