65

до 103

преди 8 години

Бъди сигурен, че президентската кандидатура на Герб ще включва етническия елемент. Тя и настоящата е такава.

64

Анонимен

преди 8 години

Великата Британия отдавна се е превърнала в пакистанска колония! С бонус - црънокожи африкански джихадисти за разкош!!!

63

С

преди 8 години

Все повече започва да ми се стои в България :).

62

Анонимен

преди 8 години

А презедента на САЩ какъв е? Да не би да е бял човек. Много ясно, че Тръмп ще загуби, защото *** там са много, имат право на глас и никой няма да гласува за него.Все едно тука Волен Сидеров да овладее ромския вот вместо Греб!

61

Анонимен

преди 8 години

,,Избирателната активност е била около 37 процента, по-ниска от обичайното за местни избори във Великобритания.''-------------------------------------Традиционният англичанин е на изчезване, а този, който е останал, доволен и разплут от осигуреното си охолство пасува или се е настанил в някое българско село да пасе райграс и отглежда репички. Метрополиите си го връщат на английската окупация.

60

Анонимен

преди 8 години

аре на бас, че всички българи в Лондон са гласували за пакито.

59

Анонимен

преди 8 години

В отговор еврогейската цървулска и слугинска партия на Тиквата, ще издигне кандидатурата на бат Сали ...Нали Тиквата се слагаше за шофьор на приятеля си Дейвид , а шофьорлъка му идва отръки от времето на Тато и Царя.

58

Анонимен

преди 8 години

Хайде Исмаиле, дай му хапченцата на 95, виж абстиненцията го е налегнала. Разбирам, почивен ден е и санитарите трябва да почивате, но какво да правят лудите?

57

Анонимен

преди 8 години

Прагматичен и рационален избор. Съвременният човек не съди нито по цвета нито по вярата, а само по това колко можеш. Когато разберете това драги фанатизирани "патреоти" светът ще стане не толкова неприятно място за вас.Спомнете си, имаше и обратен кмет на Ню Йорк, както и един педофил кмет у нас който в момента се мъчи да се изкара луд за да отърве кауша.

56

Лин Баден

преди 8 години

Остана и да е ***- тогава индилизите печелят 3 в 1- хем мюсли, хем ляв политически, хем гей! Евроатлантик та дрънка!

55

Исмаил

преди 8 години

Така е. Кадиров и Кабаева управляват Русия..За пръв път в Германия жена от мигрантските среди става министър. Юристката от турски произход Айгюл Йозкан поема социалните грижи и интеграцията в кабинета на федерална провинция Долна Саксония.Родителите на Йозкан пристигат през 60-те години от Турция в Германия. Тя израства в Хамбург и завършва право. Време е г-н Местан да стане Президент.

54

Анонимен

преди 8 години

А бат Сали - кмет на София!

53

Ингилизиин

преди 8 години

Евреите управляват Европа и света от векове, сега е ред и на пакитата (мюслюлмани) да се пробват :)!

52

Един от вас

преди 8 години

До arabinТИ внимавай с приказките, щото Путин го дърви голям точно за вас, саудитци, катарци и прочие терористична напаст...Западняците са крайно изпедерастени вече, но руснака няма да ви прости...

51

До Осман

преди 8 години

Няма такова име като Осман във арабския свят....все едно да сравняваш Мохамед със Мехмед....измислен си ти....във арабския свят вас турците ви имат като.......

50

Хан

преди 8 години

Пакистанец победил евреин от "аристократична фамилия"...

49

Анонимен

преди 8 години

ei tova e.. vsicki otivame na kino..

48

Джедай Мастър

преди 8 години

Мюсюлманинът Хан едва ли е крадлив и арогантен колкото Картофка, та какво като е спечелил?

47

Анонимен

преди 8 години

Дали ще е евреин или пакистанец, има ли голяма разлика? Белия човек умира и това вече не може да се отрече. Тук няма да е по-различно. Не си правете илюзии, че "българския" политически "елит" и кукловодите му ви мислят нещо по-различно. Последния случай с издевателствата на онези от специалното племе, чието истинско име е забранено да се пише тук, трябва да ви покажат за пореден път накъде отиват нещата и в несъществуващата вече България.

46

Анонимен

преди 8 години

Ало, Лондон, имаме ли връзка с главния мозък?!? Много ги беше страх от българите, сега си сложиха мюсли да ги управлява. Нема лошо - те ще си страдат :) Да позная сега, ударно почват да строят джамийки! :) Ахахаха...