15

има спасение

преди 8 години

Има спасение! Кучето скача според тоягата! Да им назначат кмет като този на с.Буковлък Плевенска област и проблемът ще се реши!

14

Анонимен

преди 8 години

Криворазбраната демокрация доведе до калапс. Нападат възрастни хора, че той може инфаркт да получи, и после какво - дело срещу неизвестен извършител. Полицията и тя е докарана до безсилие, с разните му там реформи, промени в законоте, кьораво и сакато става полицай. Съда и той по същия начин. Вина имат само и единствено ние, които избораме политиците. Не е лут този, който яде паницата, а този, който му я дава. Промяната тръгва от хубавата сграда с надпис съединението прави силата.

13

Анонимен

преди 8 години

Който не е ходил в казармата да се записва в "толерантните" легиони с рокерите!

12

Анонимен

преди 8 години

Бойко що не се разходиш до мечка да резнеш и там една лентичка?Явно е до парламента не ходиш.

11

Анонимен

преди 8 години

Сега разбирате ли защо хората в село Галиче преизбират за кмет Ценко Чоков мисля за 5 път. Там кражби няма. И тия дето подеха кампания срещу него са точно престъпниците.

10

Имате ли или не?

преди 8 години

Като немате Муда имате гърбинини....

9

Край

преди 8 години

Стари хора да ги бият по селата - това обезсмисля българската държава, прави излишно народното събрание, армия, полиция, съдилища даже Бойко Борисов е излишен при положение че това се случва. Боя се че прави излишни български мъже и мен включително щом не намираме начин да сложим край на това уродливо явление. СРАМ МЕ Е от тези възрастни хора.

8

Анонимен

преди 8 години

На практика излиза че държавата подклажда този проблем,вместо да се справи с него.А каква е целта ще видим,може би да се унищожи българското население!

7

Анонимен

преди 8 години

По важното е да се дъни телевизията за прерязаната спирана тръбичка на колата на Мартинчо, отколкото за ежеминутните страдания на хората по селата.

6

Анонимен

преди 8 години

Къде са сега онези като селския *** мутрафон от Ямбол, дето залавял бежанци с голи ръце? Организират ловни дружинки срещу дрипльовци с деца по горите, а за наглите крадци, които беснеят от години по селата се крият като мишки..

5

Анонимен

преди 8 години

Има огромен риск ако възрастните хора се защитят да бъдат съдени за нарушаването на евроатлантическите демократични права на престъпниците.

4

(НМ) Народна Милиция

преди 8 години

Явно държавата не желае да се справи с проблема.не съм аз този,който ще дава съвети,но хората от Мечка трябва да се организират в доброволни отряди.Патрули по двойки и система за оповестяване на другите,които почиват.

3

Анонимен

преди 8 години

Къде си бе ДЪРЖАВОООО.... къде си....????Ако един седне на стола, и овладее поне битовата престъпност в тази държава, ще управлява до смърта си....

2

Стефанов

преди 8 години

Докато не се реши проблема с битовата престъпност изобщо не можем да говорим за демокрация, растеж, стабилност, европейски ценности, свободи и т.н. Когато не можеш да просъществуваш чисто физически - тогава какво ти остава?Когато държавата не може да те защитава нека поне разрешат на хората сами да се защитават, те ще намерят начин, сигурен съм.

1

Пак

преди 8 години

ще помоля г-жа Бъчварова за коментар!