141

Нострадамус

преди 8 години

Тиквата се готви да възира от изпълнителната власт и да се кандидатира за президент. Вече е ясно, че сее договорил с Москва. След като го изберат за президент ще разпаднат ГЕРБ, както стана с НДСВ и на власт отново ще дойдат руските агенти от БСП и ДПС. Ако другите руски маcтии,т ези от ВМРО наберат достатъчно гласове ще вземат тях във властта. Угробванетона България ще продължи със страшна сила.

140

иван

преди 8 години

като не си взима бежанците да повикаме руски воиски да ги пазят да не влизат , щом турция нарушава договорки и член 5 на натао и ние можем да викнем 5 000-10 000 руски спец части. Путин няма да откаже да струпа войска по границата на агресивния ердоган

139

Боби

преди 8 години

До Анонимен 161Това че в РФ има няколко милиона ЛЕГАЛНИ Гастарбайтери? не ти ли говори нещо? Говори се че има даже няколко милиона и от Украйна които сега работят за Русия.А защо хората избират запада. Защото ЗАПАДА Е ПОСТАВИЛ В КУЛТ ЛУКСА. Всеки иска да е на луксозно място. Само че само 1% от западняците а и от всички хора по-света живеят луксозно останалите са експлоатирани от този 1%. Халал да ни е на останалите 99%

138

bai_jordan

преди 8 години

Тея кухи румънски ***, какъв флот ще правят срещу Русия?! Ами нали и те като нас имат три пробити корита на по 40-50 години купени на старо от същата тази Русия!!! По-хубаво да се съберем с Румъния и да предадем тези гемии за скраб, отколкото да ги потопят руснаците. Хем ще направим някой лев хем няма да има жертви. А пък турците като са много отворени да ходят да си се давят, тяхна си работа.

137

Анонимен

преди 8 години

Тези 2 милиона българи не избягаха в братска Русия,а отидоха в гадната Америка и Европа.Много тъпо.

136

Анонимен

преди 8 години

Политиката не е само да "усвояваш" еврофондове. Трябва да се взимат и важни решения за да не страда после и целия народ.

135

ким сун

преди 8 години

Не съм очаквал че през две годишната криза покрай Украйна,Бойко Борисов ще е първият политик от ЕС,НАТО и Русия който ще каже нещо смислено и героично.''Искам мир и любов''Иска яхти и туризам.Всички други откачалки които искат оръжия,война и избиване на комплекси са маймуни които еволюцията е подминала.Ако на бат Бойко му дадат пари и ресурси ще превърне България в модерно и спокойно място.Но най вероятно няма да му дадат нищо,а великите сили ще превърнат раиона в бойно поле,***.

134

Един от Северозапада

преди 8 години

Помните ли, какво обеща Рейгън на Горбачов, на оня кораб в Малта едно време, Горбачов му повярва, разхлаби режима, и 1989-та падаха стени навсякъде, докато гледахме невярващи че това се случва по телевизията??? Половината пишещи тук не са били родени тогава.Едно от главните обещания бе, да не се разширява НАТО на изток.А сега е до сами границите на Русия, обградили са ги от всякъде. На мястото на Путин, как бихте реагирали?Ако довчерашни съюзници сега дрънкат оръжие срещу вас?

133

Анонимен

преди 8 години

Това си е част от хибридната война, която Русия води срещу България. "Скандала" почна от русофилска меддия /24 часа/ а умната Тиква се освети като отявлен руски ***.

132

Един от Северозапада

преди 8 години

Не вярвах, че аз ще го напиша, но Браво на Бойко Методиев Борисов! Заради тази му позиция, която емоционално и много откровено заяви пред журналистите, много преди пресконференцията. На конференцията и Плевнелиев и военния министър, а и той бяха по-обрани, но все пак-браво за позицията.Усетиха, че мирише на барут вече, или скоро, както са я подкарали, ще замирише, и поукротиха топката. Дано обаче не дойде я когресмен, я държавен чиновник, и да им промени пак позицията,"убеждавайки ги".

131

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1 151Това няма нищо общо с причината поради която избягаха 2 милиона българи. Избягаха защото нямат работа тук, ако им беше добре тук щяха да са много по-малко.

130

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1Не знам кои са неграмотни, но на теб не ти се разбира на писанията.

129

Анонимен

преди 8 години

вън нато от българия и източна европа ,а румънците да секротнат защото ще станат на стъкло а и ние покрай тях

128

Анонимен

преди 8 години

Когато видя че хора от цял свят искат да живеят,да работят,да учат в Русия значи добре,хвалете Русия,хвалете Путин.Но виждаме7800 че хората искат да живеят в Европа, Америка а не в Русия.

127

Анонимен

преди 8 години

Всъщност България се обърна с дедовия към НАТО, за да може Столтенберг да го олигави качествено.

126

Анонимен

преди 8 години

Оп-са-а-а-а!Бегайте,местим го-о-о-о-о!

125

Боби

преди 8 години

До Шоп 155Лично аз също мога да кажа че не мизерствам, но всеки ден ми се набиват в очите просяци и бездомни а те мизерстват и не са един или двама много са. И това е в тъй наречения Идеален център на София...

124

Анонимен

преди 8 години

До ODESSAКупувайте памперси, щото след Путин идва генерал Лебед---------От генерала ти Лебед вече са останали малко кокаляци.Повече от 10 години вече го ядат червеите.

123

Боби

преди 8 години

До Анонимен 150Ано Умни при разпада на СССР и уреждане на дълговете Русия ни достави 300 бронемшини, Самолети и незнам още какво за да нулира СССР дълга към България. Тоест изнасяли сме към СССР и сме имали и положително търговско салдо.

122

Боби

преди 8 години

До Одисей 1 140Оди сей - Османската Империя е облагала неверниците с кръвен данък. Сега САЩ и по-големите западни страни реално правят същото с България. Младите отиват там да живеят и доста от тях се претопяват а ние мизерстваме.