67

злоба

преди 8 години

До Анонимен 70Яд те е че те вършат нещо и пазят родината а ти само лаеш....

66

Георги

преди 8 години

На държавната граница - държавен ред! Това беше заповедта за моето поколение служили граничари. Сега ред ще налага Динко и ако се наложи и аз ще отида там. Браздата трябва да се пази с куршуми, иначе ще *** дойдат и у вас, вие дето сте клавиатурните герои на България, ТОЛЕРАНТНИТЕ!

65

Анонимен

преди 8 години

тези са много нагли, особено Алгафари. Ами те щом гражданските отряди са ги хванали, значи полицията и граничните служби не са си свършили работата. какво ще разследват, да разследват себе си най-добре, защо гражданите които им плат заплатите с данъци и такси, сега трябва да им вършат и работата. Държавата кат абдекира от задълженията си, не може да има претенции върху задълженията на гражданите. Браво на отрядите!

64

Odysseus

преди 8 години

63 Не може да не се намери легално държавно решение Паравоенни или граждански формирования не са решение. По скоро трябва да се иска в Брюксел да ни изпратят помощ като външна граница . Ние на практика имаме НАЙ-ДЪЛГАТА СУХОПЪТНА ВЪНШНА ГРАНИЦА НА ЮГ В РАМКИТЕ НА ЕС . Тя е по лесно за опазване ми се струва отколкото морската ,а да не говорим за 1000-та острова на Гърция , просто трябва организация

63

доктора

преди 8 години

Освен опашки по едни свински уши и крачета и шут в задниците за правилната посока

62

даааааа

преди 8 години

До Анонимен 64Не мисли ме а чете ме официалните данни,МВР умишлено саботира реда в държавата щом с такъв огромен щат не може да свърши своята работа.

61

Анонимен

преди 8 години

Свободното движение на бежанци през границата показва , че България не изпълнява задълженията си по охрана на Европейската граница. Нужно е спешно да се смени ръководството на Гранична полиция и там да се назначат отговорни ръководители, а не паркетни лъвове , които са специалисти по даване на некомпетенти интервюта.

60

Анонимен

преди 8 години

Тия с камофлажите които са проснали на земята тия нещастни момчета, хич не са доброволни отряди! Това са някаква мутренска платена ***!

59

Анонимен

преди 8 години

Абе какви "свински опашки", да откриват сезона. На ловна пушка експертиза не се прави.

58

Анонимен

преди 8 години

"Къде е полицията, за да бъдат законни" Защо трябва полицията да им казва, че е незаконно. Има си начин да се минава законно граница и в цял свят се знае как става това. Само мюсюлманите не знаят. Но като минат веднага се сещат за правата си и всичко знаят.

57

Odysseus

преди 8 години

62 Браво значи харесваш онова време когато пазеха границата и стреляха на месо да не би някой а избяга от СоциалиСтическия рай , стреляха главно по клети дедерейци които се опитваха през Гърция а се доберат до братовчедите си в Западна Германия, стреляха и по българи БЪЛГАРИ ЗАСТРЕЛВАХА БЪЛГАРИ ЗА ДА НЕ ИМ ПОЗВОЛЯТ ДА ВИДЯТ СВОБОДАТА.

56

Реалист

преди 8 години

Милиционерите хем не могат да си свършат работата хем плачат, че гражданите вземат нещата в свой ръце - или май плачат, че гражданите им прецакват далаверката с каналите за мигрантите....и ако ние ще вършим работата на милиционерите те аджеба за чии са ни - да се занимават с дрога и *** ли.......или може би да висят кат цифки по пътищата и да изнудват за пари.......

55

ужас

преди 8 години

Има не приятен за МВР и властта отговор защо се случва това?а той е,МВР не работи там цари пълен хаос,корупция,престъпност това е!и дано не съм прав ако не се вземат мерки и бързи и драстични реформи,наистина законите на дивия запад ще ни завладеят.

54

Анонимен

преди 8 години

До Odysseusа откъде хора и служители да пазят цялата граница ? и ако пратят всички на границата ,кой ще остане да работи в градовете ? или си мислите още че сме с най много полиция на глава от населението -тази лъжа или опорна точка вече се изтърка от употреба -реалността е друга и тя е трагична !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

53

Odysseus

преди 8 години

56 Има си начин , като не ти харесва протестираш , предизвикваш парламентарна криза и се организират предсрочни избори . на тези избори се явяват съответните партии като кандидати и тази която според теб ще защити най-добре границите я избираш . Това е . Друг път в цивилизована страна няма. Другото е Тимбокту

52

user

преди 8 години

Преди, когато войници пазеха с автомати границата никой не смееше да премине, защото им даваха награди за обстрелян дивеч. Не е ли време да бъде застрелян някой, който незаконно преминава границата? Как я преминават, като ББ постоянно приказва как има огради, колко добре я пазим и куп глупости.

51

Анонимен

преди 8 години

Г-н Ангелов, изказването Ви говори за това, че нямате реална представа за това което говорите. А за какво получавате заплата? Мястото Ви е на границата, а не да давате лъскави интервюта

50

Хубава работа, ама..

преди 8 години

Единственият проблем в моите очи от цялата тая работа е, че си правят клипче. Значи ако имат съвсем чисти и партриотични намерения защо им е да си качват клипчета в нета какви ловци на бежанци са? Тук е отблъскващото в цялата работа. Едно е да пазиш границата, друго е да се хвалиш как си унижил някви араби. А тея араби като искат да им е хубав живота- да ходят да се бият срещу ИДИЛ и да си оправят държавите, никой не им е длъжен

49

Анонимен

преди 8 години

Този комисар освен че говори глупости се оказва че не познава и закона -и БЕЗ разпореждане от прокуратура и съда -полицаи могат да извършват арести със срок до 24 часа .Иначе до толерастите които надигат вой -те и в Белгия се правеха на хептен толерантни дори цял квартал със забрадки си имат в Брюксел -после като почнаха да ги събират в чували нещо им се изпари толеранцията .....а швабите отдавна вече прозряха какво ги чака и броят последните дни на баба Меркел.

48

Анонимен

преди 8 години

"Демократичните" САЩ направиха 5 метрова ограда с Мексико и не дават пиле да прехвръкне. Стрелят на месо. Но ТУК СТАВАМЕ ЛОШИ АКО ГИ ХВАНАТ.