22

Анонимен

преди 8 години

Те гласуват от чужбина, след което аз трябва им сърбам попарата тука в следващите години, докато тях ги няма в България.

21

42

преди 8 години

МИСЛЯ СИ, ЧЕ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ СТАВА ЗА ПРЕЗИДЕНТ.

20

КК

преди 8 години

Аз не желая съдбата ми да се определя от хора, чиито грешни решения ще влияят пряко на мен, но не и на тях. Не е честно аз да тегля последствията от нечий друг избор, докато той си експериментира моралните и политическите разбирания на мой гръб от стотици и хиляди километри разстояние.

19

Анонимен

преди 8 години

Аз нямам нито един познат, нито роднина, нито приятел, които да издържат семействата си от чужбина. Така че по-полека с манипулациите, не са чак толкова много хората, работещи навън.

18

Анонимен

преди 8 години

Никакви избори в чужбина. Това, което пращат българите от чужбина, не може дори да се сравни с вредата, която нанасят изборите в Турция, където турците си ги манипулират както си искат. Ако искаме да я има БЪЛГАРИЯ! Президентчето не напразно толкова се е загрижило за правата им. Пет години се навеждаше на турците и продължава.

17

КК

преди 8 години

До Анонимен 25Българите в чужбина не са неудачници и некадърници. Те имат правото да гласуват за управители на местата, където живеят. Спорно и нечестно е обаче да участват в избора на управление на място, където не живеят. Все пак други трябва да търпят последствията от такъв избор, а не гласуващите емигранти.Всеки има право да определя съдбата на мястото, където живее, но не и на мястото, което е напуснал.

16

Отговор

преди 8 години

До СократисКъде е проблема си отговори сам! Ако живееш в Силистра, и за едно гласуване трябва да ходиш до София, би ли си направил труда, особено ако имаш и други задължения, като деца, семейство и т.н.? Как ти се струва? А за турците, ако не им е удобно, Местан ще им уреди и безплатен транспорт да си видят родните места, и да гласуват между другото! И това с пари от Турция! А останалите българи по целия свят да се оправят сами! Резултат, гласовете за ДОСТ от чужбина ще се увеличат процентно!

15

Анонимен

преди 8 години

Да, точно така, щом не живеят в България нямат право да казват как ще се управлява тя. А никой не ги задължава да дават парите си тук, да не помагат на мен? На родителите и на децата си помагат.

14

Анонимен

преди 8 години

Съвсем честно е, щом не живееш в една страна, да не гласуваш за избор на управителните й органи. Все пак последствията от избора ти ще ги теглят тези, които живеят тук, докато ти се тюхкаш че си сбъркал от хиляди километри в странство.

13

Анонимен

преди 8 години

До художника"Същите тези Българи /живеещи в чужбина/ изпращат един сериозен паричен ресурс в България.Така те подпомагат роднините си и икономиката ни. ЗНАЧИ : Можем да харчим парите им, а не може да им дадем право на глас, как да се управлява България!"Художнико, Като искат да гласуват и са загрижени за Родината, могат да си идват у дома поне за изборите. Иначе е малко странно изборът ти да влияе на управлението на държава, в която не живееш, а други да страдат от избора ти

12

хехехе

преди 8 години

колко са смешни тия двамата. България хаир няма да види, докато подобни ВМРО-АТАКА са в управлението. А Турция на последно място и трябват изселниците, за да влияе в България. Като гледам ГОце, Гергов, пък и ВМРО и АТАКА те са си направо ТУРСКИ МЕКЕРЕТА, без пари, а ако Анкара развърже и кесията направо ще сложат ФЕСОВЕТЕ!

11

Ле ле ле

преди 8 години

Когато си некадърен и с малко умствен багаж, няма кой да ти помогне! Тия двамцата тарикати, от глупостта си патят! Това дето го искат няма да им свърши работа, защото в Турция както преди гласуваха за по 1 минута на човек, така сега ще гласуват за по 10 секунди! Отделно, че ако поискат и с автобуси ще ги докарат тук да гласуват! Резултата ще е обратен на намеренията ви! А много недейте да плашите с напускане, защото в другия парламент няма да ви има! В НС е пълно с некадърници!

10

Анонимен

преди 8 години

До АнонименИ предлагам изборите да са в сряда, а не в неделя.

9

художника

преди 8 години

До анонимен 1Същите тези Българи /живеещи в чужбина/ изпращат един сериозен паричен ресурс в България.Така те подпомагат роднините си и икономиката ни. ЗНАЧИ : Можем да харчим парите им, а не може да им дадем право на глас, как да се управлява България!

8

Анонимен

преди 8 години

Никакво гласуване от чужбина! Ни в посолство, ни в консулство, ни някъде другаде! Само по постоянен адрес в личната карта. И без избори по време на Рамазан, байрям и т.н!

7

Анонимен

преди 8 години

ВъХ! Големи патриоти, нема що!

6

Българин

преди 8 години

плевньо - турчин!

5

стига

преди 8 години

Хора трябват промени 25 год от Турция определят съдбите ни и вижте до къде стигнахме,ДПС е пиявица която се е впила в държавата и пие кръвта,на това трябва да се сложи край.

4

Гошо...Тъпото

преди 8 години

Така трябва да се действа,като ПФ,в интерес на България;твърдо и безкомпромисно.Омръзна ми да ни управляват ...меки китки,па бил той Боко,Моко,Доко и сие,все с ...широки либерални евро*** ценности.

3

Анонимен

преди 8 години

Проблемът се решава с никакво гласуване от чужбина. Който иска да гласува - по постоянен адрес по лична карта. И спиране на всякакви автобусни превози 1 седмица преди вота от Турция. По обясними причини.