58

Анонимен

преди 8 години

Една ракета от Каспийко море и за по-малко от 20 минути от тях ще остане само пушек пепел. Русия няма никакво намерение на се противоставя с жива сила на НАТО, достатъчно жертви дадоха през Втората светован за да се изчисти Европа от фашистката чyма.

57

БГ

преди 8 години

До АТАКИСТДепесарските *** на хидроинженера от ЮРУШ отново славят чужда страна, а не България?Това ли е да си български националист?В коя страна освен България, на митинг на националистическа партия се веят знамена на чужда държава?Чужди ***!Да живее България!

56

Анонимен

преди 8 години

НАТО е съвременен вариант на Тристранния пакт между фашистките държави Германия Италия и Япония преди и по време на Втората световна война.Нищо ново под слънцето-историята както винаги се повтаря.

55

Анонимен

преди 8 години

нато е създаден да опази сащ! при евентуална война с русия, най - наред ще изгорят държавите - членки, които са най - близо! затова има толкова бази в европа, за да пазят янките! така, че войната може и да не достигне до америка! но ако се изстрелят междуконтиненталните ракети, става друго!

54

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

НАТО НАПРАВО СЕ ПОДИГРАВА С РУСИЯ ! РУСИЯ ОТ СТРАХ Е СТРУПАЛА ПО ГРАНИЦИТЕ СИ НАД 100 000 ВОЙНИЦИ ,А НА НАТО НЕ Й ПУКА И ПРАЩА САМО 4000 ВОЕННИ ! ТОВА ОЗНАЧАВА ,ЧЕ НАТО НЕ СЕ СТРАХУВА ОТ РУСИЯ ,А ТОЧНО ОБРАТНОТО ,РУСИЯ СЕ СТРАХУВА ОТ НАТО ! 100 000 РУСКИ ВОЙНИЦИ ТРЕПЕРЯТ ОТ СТРАХ ПРЕД 4000 НАТОВСКИ ВОЙНИЦИ ! ЗАТОВА СЪМ ГОРД ,ЧЕ ЖИВЕЯ В ДЪРЖАВА ЧЛЕН НА НАТО

53

тя

преди 8 години

Ето кой разпалва напрежение в Европа и света? Има ли в някой съмнение кой е той ?

52

NATO LEGION

преди 8 години

След тоталното фиаско на "великото руско аеро-космическо перчене" в Сирия, нашите стратегически анализатори стигнаха до скромния извод, че четири Ф-22 са достатъчни за смълчаване на болните кремълски фантазии. Сега бабичката Лавров се плези на шведите и лъже замаяно. Като инсталираме ПВО системите си в Беларус и Украйна хептен ще се скапе рубляшкия шовинизъм.Жалки, гладни и опърпани клоуни.

51

ГЛАС НАРОДЕН

преди 8 години

Русия трябва да бъде обезоръжена и да спре да бъде заплаха за близките и по-далечните си съседи! Путин трябва да бъде съден в Хага за престъпления срещу човечеството! А всичките династии на путиновските олигарси осъдени и изпратени в затвора и имуществото им отнето!

50

Анонимен

преди 8 години

Населението на НАТО е 1 милиард, а на русия 143 милиона. Въоръжението на НАТО е като количество е 10:1 спрямо русия, а като качества 20:1. БВП на държавите членки на НАТО е над 50% от целият световен БВП, а руският БВП е едва 2% от световния. В сравнение с НАТО руснаците не са мечка а жаба, която гледа как се подковава коня!!!

49

Mr.STARBUCKS

преди 8 години

До Анонимен162Ти излизал ли си някога от табелата на твоето село ,та да видиш Запада какво е построил и какво строи.И какво за тоя косодрум, ракетата падна и Путин потъна от срам.

48

смерть россии

преди 8 години

Обърнете внимание как *** и руските *** директно заплашват с агресия, война, ядрени удари, и това за пореден път ? Не е ли време компетентните органи да се намесят, на първо време лудниците ? И не е ли доказателство за мисленето на тях и на техните руски господари - дето все войни, ядрени удари и бомби са им в главите ? Не е ли доказателство, че Рассия на *** е опасна държава, някакъв уродлив микс между Нацистка Германия и Ислямска държава ?

47

Анонимен

преди 8 години

В момента няма Русия. Има Путлерланд.

46

Анонимен

преди 8 години

Дори Нацистка Германия имаше съюзници или поне страни, които бяха приятелски настроени - Япония, Италия, Испания, Румъния, Словакия, Хърватия. Днес Нацистка Рассия има ... Сирия, където няма камък върху камък; Северна Корея на Фат Ким; Венецуела - без ток и тоалетна хартия; Зимбабве... ахахахах Мъко, мъко руска, край нямаш ли ти ?

45

мухахахаха

преди 8 години

Наистина велик стратег е джуджето. Загуби Украйна - най-важната му страна в региона. И то не само я загуби, ами направи така, че в близките 50-100 години украинците да мразят неистово руснаците. Блъскат яко калната му колхозна яма със санкции - от Канада до Япония. Изпокара се с Турция, междувременно турчулята му избомбиха и тенекията. Заяжда се непрекъснато с балтийските страни, Полша, Румъния и България. Ще направи така, че да вкара Швеция и Финландия в НАТО и т.н и т.н.

44

соросоиден илюминат

преди 8 години

Политиката на Рассия може да се оприличи с поведението на ос*ан, о*икан, оповръщан и пиян окъсан бедняк, който крещи, буйства и заплашва с нож всички в заведението. Докато накрая не дойдат ченгетата (в случая НАТО) не го ошамарят и не го вкарат в изтрезвителя.

43

Анонимен

преди 8 години

Твърдия отговор на запада - пищен гей парад на 9 май в Берлин в отговор на военния парад в Москва и руската армия.

42

смерть россии

преди 8 години

Политиката на плешивия комплексиран лилипут и кремълската хунта ще направи така, че ще вкара и Швеция, и Финландия в НАТО. Не знам колко са платили от НАТО и американския военно-промишлен комплекс на Джуджето, за да им реализира такива печалби.

41

ес

преди 8 години

С какво ще ги хранят и обличат и кой ще върши всичко това?

40

Анонимен

преди 8 години

АМЕРИКАНЦИТЕ АКО СИ ПРАВЯТ УЧЕНИЯ В АМЕРИКА РУСНАЦИТЕ ДА НЕ БИ СЕ ИЗТЕГЛЯТ В КУБА ЧИЛИ И Т.Н......ЗАПАДНА СМЕХОРИЯ....

39

Анонимен

преди 8 години

Ахахахах, преди половин час пуснах следният коментар:"Интересно, защо няма ни една статия за поредната велика победа на социализма във Венецуела? :D"Червенотиквеничета, които са залели коментарите, явно решиха, че наистина има велика победа на социализма и гласовете са 9/2 в момента. Дори опорните си точки не могат да спазят... :)Другари, поинтересувайте се малко какво става във Венецуела и колко е велик социализЪма, за пореден път