19

Анонимен

преди 8 години

Абе що все за Сирия се натискат и никой не споменава и дума за Ирак?

18

Анонимен

преди 8 години

26 Да от Сурия а избягали над 4 млн и още 10 млн са вътрешни бежанци в резултат на Гражаданската война която режимът на Асад води срещу болшинството от народа . Загинагха 270 000 души за тези 5 години и през цялото време Путин беше за него и Русия не допусна да мине нито една Резолюция на Съвета за сигурност на ООНПрочети още на: dnes.bg/world/2016/02/07/oae-sa-gotovi-da-pratiat-suhopytni-voiski-v-siriia.292214

17

Анонимен

преди 8 години

Пак ще има заря над Каспийско море - кой ли ще рИве?

16

Анонимен

преди 8 години

neshto za iznasilenite jeni v Irak,Pakestina,Yordaniq,Moroko,Siriya i tn......

15

християнин

преди 8 години

Хах, ислямски войски под християнско командване? Супер! А ние българите може ли да командваме армията на Турция в такъв случай?

14

ha ha

преди 8 години

И по какво ще различат умерената опозиция от идил, като и двете групировки са създадени от едни и същи за една и съща цел. Нещо ми намерисва на инвазия. А от другата страна ще се намесят и турците и после ако сирийците заедно с руснаците защитят територията на сирия, светът ще скочи против тях. Нещо пак са намислили демократите, но това може само да накара Путин да изкара от ръкава си нещо за което тези дори и не подозират, че съществува.

13

знаят ли що ги чЕка

преди 8 години

Кои бяха тези "юнаци" ,че нещо не мога да се сетя аха един файтон хора и те барабар Петко с мъжете на война .Ей мечока само ще пръdне и тия ще се е хайде няма да го пиша много невъзпитано ще се изпуснат.

12

БГ

преди 8 години

ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ КЛАДЕНЦИТЕ И ЗАЛЕЖИТЕ НА ГАЗ СА МНОГО.ЩОМ СЪСЕДИТЕ СИ ТОЧАТ ЗЪБИТЕ,ЗНАЧИ СКОРО ЩЕ ИМА ***,АПЕТИТЕ СЕ ИЗОСТРЯТ,НАБЛИЖАВА КРАЯ ТРЯБВА ДА СЕ ОБЛАЖАТ.КАТО 2 СВ.ВОЙНА,НА КРАЯ МНОГО БОРЦИ ЗА СВОБОДА СЕ НАВЪДИХА.САМО ЧЕ НЕ СА ПОКАНЕНИ,НЕ ЛИ ИМ СТИГАТ БОГАТСТВАТА НА ОАЕ ТА ИСКАТ ОЩЕ.СТРАШНО ГИ Е ЯД,ЧЕ НЕ ИМ УСПЯ ПОЛИТИКАТА ДА РАЗЦЕПЯТ СИРИЯ.ЩЕ СЕ ПРЪСНАТ ОТ ЗЛОБА,НАЧЕЛОСЪС САЩ,ЗАЩО НА ВСИЧКИ ИМ Е ЯСНО.

11

Анонимен

преди 8 години

Хитър начин да се достави оръжие на терористите. Вие (коалицията) настъпвате, ние отстъпваме, после ние настъпваме, прибираме! Междувременно ние и вие ще стреляме по армията на Асад - вие (коалицията) - по грешка разбира се!

10

kiki

преди 8 години

Нямат право да влизат в Сирия без резолюция на ООН .Сирия си има легитимно правителство и то се бори с ТЕРОРИСТИТЕ-ТЯХНАТА РОЖБА СЪЗДАДЕНА С ЦЕЛ,АКО НЕ УСПЕЕ ТЕ ДА СЕ НАМЕСЯТ,НО ПАК НА ТЯХНАТА ДА Е. Да ,ама не,ако им се пали ТРЕТА Световна война ,ТОВА ВЕЧЕ Е ДРУГО...Алчността ще погуби света.Язък за невинните жертви на народите.....,това тях не ги интересува,важно е богатството,а не пролятата кръв.'Какво си сторил-братовата ти кръв вика към мене от земята..."Нищо ново ,всички ще горят ...в

9

Анонимен

преди 8 години

10 Нали знаеш че е и чекист , твоят човек

8

Терминатор 2

преди 8 години

Паднаха 2 терористични бастиона в северна Латакия - Рабия и Салма - в българските медии нищо. Отново Росен императора говореше за победа над тероризма с толерантност.За зверските кланета на ИД срещу сирийската армия в Дейз ез-Зор пак нямаше новина. Иначе са много силни да плюят срещу комуниста Путин.

7

СЛАВА НА ТУРЦИЯ!

преди 8 години

ДА ЖИВЕЕ ЕРДОГАН !

6

ген. ПАТЪН

преди 8 години

ЗАПОЧВА МАЩАБНО ВОЕННО НАСТЪПЛЕНИЕ НА ОБЕДИНЕНИТЕ АРАБСКИ СИЛИ ОТ ОБЩНОСТТА !ИСКАХТЕ ВОЙНА ----ЕТО ВИ Я...!СЕГА ШЕ ВИДИТЕ ---"АРАБСКОТО ЕДИНСТВО"...в действие...!

5

Арнолд

преди 8 години

Защо българските медии мълчат за успехите на Сирийската армия, подкрепяна от Русия и Иран, срещу превзетите от зелените терористи градове? Никъде не пишеше, че преди 2 дни правителствената армия отряза логистиката и снабдяването на зелените терористи северно от Алепо. Сега братята им Турци не могат да им помагат с оръжие и жива сила.Защо не пише за успешните операции на южния фронт, връщането на Шейх Мискин, Дера и тн?Защо не пише за връщането под контрол на територии северно от Латакия?

4

матросчо

преди 8 години

Ердогане, мамят те, че ще те подкрепят, не се връзвай, лъжат - в Йемен са я овапцали здравата, че с кюрдите ще се борят - повтарям, ЛЪЖАТ ТЕ - ще те остават сам, че и само кюрдите ще те смачкат, не намесвам САР.

3

Анонимен

преди 8 години

vtoro polovreme na studenata voina

2

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

ЗАПОЧВА СЕ!!!!!!34- държави са в съюз със Сауд.Арабия!ИДВА НОВАТА КОАЛИЦИЯ---ПОКАНЕНА ОТ ОПОЗИЦИЯТА В СИРИЯ !

1

Момо

преди 8 години

"ОАЕ обаче смята за задължително условие операцията да бъде под американско командване, подчерта Гаргаш."Шубе ги е чаршафите. :D