74

Gosy

преди 8 години

Слави трифонов отдавна се изтърка до към 2000 *** доде водеше ама оттам насам един път в годината е докога пък да го дават по бтв за празник на чалгарите пък и политик да става от ама така е когато шоуто е сбъркано с политика

73

Анонимен

преди 8 години

Вярно е голям хаос ще настане, вече няма да могат да редят партийни листи, да кадруват в полицията с угодни за тях шефове, няма да има по 15-20 млн субсидия, с която да оодържат армия от платени тропчета... Да това наистина е много неприята работа, не само за Боце, а и за останалите

72

Анонимен

преди 8 години

Най-големия популист и лъжец е този на снимката!

71

Петко

преди 8 години

Този на снимката не може да разбере, че народа мизерства и несправедливостите са писнали на всички. Той си живее в негов свят, с охраната от Не С О и милионите.

70

Анонимен

преди 8 години

Бойче, Хаоса в нервичките ти май ти го направи Дългия, а?

69

Анонимен

преди 8 години

ББ-Император! Плев.ню-Василевс Цецо-Дарт Вейдър Цеца-Баба Меца

68

Народен

преди 8 години

Това , че народът иска да омете политическата върхушка не значи хаос! Хаос е когато мутрите са взели властта, това е истината!!!А Този не мога да го дишам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

67

Анонимен

преди 8 години

Хос има само в големата ти и празна глава!

66

Цв.Цв.

преди 8 години

ББ император!!!

65

Анонимен

преди 8 години

Не симпатизирам на Тиквуня,ама на Славчо въпросите му са от глупави по-глупави и от безполезни по безполезни!

64

българина

преди 8 години

Кой е казал че популизма е лошо нещо!?!? Значи всеки който прави нещо което се харесва и е от полза за хората е популист и е лош така ли!! Пълен абсурд и лицемерие! Всеки управляващ който счита ме популизма е нещо лошо няма място във властта, защото е там точно за обратното, да работи за хората и в името на хората

63

Подреден

преди 8 години

Не знам какъв хаос може да настане но при над 20 милиарда заем взет от Тиквето,който има да връщаме бъдещето никак не е розово! Пък той ако по-му харесва,можи хаос да го нарича това чудо!

62

Анонимен

преди 8 години

НЕКАДЪРНИЯТ УЧЕНДОЛЕЦ- ДА РАЗКАЖЕ ЗА КАРИЕРАТА СИ ОТ ПРОДАВАЧ НА МАРТЕНИЦИ В ПОДЛЕЗИТЕ НА СОФИЯ ДО МИЛИОНЕР- НЕ СТАВА ЗА НИЩО, НЕ ГО ГЛЕДАМ ОТ ГОДИНИ, ЕДИН И СЪЩ МАНИЕР, ДО СКОРО ПЕЕШЕ И ПЛАЧЕШЕ ЗА МУТРИТЕ СЕГА ЩЕ СТАВА БОРЕЦ ЗА СВОБОДА И ПРАВДИ- ХАЙДЕ БЕ, ДАЖЕ НЕ Е И ШОУ МЕН, А Е СЕЛСКИ Ц Ъ Р В У Л МЕН- ГОВОРИТЕЛ НА ОЛИГАРХИЯТА. НАРОД КОЙТО ИЗБИРА КОРУМПИРАНИ И БАНДИТИ НЕ Е ЖЕРТВА СЪУЧАСТНИК- ЗА БЕЛОВЛАСИЯ, ЗА АЛКОЛИЗИРАНИЯ ФЪФЛЕК С РАЗВЯТОТО АЛАБРОСЧЕ, ЗА ТОЯ ДЕТО ДЕКЛАРИРА 1000 А КУПУВА СПА З

61

Анонимен

преди 8 години

Сега при 240 депутати половината винаги ги няма а ако станат 120 колко ще има в парламента. Наистина ще настане хаос понеже ще се вижда кой колко работи и къде ходи.

60

Анонимен

преди 8 години

до 81Пак не си го разбрал Слави. Каза пред публиката оня ден във Видин: Чакате аз да ви оправя? Викате щом мога да събера 70 000 души на един стадион, не мога да събера толкова пред парламента и да ги изринем тия? Само че едното е концерт, а другото е митинг. Или викате да со протегна ръката и да изкарам от ръкава 1000 души, да си протегна другата и хоп 2000 души? Разграничавайте нещата.Това го каза на една жена от Видин, която му каза, че трябва да направи партия..

59

Анонимен

преди 8 години

Имат си опорни точки Троловете и си ги засягат тук.Сега трябва да си заслужат партийните парички като са мнооого активни.

58

Анонимен

преди 8 години

Слави Трифонов си има една собствена държава в Държавата, ако питате мен. За какво му е да излиза от Ватикана за да оправя Италия?

57

Анонимен

преди 8 години

Има нещо ромско в Бойко,техен специалитет е да плашат винаги и да пророкуват черно бъдеще ако не им се даде някой лев на ръка.Сега разбирам защо си го обичат от Милета Бойко,понеже си е техен човек.

56

ахтидърахти

преди 8 години

До Анонимен Слави има огромен капацитет. Пълни стадиони и владее аудиторията. Свири на виола а не на лакордеон...

55

Анонимен

преди 8 години

до 75Спокойно , бе, младеж, Трифонов няма амбиция за политическа власт...засега. Той казва: Най големите 3 дявола са парите, славата и властта. Властта е най- големият дявол. Аз имам власт над някои хора, но да им ам власт над цял един народ- Нямам нужда от това.