60

бг

преди 8 години

Някои се бори с контрабандата.....!!!!!!!!! в България...????ха ха хаа хаа ха....по - скоро депутатите забогатяват от контрабанда....а магистралата ще се строи от наши(народни) пари....до кога ще търпим тая гавра с народа...щот управлението от 25г. насам е гавра

59

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

преди 8 години

Европарите няма как да бъдат откраднати толкова лесно от Пеевски и Златев, затова минаваме на план Б - пари от бюджета. Там контрол няма, а овцете спят и позволяват на всеки да ги уножда.

58

Българин

преди 8 години

Някой помни ли преди 1 г. Че отпуснаха 800 000 000 лева на една банка за ликвидност да не фалира покрай тегленето на пари от КТБ,тези пари ги взеха на заем,е на скори тази банка възтанови тези 800 000 000 лв. И тук е номера че тези сега се чудят как да ги гепят тия пари ......

57

Анонимен

преди 8 години

до 77 Съд не стига ! Линч на площада трябва !

56

Трагедия

преди 8 години

Ще трябват поне 10 години да се оправи батака, който ще ни завещае крадливата Тиква и шайката му. Нещата вече са трагични.

55

123

преди 8 години

Няма НИКОЙ, който да подкрепя тази жена-недуразумение - Лиляна Павлова, и нейната политика (която е функция и на политиката на настоящото Правотелство на РБ), така че...тези са НАГЛИ! Освен това, НЕ искаме ВИЕ да правите нищо повече, защото НИЩО което си мислите, че сте направили, не се е случило или е било направено немърливо (меко казано!).Вереме е ДА СИ ходите, и НИКОГА да не се връщате - познатите ни музуни!

54

Анонимен

преди 8 години

С държавни, че по лесно ще ги откраднат от колкото европарите!

53

Анонимен

преди 8 години

"когато все още е имало възможност "Хемус" да се строи с пари от Брюксел. Сега обаче трябва да се обяви нова обществена поръчка за реализация на проекта със средства от държавния бюджет около 800", нова далавера, ес е видял на къде вървят нещата и не са се съгласили да отпуснат пати. Комисионни, комисионни, че си е *** мамата. Тоя асфалт му изяде главата.

52

Анонимен

преди 8 години

Този път ми се струва , че правителството няма да си тръгне по мирен начин ! Протестите няма да са нито мирни , нито демократични Абе как може Румъния да си вкара цяло правителство в затвора , Гърция да са като един задружни и борбени , само ние облъчени и заспали шматки .....Затова заплатите в Румъния са по 1000 евро и пенсиите във уж фалирала Гърция започват от 700 евро Много сме загубени !

51

Анонимен

преди 8 години

kolko e platil delqn na sebepodobniq po nadnormeno teglo da mu stane sluga????????

50

Анонимен

преди 8 години

КОЙ иска да дава пари на ТИКВАТА,ПЕЕВСКИ и ЗЛАТЕВ???българите сме престъпно *** !!!

49

ДОЛНЮ

преди 8 години

А ДАЛИ СА ЗНАЕЛИ ЧЕ ПАРИТЕ СА ОТ ЧАСТНИТЕ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ...ОКРАЛИ И ИЗБИЛИ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ ОТ ТЪРЦИТЕ...ТЛЪСТАТА СТЕРВА ДА НЕ ЛЪЖЕ....ЛЕЖИ ВЪРХУ ЛЕГЛО ОТ КРЪВ И СЪЛЗИ....А СЕГА МОЖИ ДА ТРИЕТЕ АКО НЕ ВИ Е СРАМ

48

Българин от Германия

преди 8 години

Въпреки че Б.Б. е послушен на Меркел и на Брюкселските зелки, изглежда са ни отрязали Еврофондовете за инфраструктурни проекти.Тогава да подкрепим Вишеградската Четворка в твърдата им позиция спрямо нашествениците !

47

брей

преди 8 години

Свинетке, свинетке...колко още ще ви търпим не знам.

46

Анонимен

преди 8 години

Главният прокурор Сотир Цацаров и неговият заместник Борислав Сарафов демонстративно игнорират информация от службите за участието на парламентариста от ДПС Делян Пеевски и други политици в наказателните схеми. Те обозначават като параноични сигналите, че Националната агенция за сигурност прикрива доклади и оперативна информация за контрабандата на цигари. Те пренебрегват и дори се подиграват на факти, че част от контрабандните печалби отиват в терористична организация за въоръжаване и обучение

45

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 40С това спиране само ще договорят нова по-висока цена и повечко парички в джоба на Баце. Може да с еокаже, че накрая пак ще са същите лица, но с по-висока миза ;)

44

Анонимен

преди 8 години

Ето един пример за това. На среща, състояла се в офиса на главния прокурор на Сотир Цацаров на 13 май, 2015 г. Темата е била контрабандата на цигари през и от България. / Били са обсъдени най-новите находки на границата с Турция на украински, молдовски и китайски тирове на Капитан Андреево /, както и арестите на митническите служители, участващи в контрабандата.

43

Анонимен

преди 8 години

РЕФЕРЕНДУМ ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ НА СЕВЕРА КЪМ РУМЪНИЯ !

42

Ай сиктир

преди 8 години

Ей тва сме българите - вместо да се вдигнем, ние им пожелаваме да се задавят с откраднатото.Ще се задавят те - със сьомга и чер хайвер, докато се препичат в шезлонгите по вилите си на Ревиерата. Ез за тва сме на това дериже.

41

Анонимен

преди 8 години

ЗАЩО УВЕЛИЧИ ВИНЕТКИТЕ В ТАКЪВ СЛУЧАЙ ?ОСТАВКА !