195

555

преди 8 години

трите меки китки в предаването постоянно атакуваха динко опитвайки се да му внушават че това което е направил не е правилно - а всъщност това е най правилното нещо и е естественна реакция при липса на адекватна охрана на границатаи забравиха едно - тези "бежанци" не бягат от войната в Сирия....те бягат от Турция, където им е осигурен подслон, храна и сигурност ....ама искали хубав живот...и аз искам да живея в маями ама копам в жк.бъкстон ....

194

Анонимен

преди 8 години

ДИНКО ОБЯВИ МИТИНГ ПРЕД БТВ НА ВСИЧКИ КОИТО ТЕ ПОДКРЕПЯТ ОТ ТАМ ПРЕД ДОМА НА ТОВА НИЩОЖЕСТВО ЗА ВСЯКО РОДОЛЮБИВО ОБЩЕСТВО .АДВОКАТЧЕТО А АКО ГО ХВАНЕТЕ ЕДИН БЪЛГАРСКИ КЮТЕК МУ СТОВАРЕТЕ АМА МНОГО ЯК И ОТ ТАМ ПРЕД ЦЕНТРАЛАТА НА ХЕЛЗИНСКИЯ КОМИТЕТ ..БИ БИЛО ЧУДЕСНО ДА НАТУПАТЕ ТЕХНИЯ ЛИДЕР И ДА ЗАПАЛИТЕ ЦЕНТРАЛАТА НО АКО ЛИ НЕ ЩЕ НАСТОЯВАМЕ ЗА ТЯХНОТО ИЗГОНВАНЕ ОТ БЪЛГАРИЯ..КАЗВАМ НАСТОЯВАМЕ ЗАЩОТО И АЗ КЕ СЪМ ТАМ.

193

Анонимен

преди 8 години

Ало-о-о-о , "Отворено общество" ли е? Не БХК е на телефона! А нищо и на вас да ви ... майката!

192

истината

преди 8 години

"Австралийският *** "спаси цяло семейство от 15 побеснели балкански скинари и утепа един от тях при самоотбрана.И то не човек а син на депутат КДС-ар.А този на снимката е мародер,който заедно с бандата си от селски мутри гонят жени и деца по гората за да ги оберат-обикновен разбойник.

191

Анонимен

преди 8 години

Пожелавам на всички от БХК.... не мога да го напиша, но всички се сещате....

190

Анонимен

преди 8 години

"Когато става въпрос за бежанци или за мигранти, нелегалното преминаване на границата не само не се преследва, но не се и наказва."Господин "адвокат" нелегално означава НЕЗАКОННО, тоест е в нарушение на ЗАКОНА, господин "адвокате".

189

Анонимен

преди 8 години

Откъде някакви хора там в БХК имат възможност по цял ден да стоят и да "следят"? Кой ги финансира? Какъв интерес има? НИЩО на този свят не се прави без личен интерес. Какъв е личният интерес на финансиращите БХК?

188

преди 8 години

Та както казах преди да ми изтриете коментара към CLOE:Слава богу, че преди 138 г ги е имало "брадатия активист" и подобните нему, за да ни има нас сега. Благодарение на тях сега не вием молитви в чест на Аллах и не носим бурки и ч-а-л-м-и! И е нагло анонимни същества, чиито най-голям успех е плюенето по форуми, да смеят да говорят против хората, които са дали живота си за да съществува тази държава! И 100 пъти да ми изтриете коментара - не ми пука!

187

Анонимен

преди 8 години

"Българския" хелзински комитет, който кандидатира австралийския *** за "Човек на годината" сега върши поредното си безобразие опитвайки се да осъди българин, изпълняващ гражданския си дълг залавяйки незаконните нарушители.Тази антибългарска организация извършва подривна антидържавна дейност и трябва да се забрани веднъж завинаги.

186

Tina

преди 8 години

Това, което се разигра в БТВ е потрес...Трима лаладжии по рождение и по професия се нахвърлиха върху един българин дръзнал да прояви смелост. Борбеният дух на всички европейски народи явно трябва да се смачка...За Алгафари е ясно - един душевно мръсен индивид, горд наследник на род строящ джамии.Адвокатът си е адвокат - "Какво са 200 адвоката на дъното на океана? -Добро начало"...Хекимян наясно ли е, че за кефа на Ердоган, Турция може да изсипе "бежанци" и в Армения?

185

Анонимен

преди 8 години

bTV-антиБългарска телевизия.Алгафари и антиБългаския хелзински "комитет" вън от България.

184

Анонимен

преди 8 години

"От Българския хелзинкски комитет обаче вчера е подаден сигнал в прокуратурата срещу Динко Вълев, който "организирал отряди за залавянето на нелегални имигранти". "БХК трябва да се забрани със закон а представителите му да бъдат изгонени от България. Антибългарска и пара.зитна организация.

183

Чоко

преди 8 години

Незабавно усилване охраната на границата. Всеки преминал през браздата на нерегламентирано място, да бъде задържан и да се съди по бързата процедура. За незаконно проникване на територията на страната има съответни членове в НК. Присъда и поправителен труд в полза на Родината. Кадри с работещи *** да се излъчват по всички международни телевизии и най-вече Ал-Джазира. За отрицателно време ще стихне ентусиазма на т.н. бежанци.

182

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 8 години

Срамувам се за тези защитници на човешките права, за какви права бе ойло.Да оставим ислямистите да преминават държавната граница без препятствено това това ли искате бе ***.Браво на Динко той е истински БЪЛГАРИН прекланям се пред него.

181

Анонимен

преди 8 години

Лъже като булгарин бугаротатаринът му неден! И кой бежанец му е скочил да го бие в гората?!

180

Да

преди 8 години

не отстъпваме нито крачка,зад нас е България!!!

179

Анонимен

преди 8 години

БХК дано на всички ви изнасилят тея децата.... Продажници долни...смърт за вас

178

Нидалчо намерил но

преди 8 години

ви спонсори !!....Тези хора търгуват с деца !! Купуват ги ,за да печелят съжаление и да преминават по лесно границите и после ги изоставят !! ФАКТ. Има 1103 изоставени от мигранти у нас деца , в Унгария над петдесет хиляди .....*** на Нидалчо му плащат добре да реве по телевизиите.

177

xax

преди 8 години

Класическа предосвобожденска история:Динко (не особено начетен революционер) е решил да прави въстание и в процеса е надробил каша, която от правна гледна точка е противоречива - турците го нападнали. Алгафари (османец) защитава пребитите турци и използва арогантно поведение и принизява Динко, говори му като на *** на маса. Адвокатът (българин-предател) застава на турска страна с евтини аргументи и задължително с два пъти по-голям хъс от самите турци. После кво станало с Левски и Ботев питате

176

Cleo

преди 8 години

До *** 215.Значи всеки който иска да има ред и законност е на заплата от БХК? БравоС!!!Ня'а се пУашиш, ще се оправите с този манталитет... НЕ!