9

Наско

преди 8 години

Добре, *** въпрос. Какво налага увеличаването на цената с 60%?- Вдигнала се е цената на горивото?- Има инфлация?- Повишило се е качеството?- Сменени са автобусите/трамваите/тролеите?

8

Анонимен

преди 8 години

що бити контролки ще има...

7

Само ГЕРБ

преди 8 години

Да живей Фандъка - неслучайно повече от 60% от българите я одобряват.

6

Фори

преди 8 години

Според мен тази цена от 1.60 е изключително ниска и несправедлива спрямо богатите.Защото, помислете си: кой се вози в градския транспорт? Бедните! Богатите пътуват със служебната кола или си взимат такси, ако шофьорът е в почивка. Някои пък си карат собствени коли.И сега, справедливо ли е един богат човек (който е богат, защото е способен) да плаща 15 лева за да се придвижи, а някой бедняк (който е беден, защото е неспособен) - по 1.60?Несправедливо е, а и възпитава погрешно младите!

5

Анонимен

преди 8 години

Сега всеки втори ще е гратисчия. Ще назначат повече контрольори и резултатът ще е пак същият! ***, *** политици. Ама те нали се возят на наш гръб с луксозните си лимузини, пък простолюдието се натиска да им гласува благополучието.

4

възмутен

преди 8 години

до просяшка тояга ли искат да не докарат не знам, сега от 10 пътници вече петима ще са гратисчии по неволя с минимални заплати как да купят такива скъпи билети !?

3

Столичанин

преди 8 години

Поредна журналистическа простотия.Кой нормален софианец си дупче билетче за еднократно пътуване.Всички използваме карти а те си остават на същата цена.Идеята е супер тъкмо тези които се правят на тарикати и "гостите" на София ще спонсорират дългогодишните граждани.

2

Анонимен

преди 8 години

Ами запазват цените на картите - сега пробват с билетчето както с винетката и като мине и мит'ряла доволен отиде на бетономорието ще дигнат и картите.

1

ганьо

преди 8 години

МНОГО Е!