11

Анонимен

преди 8 години

България е една клоака, колкото по-бързо човек го осъзнае и се махне от там - толкова по-добре. Аз също нямам намерение да се връщам. В БГ за 15 год. с много учене, труд и упорство неможах да постигна нищо, ни жилище, нито пари, нищо. В UK съм от една година - работата ми харесва, парите са добри, догодина ще имам събрани пари за къща. И това ще се случи в рамките на 2год. А в БГ нямаше изглед и след 20 да ми се случи. А ся цъкайте родни тролчета минуси. Който е работил навън знае за какво став

10

Анонимен

преди 8 години

всеки алчен амбициозен българин е не оценен гений

9

да

преди 8 години

чувствата ни са споделени, защото в България също не ни пука за тоя ама ни най-малко

8

Анонимен

преди 8 години

Браво Христо. Ако беше останал в България щеше да си сега като Стефан Данаилов - зорлян направен професор, вероятно единствения неграмотен "професор" в света, зорлян направен артист, промит комуноиден бо-***, да не продължавам...И никой нямаше да знае за теб, както в момента за мър-шата Данаилов, айде за него знаят няколко *** кретеноида, обитаващи територията на България. А виж сега къде си, Христо. Браво!

7

AXA

преди 8 години

Добре че са форумните кафявописци, че да разберем какво е изкуство!

6

Cit

преди 8 години

"Svobodata e veliko nesto"...:-):-):-)

5

Анонимен

преди 8 години

Никакво изкуство не е опаковането на разни неща. Този само омърсява хубавата дума "изкуство".

4

Анонимен

преди 8 години

Този евреин с неговото разточително безумно псевдоизкуство винаги намира пари за глупостите си. Докато родителите на болни деца трябва да ходят да просят пари за животоспасяващи операции.

3

Анонимен

преди 8 години

Абе и аз исках да купя найлона, с който беше опакован Райхстага, ама не ми стигнаха спестяванията!

2

КРИСТО, а НЕ ХРИСТО

преди 8 години

Само това говори достаъчно за "твореца". Най-добре да стои в НЕ БЪЛГАРИЯ и да не ни занимава с това НЕ ИЗКУСТВО този НЕ БЪЛГАРИН

1

1

преди 8 години

Да, жалко е, че много - много рядко в изказванията на Кристо се открива някаква положителна емоция за родината му. Може би е странна птица, като повечето хора на изкуството или просто е дълбоко разочарован от България.