12

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

Пост 19----беше за 10------ама много триете ,бе......ха,ха,хаааааааааааа....НЕ ВЕРВАМ ТОВА ДА ВИ ПОМОГНЕ!!!!

11

Що бе 12....

преди 8 години

...на тебе ГЕНА ...руски ли ти е...??!!!!Щото , .....1/5---от българите са турци и българомохамедани!Майкаа ти в Русия ли е била тогава....ха,ха,хаааааааа??!!!

10

Анонимен

преди 8 години

Оланд е доста ителигентен Предвид Външният си Вид

9

луди са

преди 8 години

Турция трябва да се излъже професионално :)

8

Анонимен

преди 8 години

Хем с.е.ретр хем не искате да ви мирише е как да стане , тогава веднага го изяште че да не ви мирише хем нямя да харчите пари за ...

7

ff

преди 8 години

Искаме да има храни и напитки, за които се гарантира, че са чисти от към химия, както и контрол над самолетите, които пръскат!

6

ff

преди 8 години

И кой от вас бе *** в тая *** сатанинска секта даде акъл да се атакува житницата ни с разхлабителни, боклукчиви хранителни добавки на хербалайф за бицепси и куп *** и медикаменти през есента? Автентични видеозаписи трябва да бъдат поискани както от житницата, така и от хранителните складове захранващи североизточна българия.В КАМЕРИТЕ ИМА ВЪТРЕШНИ ЧАСОВНИЦИ И АКО ИМА МОНТАЖ ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ! ПРИ ЛИПСА НА АВТЕНТИЧНИ ВИДЕОЗАПИСИ СЛЕДВАТ СЕРИОЗНИ НАКАЗАНИЯ!

5

Анонимен

преди 8 години

До 9 дето не му пречели турците . Та ти си ясен бе , навремето баба ти и дядо ти са проклинали Левски че им развалил рахатлъка и алъш вериша със османлиите . Ген какво да правиш ...

4

ff

преди 8 години

Искаме да има храни и напитки, за които се гарантира, че са чисти от химия, както и контрол над самолетите, които пръскат.

3

Анонимен

преди 8 години

Или евроуправниците са и???ти или европа е населена с такива.Някой да каже КАКВА Е РАЗЛИКАТА мужду бежанците и турците ?Пазарлък с Пердоган да спре 3млн. бежанеца като пусне 30млн бармалей НЕВЕРОЯТНО !

2

Анонимен

преди 8 години

TURZIA I TURSKITE BOKLUZI DA SI OSTANAT V AZIA.

1

Анонимен

преди 8 години

Я и Оланд нещо размислил ,що бе -нашия Боко е готов на всичко и на отстъпки и на каквото турците си пожелаят ,даже ако питате посланичката ни в Турция -трябвало да се радваме ,че 500 сме имали такива благородни умни и цивилизовани комшии и лошите руснаци взели та прекъснали тази идилия.