29

Колко струва Тиквата

преди 8 години

До Тук по груби сметки Боко Тиквата струва на Българи над 20 милиарда. Ми то едно магаре да завържеш щеше с 20 милиарда да се справи по-добре от Тиквата

28

1.6 + дългове = ГЕРБ

преди 8 години

С приходите от билетчетата в София, другарката Фандъкова ще финансира и купуването на гласове, и дълговете ще върне :) Или може би само първото... забравих как беше.

27

zeus

преди 8 години

Ако не знаете как Гърция го докара до сегашното си положение ще ви кажа: вземаха се заеми, уж се купувах или строеше това-онова, реално парите не стигнаха до хората, обаче дълга е на тяхната глава сега. Познат сценарии на МВФ и Световна банка за фалирането и след това изкупуването на безценица на цели държави. Схемата работи само при наличието на продашни политици ;)

26

27

преди 8 години

Така ли ви казаха на партийното събрание на ГЕРБ в Требич. Излъгали са ви. Парите ще бъдат откраднати, а вие, децата и внуците ви ще ги плащате.

25

t-rex

преди 8 години

Ненавиждам БСП, но се надявах с новия председател да станат нормална партия. За съжаления то стана много по-зле. Освен че продължават със същия евтин популизъм и изопачаване на информацията, взеха че се поклониха и пред паметника на Тато! Май скоро тая партия няма да я има.

24

Гръците

преди 8 години

Като гледам гръцките и американските деца като се раждат със заеми са по-добре от нашите.Just saying

23

Анонимен

преди 8 години

Много неграмотност и в статията и в форума.Става дума за гаранции за да се покрие отрицателния капитал на фонда. Като тази дупка се отвори заради фалита на КТБ. Всички забравят, че фонда и тогава ги нямаше тези пари и ги взе на заем. Е сега рефинансират фонда за да покрият стария заем отпреди година.Въобще тази лелка се е разпищала само джабала да вдига без да вижда, че гредата е в нейното око - имено фалита на КТБ при Орешака.

22

И кво?

преди 8 години

Ще го обясня по простичко за неразбралите.Комшията ти взел заеми ,ял и пил на воля......Ако той няма нищо,парите ще ги връща естествено гаранта.Гласувайки Вие просто ставате ГАРАНТИ!Точно това е причината и за задължителното гласуване!Ако глупаците гласуващи станат под 25% според дебелите книги следва разпад на обществото ,гражданска война и смяна на дерибеите!Въпреки написаното по горе не съм АНАРХИСТ просто обяснявам какво пише по книгите които не сте чели!

21

i want my money back

преди 8 години

Наистина, къде са парите? Лъжливата Тиква постоянно говори за събрани данъци, спряна контрабанда, инвестиции, евро програми и какви ли не още успехи. А реално, теглят заем след заем. Аз не искам да им плащам борчовете. Ако продължават така, скоро ще сме като Гърция, но без икономика и лобита като гръцките, тоест ще сме по-фалирали от Украйна.

20

активен

преди 8 години

Хора, не разбрахте ли че Мутрата го върнаха на власт с обещание да дава милиарди на тези, които го върнаха. Основният проблем на Република България е Мутрата. Дано, когато тези които го върнаха на власт го свалят не е късно за държавата България.

19

Моля...

преди 8 години

До Анонименписна ми от такива като теб да плащам на ония крадци изборите! Борисов може и да не ти харесва, но той няма алтернатива! Никой не може да го замени, за момента. Не се е появил още силен конкурент! Все старите изтъркани лица..., Корнелия Нинова ще вдигне БСП, като я гледам какви ги плещи..., и човек който дудне и повишава тон веднага печели антипатии

18

Анонимен

преди 8 години

Тези дългове, които на натресе ГЕРБ, няколко поколения няма да могат да изплатят. Даже няма да могат да плащат само лихвите по тези дългове. Но какво ги интересува ГЕРБ съдбата на България? Важното е да си присвоят парите, които после ние ще плащаме.

17

Анонимен

преди 8 години

Владислав Горанов отговорил, че идеята на заема е стабилизиране на финансовата система на държавата. Ако е честен, защо тихомълком е внесъл предложението? Защо крие от народа?

16

Анонимен

преди 8 години

При всички "успешни" правителства държавния дълг се увеличи много, вкл. и външния дълг, фискалния резерв се опоскваше до някакъв минимум, а средствата от ЕС ги имаше благодарение на предишните. Резултатът беше, че хората не разбираха, че правителството е некадърно и не са избрали когото трябва. После идваше "неуспешно" правителство, което увеличаваше фискалния резерв, намаляваше държавния дълг и то при спрени средства от ЕС заради предишните, но хората не го оценяваха, мафията успешно ни промива

15

ДО

преди 8 години

Купиха рейсове викаш, а знаеш ли, че половината рейсове са от славаната марка "Джън Джоу". Не си я чувал тази марка, ама за нея бърбориш. А за пътищата не искам да говоря, по тях може да покараш и няма как да ги хвалиш толкова.

14

Иван

преди 8 години

Познат който живее в Холандия ходил в музей и случайно срещнал министър председателят им Руте който се разхождал без охрана и се снимал с децата щом го помолили! У нас НСО та,коли бронирани,кортежи... разходи,разходи ..за показност и безмерно чувство на арогантност на власт имащите! *** народ слаба държава...

13

Анонимен

преди 8 години

Дупчете по два билета в градския транспорт - един за Вас и един за дълга.

12

БАБА КУНА

преди 8 години

НА ПОДЛИТЕ И КРАДЛИВИ ГЕРБАДЖИИ НЕ ИМ СТИГНАХА 16-ТЕ МИЛИАРДА, ПАРИТЕ ОТ КТБ, ОТ ВИНЕТКИТЕ, ОТ БИЛЕТИТЕ ЗА ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ И ВСИЧКИ ДРУГИ МАФИОТСКИ ГЕШЕФТИ, А НАЙ-НАГЛО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СМУЧАТ МИЛИАРДИ, КОИТО ПОТЪВАТ В ДЖОБОВЕТЕ ИМ. ДА МУ ИЗСЪХНАТ РЪЦЕТЕ НА ВСЕКИ, КОЙТО ПУСНЕ БЮЛЕТИНА ЗА ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ НА ИЗБОРИТЕ.

11

до Нинова

преди 8 години

г-жо Нинова, избрали сте грешна тактика за спечелване на симпатии!!! Кажете какво ще направите, борете се за справедлив живот и излизане на българина от мизерията. Дайте платформа за нашите баби и дядовци, които са принудени да работят и в пенсионна възраст за насъщния! Спрете да хулите и да гледате в чуждата паница. Станишев се захвана лично с Борисов и загуби. Още сте в началото, а водите същата губеща политика

10

Анонимен

преди 8 години

"Лидерите" на столетницата стават все по - дебилни и ***. Малко ли ни натрапваха оная тиква Станишев с 0 дни работен стаж, после пияндето Миков, сега ще ни навират и тая сталиниска ***, която ще ни обясява за финансова стабилност и бюджетни дифицити...!!!