118

Не вярвайте

преди 8 години

Е, нема такава държава! Те го плюят, той ти казва, дъжд вали.... Кой нормален българин вярва, че Румъния е след нас? Всъщност вярват си всички от Парламента, Министерски съвет и пр. Я попитайте обикновените българи, как се гърчат под игото на мафията.

117

Анонимен

преди 8 години

Боже прибери си този срам! Ако не го напрваиш вината си е твоя!

116

Анонимен

преди 8 години

Румьния ни диша прахта,бреййй бре бре бре, ама само на сьн... В Бьлгария е пьлно с мутри и безработни които все повече мислят да имигрират в чужбина! А в чужбина колко сме Бьлгарите нее истина! Милионииии...

115

Анонимен

преди 8 години

"Министър-председателят се съгласи обаче с твърдението, че у нас няма осъдени политици, защото няма корумпирани."Боже мили господи какъв живот живеем...

114

българина

преди 8 години

Не аз гласувах за този. 200 депутата националисти в парламента ще оправят нещата само за 1 година

113

Овца

преди 8 години

Прав е, аз съм овца и му вярвам.

112

Анонимен

преди 8 години

Няма присъди, корупция и пр., защото няма злоупотреби, ако имаше щяхме да сме ги хванали и да има присъди. Потрес! Жжжжестока логика!..Един милиционер обяснява на друг нагледно какво е логика и го пита: - Имаш ли аквариум? - Имам! - Щом имаш, следователно обичаш животните; - Да! - Значи обичаш и хората; - Ми да!- Щом обичаш хората, следователно обичаш и жените. Изводът е, че не си пед...с!Вторият възхитен отива при друг милиционер и го пита:- Имаш ли аквариум?- Нямам!- Значи си ***..

111

Анонимен

преди 8 години

Бягат Българите, бягат! Може и да не е към Румъния, но, ако така продължават нещата няма да има и от малкото останал свестен мат'риал.

110

?!

преди 8 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

109

Анонимен

преди 8 години

Преди година говореше така и за гърците ! След година ще говорим за Македония и Албания ! ТИКВА !

108

Анонимен

преди 8 години

Колко са зле червените тикви в този сайт . Абе елементарни другари сега в неделя имаше избори в селата . ГЕРБ печели 9 кметове , а БСП само 2 . При това положение кой е тиквата , явно троловете в този сайт . Разберете народа мрази БКП-БСП от дъното на душата си и никога няма да гласува за тях , освен няколко бабички по селата .

107

ХХL

преди 8 години

ХАХАХАХААХА АБСОЛЮТНО ПОРНО..П*О*Р*Н*О НАРОДЕ , липсва ви само секс реалити и ще сте духовно пренаситени, ни храна ни пари ще ви трябват

106

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Как ми се иска да сме нормална държава и царя да си пише мемоарите, а Бойко да го охранява и да си играе мачлета в Банкя.А някой с више да вземе да управлява държавата.

105

Нормални ли сте?

преди 8 години

Боко е един обикновен наглец и лъжец, това е ясно. Даже не му се сърдя, защото той толкова си може. Сърдя се и съм гневен на безмозъчните същества, които гласуват за него. Когато гласувате за това елементарно и неморално същество, вие крадете бъдещето на децата си и настоящето на по-умните от вас българи, засрамете се.

104

анонимен

преди 8 години

Нашия министър-председател,радващ се на всенародната любов никога не лъже и никога не е лъгал-да не сте си помислили обратното.Ако не вярвате питайте ЦВ.Ризова,Беновска,БТВ,НТ,БНТ те ще ви кажат :Борисов никога не е лъгал и не лъже!!!!!!!

103

Анонимен

преди 8 години

Червената тиква в този сайт плюе Борисов като напушил се наркоман . Добре , че сте двама трима неграмотни червени *** за да стане ясно , че Борисов е най качествения Премиер на България . При такова глупаво плюене ГЕРБ си качва непрекъснато подкрепата на народа .

102

КОЙ? КОЙ? КОЙ?

преди 8 години

ББ: Румъния ни диша прахта!!!ЕК: Румъния е доста напред в реформите, за разлика от България, която изостава значително. На кой ли трябва да вярвам????

101

Ани

преди 8 години

Днес дали е първи април?

100

преди 8 години

Благодаря Бойко ! Бойко е българския Обама, булгарския батман и супермен в едно, върколака и капитан америка !

99

Анонимен

преди 8 години

Да изпреварихмеги по корупция и кражби.