122

Анонимен

преди 8 години

До Крашживеем с надеждата, че тамошното буре ще гръмне преди нашето, зазиждайки оградата, но има и още една малка надежда - целият свят да се вразуми преди фитилите да взривят планетата и тогава катунарите и туристите нийде няма да могат да мигрират

121

Атанас

преди 8 години

Чичо ми си продаде апартамента преди няколко години. И реши с леля ми да отидат да живеят в Испания. Отидоха там яха пиха и се веселиха. Свършиха парите тя почина, а той чичо ми живее при негови приятели сега. Нито един роднина него поглежда. Очевидно имат право да се държат така с него.

120

Деян

преди 8 години

До Анонимен 206"Днес всичкото младо се е юрнало да напуска родината си. Викам 'що бре? И ми отговарят: Ми 'щото там е 'убаво! Абре копе***а, там не е било вечно 'убаво, направили са си го. Което ще рече: Да запретнем ръкави и тук ще стане 'убаво." - Джоко Росич (RIP)Най-лесно е да си патриот отвън, да си слагаш знамена по социалните мрежи. Добре, че: Ботев, Левски, Вазов, Христо и Евлоги Георгиеви, не са били като днешната "интелигентна", "умна" и "недооценена" младеж на България. Farewell!

119

Анонимен

преди 8 години

От тази демокрация полза имат не повече от 10-12% от българите.Това са политиците,престъпниците и ционистките слуги(НПО-продажниците,IT-сектора и негодните журналисти).

118

Анонимен

преди 8 години

до Зара... Не са хора без акъл а точно тези са с много акъл. Аз когато заминах от бг си мислех че някой ден ще се прибера защото няма да мога да се интегрираем в чужда държава. Но се оказа че не само се интегрирах но и заживях живота си по добре от местните. Вяро е че никой не те чака с цветя и рози но ако сивото вещество ти работи не ти трябва посрещане с цветя и рози. От 20 години съм в чужбина и за нищо на света няма да се прибера в мутроландия. А такива като теб Зара ще работите на мутрите!

117

отговор

преди 8 години

До въпрос...а с бежанците, както бежанците с чужденците у тях.

116

Анонимен

преди 8 години

Аз вече 26 години се връщам в отпуска в България и все още не намирам причина да се върна завинаги. Когато самолета излита от българия нещо свива душата ми и един вътрешен глас ми казва " видя добре в каква мизерия и несправедливост живеят хората " тъжно но е вярно. Държавниците от всяка власт обират жестоко народа. Правосъдие и правителство са за затвор, но това в този живот няма да стане.

115

Анонимен

преди 8 години

Тука остават само мързеливите и миризливите. Мислещите и можещите напускат щото е трудно да се издържа всекидневната гавра с очакваното светло и справедливо бъдеще. Минету и Очилатият хамстер успяха да унищожат безвъзвратно доверието в държава и власт. Жалко за оставащите. Тук даже китайци не могат да виреят.

114

ПОЛЯ

преди 8 години

До въпросНяма как да се отнасят чужденците с българите така както българите се отнасят с бежанците. Защото българите работят и учат и пак работят на Запад. А бежанците?????????ако имаш достатъчно ум, ще си отговориш сам, въпросът ми е реторичен.

113

Анонимен

преди 8 години

istinata e, che pravitelstvoto iska tezi hora da sa navan! nqma drugo obqsnenie! znaete li kolko mnogo chisti pari ot gasterbaiterite vlizat vsqka godina v balgariq?! tova sa pari s koito jiveqt roditelite I blizkite na tezi hora. darjavata znae mnogo dobre, che ne moje da gi izdarja I taka karucata si varvi!

112

зара

преди 8 години

Хора без акъл, мислят си че някой ги чака с цветя и рози в чужбина. Вместо това могат да се напънат да работят и да градят бъдеще в БГ.После се връщат с подвити опаши.

111

до Един българин

преди 8 години

Ти не си един българин,а един уникален ***.Тук за изчезването на българската нация се говори,нещо което и слепите го виждат,а на теб все Русия ти е в устата.Друго нещо не може ли да измисли празната ти манерка.Едно си баба знае,едно си бае.Или по-скоро бае си за това,за което и плащат.

110

до Един българин

преди 8 години

ае промит мозък, каква Русия те гони - да не съм луд да се преселя в този ***!

109

Вредни и опасни

преди 8 години

Питайте ченгетата от ГЕРБ защо липсват 2.5 милиона Българи,за пари ще продадат и майките и децата си!

108

Деян

преди 8 години

До Анонимен 173Отговорността се носи в 1 лице единствено число. Избягал си, защото си очаквал, че някой тук ще оправи държавата и ти ще се върнеш да обясняваш: "Това никъде по света го няма." бъди щастлив. какво няма там, където си ти? Престъпност? Наркотици? Убийства? Изнасилвания? катастрофи??? Какво? Заплатите НИ не са афганизстански, работа има, добре платена. Данъците са ниски, не са по +50%. Предпочел си да слугуваш и да плюеш по родината си. ОК! Добре, че дедите ни не са били като теб.

107

емигрант

преди 8 години

подозирам, че докато се наканя да се завърна в милата Родина и там ще се разхождат само шведи, турци и друга *** с чували на главите и бомби под якетата ... не мерси

106

Анонимен

преди 8 години

Всеки 7-ми българин ли?По-скоро ВСЕКИ българин.

105

Анонимен

преди 8 години

Има война, бизнеса, политиците и предателите на нац. интереси срещу народа на БГ

104

Анонимен

преди 8 години

В цялата българска история няма по-срамен период от последните 26 години.Дори под турско робство българският етнос не е намалявал.За 26 години-над 2 милиона от общо 9 тогава.Чудовищно!

103

Анонимен

преди 8 години

Корупцията е основната причина.Не се ли доведе до приемливото ниско ниво българската нация еизправена пред изчезване.Ликвидирането на дребния и среден бизнес е най-голямото престъпление на управляващата каста.Не си сигурен ако създадеш нещо смисленно и доходоносещо дали няма да ти бъде откраднатао.Въобще и Господ да слезе нещата са загнили необратимо.Със заклинания ,псевдозакони,заплахи и високопарни речи нищо няма дасе постигне.Не всеки 7-ми всеки втори ще имигрира от най-красивата територия.