54

Анонимен

преди 8 години

Сега това ли е поредния отчаян опит на съветските другари за революция. Ами чудесно начало скъпи другари но краят ще е печален

53

Анонимен

преди 8 години

Браво на Борисов и Бъчварова. Страхотен екип. То е ясно, че комунистите няма да ги харесат, защото ги мачкат където ги срещнат и на всички избори ги бият като маче у дирек.

52

един от народа

преди 8 години

Някога по време на соца, имаше Доброволни отряди по границата. Тези отряди бяха въоръжени и се водеха на отчет към МВР. Цялата ни граница бе опасана с Кльон и пиле не можеше да прехвръкне по това време. Направете го и сега г-жо Бъчварова и проблема донякъде ще се реши.С тези корумпирани полицаи дето ги имате по границата нищо хубаво не Ви очаква....

51

Bulgarin ot Germania

преди 8 години

А какво правите Вие, г-жо Министърка, за ДА ЗАЩИТИТЕ НАШИТЕ НЕПРИКОСНОВЕНИ и СВЕЩЕНИГРАНИЦИ ?

50

Посетител

преди 8 години

хора не разбрахте ли ... българите не им трябваме ... тези които ни управляват са се охранили добре, изпратили децата навън да учат и са си закупили имоти в други държави... Тук им трябва роби и контрол. Не хора да мислят за тоз парцел земя наречена България

49

трезвен

преди 8 години

Бежанците са безвредни за България,защото минават транзит и даже и психично болните се гнусят от мисълта за оставане в България.Тези доброволни отряди са обикновенни мутри,които оставят хорицата с разпрани джобове-без една стотинка.Ще се радвам,някой каналджия или граничар да ги поразчисти с Калашников,защото бъркат работата на всички.

48

Анонимен

преди 8 години

Некви батакаджии ръсят умнотии и си пляскат плюсчета :)))

47

цък

преди 8 години

Ами когато държавата и държавните институции не са в състояние да си свършат работата, за която получават заплати от бг-те данъкоплатци хората сами се самоорганизират!А, това силно плаши нашата управляваща клика, излиза , че "заспалия Матрял" има силата и волята да вземе нещата в свои ръце!?Е, това е доста обнадеждаващо за бъдещето на Бг!!!

46

Анонимен

преди 8 години

А славата на МВР е скъпа за данъкоплатците и безопасна за истинските престъпници. П.П. Тая като я видя само за словосъчетания с евтина се сещам.

45

Анонимен

преди 8 години

Бъчво,занимавай се по-добре със социология, там поне не може да навредиш ,толкова на България, колкото, като си свързана с Националната сигурност.А що се отнася до доброволческите отряди , те ще стават все повече, защото ти и останалите така наречени политици си правите сметка да вземете пари за ислямизирането на България/чрез вкарването на тарамбуки/ а вие и вашите семейства да забегнете на сигурно място, харчейки "кървавите" пари от унищожаването на България.

44

Анонимен

преди 8 години

Хахаха комунизма свърши другарко, не ни казвай какво да правим за да не ти кажем къде да идеш. Почвай да си вършиш работата и ушевите да не връзват хората с белезници за да не им нарушават правата питай в БХК ако не вярваш, много ти здраве.

43

Баси Държавата

преди 8 години

До спонсор на МВРАми откакто държавата си бърка в носа и незнае къде се намира.Откакто се прави ,че не съществува чужда намеса в БГ,откакто се създаде ДОСТ,откато фалира Булгартабак и 400 човека,които взимаха огромни заплати са на улицата.Оттогава..........

42

спонсор на МВР

преди 8 години

От кога в България мутренските банди се наричат доброволни отряди? От кога бияч от трупата на Митьо Очите стана пазител на границата?

41

Баси Държавата

преди 8 години

Горката женица!Липсата на ясна представа какво прави на този пост в комбинация с постоянно случващи се неща за които трябва да дава обяснение,а хал хабер си няма какво трябва да се направи я прави трагична в очите на хората."Видеото показвало"то и репортажа на Нова показа как се минава през границата ,покрай полицайте и нищо....Тия момчета ти вършат работата *** мумио и то без да стачкуват за повече пари и тн. и пазят границата,която ти трябва пазиш и тръбиш ежедневно колк одобре се спраяш.***

40

Анонимен

преди 8 години

Консенсуса са е че тая е Дърта кожена чанта, използвана от глобалистите, в която те си носят старото мръсно бельо.

39

WTF?????????

преди 8 години

Бъчварова, ако си върши работата, няма да има нужда от "доброволни отряди". Никой не е тръгнал по горите от добро. Ако гранична полиция спираше нелегалните, нямаше да има кой да ловят момчетата. Но далеч по доходоносно е за полицаите да си затварят очите и да взимат пари от каналджиите - видя се на видеото преди седмица. И не си мислете, че част от парите не отиват до самият връх на пирамидата.

38

художника

преди 8 години

Министър Румяна Бъчварова се опълчи на доброволните отряди и разкритикува гражданските арести???--------------------------------------Бъчвоооо, лесно се скача на хората от народа, те нямат гръб да ги пази освен собствения им.ЗАЩО не скочи с подобна увереност срещу новата противонародна партия ДОСТ ??? ШУБЕ те е, А? Скачате срещу народа в полза на пришълците. НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ бе?Местан ви се подиграва публично, народа взима нещата в свои ръце не само по границата, а скоро и в СОФИЯ!!!

37

Анонимен

преди 8 години

Тая да не ни казва какво да правим ами да ходи да ги залавя сама нелегално нарущаващите границата ! Cъс какво да ги вържат със подръчни материали ще ги вържат, след като ушевите не си вършат работата ще се оправяме сами, а тая нагла пръчка да си подава оставката. Министерството и не работи и за това реве и ломоти никой не и иска мнението.

36

Росен

преди 8 години

Грижа на всички е да пазим държаватаКато граничните спят или пазят каналжийте ние ще арестувамеСтрах ги е,че проваляме бизнеса им

35

Анонимен

преди 8 години

Тази така наречена министърка, поне тока на камерите по границата редовно да беше плащала, а не да ходи по медиите и да ръси бисери.