259

Анонимен

преди 8 години

Малеййй ква ъпа статия! Се едно я е писал комшията дето е вълзпитавик на помощното училище в Горно Вършило!Крим е руски от XVI век за жалост на турците там - татари, матари... сичките са *** а сега просто Ердоган си връща на Путин за кюрдите. И едните и другите ще гризнат дръвцето - такава е съдбата на Турция. Особено ако не се разбират с американците. Ако дойде Тръмп, ептен ше го овапцат

258

Анонимен

преди 8 години

396 Да , да , те в НАТО марули рупат , поне вервате ли си на глупостите

257

394

преди 8 години

НАТО нямат системи които да спрат Искандер или Калибре които летят на няколко метра височина и не могата да се прихвашат с никакви радари или ПРО системи. Затова още тогава Медведев им се смееше, че противоракентния щит който разполагаха в Европа е напълно безполезен. Базата Bonsteel може да бъде унищожена минути след изстрелването на ракетата и там дори ме могат да я чакат, защото няма как да я засекат.

256

Мартин

преди 8 години

Аз съм с гражданските патрули и ще наказваме всички продажни мекерета политици, депутати, наркобосове, дилъри, агенти, престъпници, специални агенти и цялата останала ***! Включително и тези дето пазят политиците и са срещу народа. Ще има народен съд за всички продажни душици!

255

Анонимен

преди 8 години

Една ракета Калибре изстреляна от 2 хил километра от Каспийско море може да унищожи най-голямата амариканска база Bondsteel в Косово за броени минити и да я превърне в разтопен метал и пепел.----------------Те там ще я чакат да се приземи успешно

254

Анонимен

преди 8 години

390 Те после и срещу теб ще тръгнат . Смяташ ли че в мутренското общество има правов ред.

253

Анонимен

преди 8 години

Аман от сърбомани. То и Словения, Хърватия, Босна и Македония беше част от Сърбия и виж докъде я докарахте.

252

Анонимен

преди 8 години

386 Не е заължително . И Кипър е населен с гърци , но нещо не се чува да се присъединява към Гърция . Имаше такива мераци от страна на Континентална Гърция но бяха охладени на времето през 1974

251

Анонимен

преди 8 години

ГРажданските патрули трябва да започнат да арестуват и политици които са срещу народа си. Полсе на народен съд! Аз съм за гражданските патрули! Успех на тези момчета. Ако тръгнете срещу политиците аз съм с вас!

250

Анонимен

преди 8 години

384 Косово не е независима държава защото не е признато от много държави, дори от ЕС. Косово е част от Сърбия.

249

Анонимен

преди 8 години

381 Колкото беше затворен въпросът за Прибалтика или Берлинската стена

248

Анонимен

преди 8 години

Косова е населен е с албанци и е част от Голяма Албания. Може сега поради политически причини да не е част от държавата, но в бъдеще ще стане.

247

Анонимен

преди 8 години

До не зависимоЕдна ракета Калибре изстреляна от 2 хил километра от Каспийско море може да унищожи най-голямата амариканска база Bondsteel в Косово за броени минити и да я превърне в разтопен метал и пепел.

246

Анонимен

преди 8 години

382 да Косово е независима държава и не е анексирано нито от Албания нито от Македония нито от България прави разлика мммурзилко

245

Анонимен

преди 8 години

376-377 смърдиш на Монтерей Много ли мразиш Горбачов , че не се възпротиви на Нежните Революции и не изпрати танковете по примера днес на Асад.Кога и кой е искал доброволно да се присъединява към Русия, няма такъв случай в историята. Кога Русия е служила за пример на държавно и обществено устройство и развитие.

244

Анонимен

преди 8 години

Косово бил независим!!! Виц на годината, казан за щаба на американците в сърцето на Балканския полуостров! А кой и от къде контролира пътя на дрогата, бежанците, оръжието? Защо са толкова страшни гражданските патрули и арести за властите, а? Че народа може да реагира и да им "оплеска" бизнес за милиарди?

243

Анонимен

преди 8 години

Крим е Руски. Въпросът е затворен.

242

не зависимо

преди 8 години

До АнонименКосово е независимо,но с най-голямата американска база по тия земи.

241

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНяма такава държава Ковово. Дори страни от ЕС като Гърция, Испания, Румъния, Кипър не са го признавали за независима държава и никога няма да го признаят. Косово е Сърбия.

240

Аферим

преди 8 години

България на три морета Одрин, СОлун Инстанбул БЪЛГАРСКИ! Крайно време е да си върнем земите и да натикаме турците в ОРИЕНТА където им е мястото.