113

Анонимен

преди 8 години

"Жалките нападения в Брюксел трябва да ни сплотят"Тази на всичко отгоре е и вулгарна. Колко жалки щяха да бъдат тези нападения ако имаше нейни роднини там. Не те не са жалки, а отвратителни. Също като нея!

112

Анонимен

преди 8 години

prez soca vseki den po tolkova umiraha v Balgariq po zapoved na polit byuro "tvardite kitki"

111

Анонимен

преди 8 години

Точно така бабо Меркел-хванете се пак за ръце всички лидери на ЕС както във Франция и се разходете по някоя улича на Брюксел.Естествено преди това огцепена и прочистена от всякакви хора.Вие ще минете пак по празната улица а ония от телевизиите пак ще ви монтират хора дато ви ръкомахат .Солидарност и маршируване му е майката.А онези от ИД не им остава нищо одруго освен да умрат всичките от смях като ви гледат по телевизията

110

Анонимен

преди 8 години

Не е далеч повярвайте денят, в който на "обикновенните" хора както някой псевдо мислещи се за лидери наричат, на тези хора ще им писне, всичко си има граници на този свят, а тези евро м ъ р ш и не осъзнат с каква много по сериозна "бомба" си играят, и тя носи името ТЪРПЕНИЕ. Адски фатална грешка ще се пише история с тази тяхна подигравка с народите, главно в момента с народите в Европа. Това не е детска игра, и много скоро ще го изпитат на собствен гръб!

109

Загрижен

преди 8 години

Г-жа Меркел , Европейската комисия, Европейския парламент,Европейския съюз, Съветския съюз и членовете на Политбюро , г-н Туск, Тиквите, Пръмова, Сталинка,обсъдиха мерки за по-наттатъшното развитие на Европа, за даване на толерантност на всички пострадали, не е честно, заключиха в крайна сметка!

108

Salaj Ad Din

преди 8 години

Svianiata na snimkata razbi Evropa,no vina imat i germancite che glasuvat za neya

107

Анонимен

преди 8 години

Пратеник на Щатите, изпълни това, за което е сложена, а именно първите години на управление направи доста за Германия и Европа, след което с голям % доверие тя стана лидер-а, от който зависеше почти всичко. За 2 години с власт и респект към останалите лидери, тя унищожи Европа , вкарайки хора от племенния строй в една подредена Западна Европа. Пускаха ги без паспорти, ей така, влизайте и грабете, трошете, това е новия ви дом. Сащ сега гледат и се усмихват доволно, но и те не са застраховани.

106

Анонимен

преди 8 години

С договора между Турция и Европа. ,очаквайте легално още 80 милиона мюсюлманска ***,от там вземете само 5% от тях радикални ,е тези са достатъчни да унищожат мирния живот на всяка общност....,а тези проценти сеещи омраза към нас са много повече.....Две световни войни....сега невидима 3 та ,започват от една и съща държава.... И същите тези са пак на върха на света,живеят добре и пак вземат решения.....*** М.....

105

Анонимен

преди 8 години

Меркелица, направо поканете терористите на официална вечеря в правителствените резиденции.Тая не е с акъла си.Солидарност??? WTF, *** офцоооо!!!

104

Анонимен

преди 8 години

Меркел дано някой твой роднина да думнат следващият път ,да те видим тогава какви глупости ще говориш!

103

Гост

преди 8 години

До ист-119"Бабето е рожба на ГДР" Хехехе !.. Заклела се е във вярност на САЩ и се е подписала, че ще кротувка! Това е обяснението, а не - удобното.

102

Krom

преди 8 години

Жалки нападения? А защо не застанеш очи в очи с роднините на загиналите, за да им кажеш, че са загубили живота си в "някакви жалки" нападения, нищо не значещи пред "голямата трагедия" на брадатите 25-30 годишни кър-лежи идващи да цицат Европейската социална система и малко-малко да повзривяват между другото? Кукувица абсолютна. Поне от паметта им се засрами.

101

dada

преди 8 години

Абе меркел и кунева да не са някакви роднини...

100

Анонимен

преди 8 години

Все повече забелязвам а съм сигурен, много други нормално и ТРЕЗВО мислещи също, че има еднаА ДСКИ ОГРОМНА МЕДИЙНА ЦЕНЗУРА, върху РЕАЛНОТО мнение на всички европейски народи, относно цялата тая измислица със бежанският поток!!! Както в Бг, така и още по-усилено в много по-развити страни от континента манипулативните медий налагат едно изкуствено отношение, като показват УЖ повтарям УЖ гостоприемство към т. нар. "бежанци". СИГУРЕН СЪМ, че никой не желае и е наясно с каква цел идва тази пасмина!

99

Анонимен

преди 8 години

124 Защо да носи отговрност , каква е нейната вина за световния тероризъм

98

Анонимен

преди 8 години

Меркел, Меркел...единственото което днес можеш да направиш е да си подадеш оставката и да поискаш прошка от близките на жертвите. Ти си един провален политик, загубил отдавна човешкия си облик. Срам и позор!!!

97

Анонимен

преди 8 години

Нападенията не са жалки,жалка е Меркел с нейните призиви.Повика терористите на гости!

96

Анонимен

преди 8 години

Тази госпожа на снимката носи ,и то не малка отговорност от това което става ,където и да било по света....тази мюсюлманска *** трябва да бъде екстрадирана обратно в държавите си ,а тези ,които не са като тях ,да се противопоставят. И да се бият мъжки за защита на фамилиите си....стига толкова толерантност ...тези хора от мюсюлманският свят не я заслужават,...а всеки здравомислещ човек ,знае ,че те мразят нашият свят......

95

тя Е ВИНОВНА!!!

преди 8 години

Всичко живо и младо и старо Псува на майка меркел... По чужди форуми По сайтове.... Тя унищожи Европа.... Нека се Знае...Хората ги е Страх да излязат на вън в собствената им държава.... където може да те ограбя изнасилят убият и т.н

94

pepe

преди 8 години

И така, неусетно, Германия два пъти разката фамилията на цяла Европа за по-малко от сто години!