10

Анонимен

преди 8 години

Кво ми за жалват тези дето и грам не им пука за нашата Държава те да не са на нашия хал че да протестират нека си протестират секции няма да има ДОСТ да са прибира в Турция не ни трябва време е да ги прокудим от земите ни Go to Turkey..

9

Анонимен

преди 8 години

Bg turzi elata si v bg glasuvaite sa bsp te sa s gerb

8

бай Петко

преди 8 години

На 29 май 1989 г. лично Тодор Живков каза по телевизията ....границата с Турция е отворена. Който иска може да замине доброволно... И започна едно хаотично изселване, а сега реват че са ги изгонили. Щом не плащат данъците си в България и не знаят за кого да гласуват под строй да си стоят там където са и да не се месят в живота на българите в майка БЪЛГАРИЯ !!!

7

КОЛКО Е ПРОСТО

преди 8 години

Който не плаща в България данъци за две години назад примерно да няма право на глас за каквото и да е било. Избирателните списъци се издават направо от НАП . Край . Една голяма тема с която народните *** си намират работа. То не минава година без корекции да ви обичам родителите настойници от женски род.

6

Анонимен

преди 8 години

te za men ne sa balgari I nqma kakvo da mi glasuvat! to balgarski ne govori, canarodnik mi bil! q pitaite balgarite kakvo mislqt! ama nail blijem zadnite chasti na erdogan! levski shte se obarne v groba!

5

Анонимен

преди 8 години

Протестираите си в турция.Не се бъркайте където не ви е работата.Тук е БЪЛГАРИЯ!!! А тя е ВЕЛИКА!!! Изгонили сме ви преди ще го направим и сега.

4

ha ha

преди 8 години

КЪШ КЪШ ЧИБА!

3

Р0д0от1стъ0пници

преди 8 години

Като са българи, що щат в Туркия!И имената им турски.Да си 78за56в34ра0т петицията в г67ъ90зо. Не се отказаха да 56по78р90об45ват България. И3ед67ни90ци

2

Анонимен

преди 8 години

Хасан и Мехмед от Турция не са ми никакви сънародници!

1

Анонимен

преди 8 години

*** елате си в България