133

Анонимен

преди 8 години

Спомнете си колко бяха изгорени в концентрационните лагери,на колко от тях от кожата направиха немските ,,бижутери"сувенири и колко бяха спасени полуживи от тези лагери.Колко милиона руски войници и обикновени хора бяха убити.И тук пишат някакви глупости с голяма злоба или простотия.На Бяло море слугуват а на острова мият чинии.Така ли беше преди?

132

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТо ЕС вече са разпадна.

131

Анонимен

преди 8 години

Това е армия!плювньо да се отстреля с мижавите си напъни.

130

Анонимен

преди 8 години

Преди една година пак четах как до 1 година ЕС и САЩ ще се разпаднат, фалират и незнам какво. Сега пак същото, но като погледнем реално тази година Путин показа скрапа. Гледах по ОРТ пряко интервюта с водачите на техниката и те казаха, че най - новата машина е от 1989 г. Имаше по Дискавъри поредица "Старт от скрапа" :)

129

Анонимен

преди 8 години

До СтефанИма как да си обясним няколко милиона пленници и многобройна техника през първите месеци на войната. Обяснението е елементарно: предателството на 5-та колона, на купените и завербовани вътрешни врагове в средите на висшите военоначалници.

128

Анонимен

преди 8 години

Слава на Русия и на братския руски народ! Слава на Съветската армия!

127

Анонимен

преди 8 години

В Тубата гледам видеоотчети за проведени обществени акции "Безсмъртен полк" в различни градове и държави: Бейрут, Орландо, Дъблин, Усурийск, Торонто, Прага, Чикаго, Харков, Чита, Петропавловск-Камчатски. Тепърва се очакват още.

126

Стефан

преди 8 години

Първоначалните успехи на Вермахта не се дължат на силната и могъща германска армия, а на нежеланието на руснаците да се бият за Сталин и комунистическия терор на който са подложени от 1917 г. Няма как да си обясним няколко милиона пленници и многобройна техника през първите месеци на войната. Нещата се променят едва когато на фронта пристигат дивизиите от Сибир и Средна Азия. Голяма е заслугата и на СМЕРШ, избирай или от немски куршум или от главорезите на Берия.

125

Родолюбец

преди 8 години

Да, победа над фашизма, но кога руснаците ще се освободят от юдео-болшевизма, под чието робство са от 1918 г. до днес?!?!?!

124

Анонимен

преди 8 години

Снимки 16 и 18 - Кубински диамант. Поздрав за ФАЩ!

123

Анонимен

преди 8 години

Димитър Благоев: "Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите...неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите". (Принос към историята на социализма в България")

122

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен Русия съчетава високата европейска руска култура с източната държавност и с православния дух.И как точно го прави? С паради, като този ли? Като дрънка с оръжие ли? Това по-скоро е неандерталско.

121

Анонимен

преди 8 години

За успокоение на путинофилите: Русия не е изолирана, но тя си е сама !

120

Анонимен

преди 8 години

Честит празник.

119

Rahat

преди 8 години

Chestit praznik eu!

118

Светъл

преди 8 години

Аз виждам победата на Русия над Германия като победа на доброто над злото.Въпреки всички политически и икономически причини, които изтъквате, само си представете в какъв свят щяхме да живеем ако Германия беше спечелила.....?!?!Харесвам някои решения на Х.и.тлер , но.....като цяло не съм фен на избиването на хора.....

117

Анонимен

преди 8 години

Тая година танковете палят ли, или пак им трябва оркестър да ги избута?

116

Анонимен

преди 8 години

По добре отидете в църквата и запалете свещ за тези които са загинали във войната.Защото във войната победители и победени няма.Има само жертви.

115

карина

преди 8 години

Поклон пред паметта на загиналите във Великата отечествена война! Слава на Русия!Нека не забравяме уроците на историята и да спрем да се лутаме като прашинки, носени от вятъра - политиката е преходна, нашите исторически корени и историческа памет са завинаги.

114

Анонимен

преди 8 години

Еееех, едно време и Д.Джуров беше на този парад заедно с цялото прогресивно човечество.