11

Жена

преди 8 години

9, Брегор, жената има нужда от разнообразен полов живот и явно мъжете, ако които са й любовници нямат нищо против. Аз проблем в това не виждам. Деградация? Пука й! Женицата си е задоволена отвсякъде! Ба.си кефа! Трима! Евала!

10

Жена

преди 8 години

8, Виктор, не знам как са другите жени, но аз смятам, че възприемаш един мъж като даденост, ако го възприемаш като най-доброто си приятелче, възглавница, до която просто заспиваш, хъркащ тюлен, домашен любимец, който трябва да се обгрижва и храни и нямаш грам сексуално привличане или възхищение към последния. Естествено, че жена ,която върши 90 процента от нещата, отговорностите, парите, ако щеш и сексуалните напъни в двойката, ...естествено, че ще го приема като даденост и ще търси любовници.

9

Брегор

преди 8 години

До ЖенаМного обичаш да нападаш мъжете, но истинската причина за това не са те а липсата на такъв. Относно жената с детето, доколкото разбрах са си трима любовници а не платонични приятели. Това за мен демонстрира деградиралия и морално характер. "Браво" не е точния израз, точния е "жалко, какво падение!". Доколкото знам тя е финансово добре така, че едва ли става въпрос за някой шугър дади който да и купува подаръци.

8

Виктор

преди 8 години

До Жена.Как да ти обясна по на кратко.Мъжете се промениха много факт,ама и жените имат вина.Вмвсто да си гледат семейството и мъжа те се вземат много на сериозно като че ли мъжа им е даденост и става охх та леле?

7

Брегор

преди 8 години

Относно статията"Няма да ти открадна съпруга!" - честно казано аз съм останал с обратни впечатления, в повечето случаи ми се струва, че истината е "ще направя всичко за да открадна съпруга ти""Да, трудно е да си глава на семейството!" - да трудно е, но защо си сама? Едно семейство се изгражда от двама. Ако съпруга не дай Боже е починал е разбираемо, но ако раздялата е в резултат от изневери или капризи това не е добре, ако тя е виновна - много лошо, ако е той защо е избрала такъв мъж?

6

Жена

преди 8 години

Брегор, трима ли? Браво! Ама и с тримата ли спеше или просто се е доставяла някаква духовна наслада да общува с някой от тях, а друг пък и е купувал някакви нещица, че да се чувства обгрижена и важна? И с тримата ли спеше? И те нямаха нищо против? Разбира се, че няма да имат. Мъжете обичате да е---ете чужди жени, щом има някой мъж да я е ...е...вал, сте готови на всичко, да видите какво е. Е, че той умрял...много важно. Освободителите, големите и...вачи идат!хахаха

5

Брегор

преди 8 години

Веднъж едни съседи и добри познати искаха да ме уредят със самотна майка с дете - момченце. Хубава и умна жена която е загубила съпруга си защото се е самоубил, имал е психически проблеми. Неохотно реших да опитам какво ще излезе, защото едно дете още повече от друг човек е голяма отговорност. Слава Богу твърде скоро разбрах, че тази нещастна вдовица върти трима любовници. Естествено веднага се отказах.

4

Жена

преди 8 години

3, мъжете няма как да стоят сами? Всички мъже ли в момента са заети? Направо да се депресираш...

3

Виктор

преди 8 години

До Жена. Няма самотни бащи,докато има повече жени от мъже няма как мъжете да стоят сами?

2

Жена

преди 8 години

А може ли статия за мислите, които минават през главите на самотните бащи? Любопитно ми е.

1

Анонимен

преди 8 години

САМОТНА СЪМ САМО КОГАТО КОМШИЯТА Е НОЩНА.