116

Боби

преди 8 години

До Анонимен 153Умнико или Т Ъ П А К О - САЩ/НАТО бази в които не се допуска по съображения за сигурност местните колко са по света?Ето ти пример за България - НАТО БАЗА КОРЕН - от време на време идват американци да стрелят с каквото там имат през останалото време ние си провеждаме тренировки там - споделена базаНАТО Команден център до Варна - Колко от персонала е БГ? - един двама офицера за свръзка дори охраната не е от Българи а от САЩ МАРИНКИ - ТОВА САЩ ИЛИ БЪЛГАРСКА БАЗА Е.

115

предпазни мерки

преди 8 години

все пак това е по молба от страните които се чувстват застрашени от анексиране на територията им както направиха с Украйна и Крим

114

Боби

преди 8 години

До 138Я си прочети историята. Вземи и погледни всички големи японски корпорации колко % от тях не са японски? Няма такива всички основни японски корпорации са 1111% Японски. След 1945 сами се само финансираха и с "божествено" търпение и много труд пак станаха световна сила. Самите японци са шовинисти. Ако има нов Американски продукт оригинален супер купуват го, но има ли нещо подобно производство на японска компания ... САЩ продукта или Чуждия продукт веднага спират да се купуват

113

Анонимен

преди 8 години

Не от бази е обградена РФ ,а от суверенни съседни държави които само определят начина си на живот!Когато нямаш вяра на съседа си вземаш някакви мерки!Това кой ,какво и защо го прави си е лично негова работа щом е на неговата територия!Не бъдете двуличници!Кой напада и каза че още ще напада съседите си?!?!?!Имаше заплахи и срещу Латвия,Литва,Естония,Полша ,дори и срещу Холандия и Белгия!За това не ми дрънкайте глупости!Дори срещу България се изказваха !

112

Анонимен

преди 8 години

Повърхностното мислене е характерно за хора без особен умствен капацитет!Може наистина да не могат да ти налеят акъл но когато ти помогнат в точния момент с точните неща току виж си станал с една идея поне по капацитивен от това което можеш сам!

111

Боби

преди 8 години

До Анонимен 137Обградена ли е РФ с бази на САЩ - ДАВсеки ден не само спътници но и десетки РАЗУЗНАВАТЕЛНИ САМОЛЕТИ И КОРАБИ движат ли се по границите на РФ - ДА95% от ядрения потенциал на САЩ и ВБ и ФР срещу РФ ли е постоянно насочен? - ДАСАЩ и други организации финансират ли под една или друга форма безредици на територията на РФ? - ДАТова са фактиЗа каква "ненавистта към всеки, който е различен от тебе, с параноята, че си заобиколен от шпиони и врагове" говорим като фактите говорят сами

110

Анонимен

преди 8 години

Ха,ха,ха!Няма едно национални държави(по смисъла които влагате вие) !По смисъла които влагаш ми става ясно че не си в час за международното право и суверенитет общоприети от ООН!

109

Анонимен

преди 8 години

До до-130138, Както аз не мога да те направя умен, така и САЩ не може да направи Япония една от най-силните. Всичко е труд, желание за труд и самосъзнание.

108

Анонимен

преди 8 години

До 131За кой стандарт на живота говориш да не би за американския с десетки трилиона дългове ли ? Мижавият американски стандарт се дължи единствено на десетките войни водени лично от САЩ след световна война по целия свят и изпомпването на богатствата на тези страни. Русия не е водила нито една война и дълговете и са милиони долара , но не трилиони. Русия има лидери от световно значение не желаещи нарастване фалшиво на стандарта за сметка на трилиони дългове. Пий си хапчетата !

107

До-136

преди 8 години

От смешни червей акъл не взимам защото те нямат такъв!

106

Боби

преди 8 години

До Анонимен 129Ок знаеш ли какъв ще е резултатът? Ултра десни партии ще вземат огромно количество гласове на следващите избори в европейските страни и след 6 месеца до година Ултра десни отряди до формиране на милиции няма да се стигне ще тероризират МИГРАНТИТЕ. След това няма да се учудя ако почне да се стреля на месо.

105

до-130

преди 8 години

Не знам САЩ да притежават Японски територии или пък Кубински такива!До колкото знам изправиха Япония на крака след войната и я направиха една от най силните икономики!А и Япония нападна Щатите не обратното!За Куба ще кажа само че сега тепърва се отварят един към друг и мога със 100% сигурност да ти кажа че само за 10г Куба ще расте с бесни темпове благодарение на САЩ!

104

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 131"Стандарт на живот и поне някакви минимални заченки на човешки права" - написано от бг червейче звучи смешно :):):)

103

Боби

преди 8 години

До Анонимен 127Проблемът който ти повдигаш е не завземане на територии от други Страни (така е формулиран неправилно) а Правото на самоопределение на групи хора в Пост СССР пространство(и по принцип)Гарантира се при разпада на СССР да се самоопредели една република формирана по Бюрократичен път по времето на СССР но не се гарантира самоопределение на Група хора и част от територията на съответна република на същия по-горе указан принцип.Това най-малкото се нарича ЛИЦЕМЕРИЕ.

102

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен127...това го кажи на Хаити-които бяха анексирани след кървав преврат от САЩ-2004 г....или на жителите на остров Диего Гарсия--където бяха изгонени от домовете си над 2 000 семейства за да се направи военна база там..И тогава ми пиши лозунги тук...

101

Анонимен

преди 8 години

Тези кравари само *** ли имат за министри? Къде я видя тази руска агресия да не би Русия да е нападнала Германия и Франция. В тази връзка Русия много точно им го каза на тъпанарите ,че ще насочва своите крилати ракети срещу всяка страна преставляваща опасност за Русия. С Путин шега не бива. Москва не вярва на сълзи.

100

Анонимен

преди 8 години

Да в Русия има по много от всичко,но в Русия няма най важното! Стандарт на живот и поне някакви минимални заченки на човешки права! Русия стана като страните от третия свят и като тези при които исляма е доминиращ!Жалко!Обикновения руснак заслужава повече!

99

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 127За САШ - Мексико ли говориш? Или САЩ -Куба САЩ- Япония....

98

Анонимен

преди 8 години

До БобиБоби,Си Ен Ен днес е взела интервю от брюкселски политик участваш в ЕК която решава този въпрос.Искайки анонимност,политика е казал че гласуването ьутре е ВЕЧЕ само формалност--РЕШЕНО е вече....

97

Боби

преди 8 години

До Анонимен 122Айде Опорно Клечков дай едно списъче с престъпления моля? И за всяко престъпление укажи СПОРЕД КОГО - Пример: Германия е нападнала Полша и с това слага формалното начало на ВСВ според СССР, ВБ, САЩ, ФР ...