6

Насо

преди 7 години

Ако приемаме че гей обществата са като всички останали, то това означава че не са необходими индивидуални паради, всички паради, а те в България не са толкова много, са и за тях. Не е необходимо рекламирането на сексуална ориентация, особенно по толкова артистичен начин, има толкова много ранни тинейджъри които се захласват по шаренийки и разкрепостеност на която малко хора устояват, но това ги кара да взимат погрешни решения.

5

Reo

преди 7 години

Аз предлагам този тип паради да се подложи на обществен референдум. Ако българското общество е склонно да го има - да го има. Ако не - да се забрани. И да се приключва с цялата тази шумотевица. Независимо кой какво мисли по въпроса, ние сме демокрация. Нещата трябва да се съобразят с мнението на обществото, а не с мненията на разни организации, които не са представителна извадка. Народът трябва да реши иска или не иска такива изяви веднъж завинаги.

4

Анонимен

преди 7 години

Каракачанов е като контролирана опозиция целяща да злепостави дадена позиция. Такива като него да говорят за моралност е смешно и само добро правят на дегенератите давайки им *** което да бият и сравняват всеки който говори против хедонизма им.

3

Николай

преди 7 години

Какво ли би станало, ако някой, който е против гейовете отгледа син, но един ден той им доведе зет ?....

2

караконжул

преди 7 години

Доносника Каракачанов да не е стожера на морала у нас?

1

ТОЧНО ТАКА

преди 7 години

"""Забранете гей парада, разрушава ценности и морал!"""""""""---ПРАВИЛНО--