11

Анонимен

преди 8 години

В час се била държала като всички други! Точно такива търсят ислямистите, лабилни и с достъп до други хора на куп. Днеска са я излъгали да носи забрадка, а утре може да дойде с коланче, жилетчица или раница със взривове. После опечалените родители ще се сетят, че е трябвало да действат още на етапа със забрадката.

10

Анонимен

преди 8 години

Днес.бг, нмого ли ви боли, че българските деца не ходят забрадени на училище? Защото от статията ви личи колко сте загрижени за правото на промитите мюсюлмански мозъци да си носят фереджетата.

9

SeveN

преди 8 години

До анонимен 3Аааа със скафандър може. При тая радиация :)

8

765

преди 8 години

Елементарна реципрочност, в мюсюлманския свят налагат на европейците ограничения за външен вид, и ние трябва да отвърнем. Само заклетите толе расти трудно ще го преглътнат- БХК, медиите на Прокопиев, че *** Ин вестор, който следва политиката на трибуквието за свалени *** пред американците, че белким забравят за криминалното минало на онези варненци, и да им дадат да работят в САЩ.

7

Анонимен

преди 8 години

Какво са Пингвел и Козвин - деца на ислямист - кръстоска между пингвин и козел и коза и пингвин. Има и Овцел и Пингмила. Често боледуват тия хибриди.

6

Ico

преди 8 години

Еи такива кадънки по пет на нож!

5

Sezgin Petrov

преди 8 години

Ами право е момичето да си търси правата. На никого нищо не е направила, просто си спазва порядките на вярата, а насреща му го карат да си загърби вярата. На кого е пречила че носи бурка? На никого, но когато искаме да се заяждаме сме върха. Донякъде това заяждане е малтретиране спрямо момичето.

4

съгласен с 2

преди 8 години

Който иска може да си слага и брашнен чувал на главата, но в България, на обществените места трябва да се спазват норми. След като не мога да тръгна гол по улицата би трябвало и забрадките да не могат да се носят. Забрадки си носете 5 000 км по-наизток.

3

Нито

преди 8 години

едно момиче не е забулено засега,но след действията на емисари обучени и финансирани от Саудитска Арабия,ще се забулват все повече и повече!

2

SeveN

преди 8 години

Като искаш забрадка отиваш в страна , в която това е прието , като норма. Ако отиде жена от България в Саудитска арабия определено няма да се разхожда по къса пола и потник.

1

Исмаил

преди 8 години

Забратката -проблем 1 на държавата. А парите от КТБ ни вопъл ни стон!