30

Анонимен

преди 8 години

Щях да им повярвам, че са гладни, ако не ми се беше случвало да ме отрязват безброй пъти за кратки разстояния. Вместо това си стоят и си четат вестник. Хем мързеливи, хем глупави. Хайде само да не се правите на жертви. Аз също отдавна не съм се качвал в такси, няма и да го направя скоро. В случаите с кратки разстояния само Триумфа пращат кола и това, щото са им забранили да откажат, ако са наблизо. Ако откажат им спират сигнала. А защо трябва да е насила? Явно сте се ояли...

29

Анонимен

преди 8 години

"Работим за клиентите си"-Да се чете "Работим клиентите си"

28

Az

преди 8 години

Ура! най-накрая държавата ще възроди и обнови градския транспорт. Те така бакшишите си ритат хляба

27

.

преди 8 години

Е добре де, какво им пречи и сега да возят на 1.70, на 2 лв, че и на 5 лв ? Някой спира ли ги да си сложат цени каквито искат ?

26

Анонимен

преди 8 години

Щом ще карат на 1,7 лв на километър да им свалят газовите ботилки

25

хм

преди 8 години

В цяла България болшинството от такситата са ужасни - падат ти зъбите от друсане, смърдят на цигари или застояло, пречат на движението с измислени стоянки или нагло спиране . И все друг им виновен ,а искат да получават германски доходи с голо д_пе.

24

ШИШО БАКШИШО

преди 8 години

ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ - ПРЕДЛАГАМ ДА ВИ ВОЗИМ БЕЗ ПАРИ И ДА ВИ ДАВАМЕ ПО 5 ЛВ НА СЛИЗАНЕ.СТАВА ЛИ ?

23

Анонимен

преди 8 години

До :) :) :) DO 20ZA DA SAM S KOSTUM-UNIFORMA I TAKSITO DA E DOBRE PODDARGANO ZENATA TRIABVA DA BADE KATO NA ZAPAD--1,7 EVRO NA KILOMETAR.

22

Анонимен

преди 8 години

Като не можеш да предложиш адекватна услуга на тази цена, излизаш от бизнеса, бе бакшиш миризлив!!!!!!!!!!!!!!

21

Веселин

преди 8 години

а и първоначалната такса къде отива???

20

Лойко Борисов

преди 8 години

Нека вдигат цените бакшишите...После ще лющят семки...

19

Пешко

преди 8 години

Таксетата май не разбират, че това е конкуренцията

18

Анонимен

преди 8 години

Ок, нека е 1,7. Обаче искам да се возя в кола от средната класа: Пасат, и40, Мондео, Ц-класа, 3-ка, А4. Искам като се кача, да не ми стоите с потници и анцузи насреща, а да сте нормално облечени: риза, пуловер, риза с къс ръкав. И се ИЗКЪПЕТЕ! И НЕ ПУШЕТЕ! И като нямам дребни МИ ВЪРНЕТЕ РЕСТО, а не да си присвоявате ОЩЕ БАКШИШ. Ай да ви **** в дебелите ****. Комунизъмът свърши преди почти 30 години. Научете се на конкурентноспособност. Ако ли не, фалирайте! Аман от търтеи. Всеки иска.

17

Чикън

преди 8 години

Да возят на самолетни цени, ако искат. Те искат за 5 километра да вземат 10 лв, от които 8 да им е печалбата. Не става така.В европа взимат много, но возят в 3-4 годишни мерцедеси и тесли, а не бараки на по 600 000км купени от най-нисък възможен клас.

16

:) :) :)

преди 8 години

Цените трябва да са РАЗУМНИ ! От една страна таксито не е градски транспорт, от друга БГ такситата са 90% тотални гробници, шоферите са мързеливи дървени философи, а в колите им мирише на умрял пор. Държавата лесно може да постави на място тарикатите, като почне масирани наказателни проверки. За 1 ден всякакви размирици ще спрат и всичко ще си дойде по местата. Колкото до другите тарикати с дъмпинга.. те са обречени, поради ниската си цена. Естествено и за тях проверки до дупка.

15

Веселин

преди 8 години

всеки трябва да печели ,ама чак пък толкова нагли....една надница от 40лв ви се вижда малка ,ами що не намалите такситата че да нямате престой по разни заведения и пияци...хората си направили сметката за цената вие сега нямали да имат печалба,че кой работи за без пари?????тези шофьори,., да не са на заплата от фирмата ?

14

комшия

преди 8 години

До Анонименспоко, жена ти я храни друг

13

Нафарфорий

преди 8 години

Ама защо един и седемдесе, той А-95 ли гледа? Я бързо да се изравнят с керосина, или ракетното гориво.

12

Анонимен

преди 8 години

Прави са хората - така повече не се живее.Да сложим край на фалша, с който ни заливат Бокомедиите.

11

Анонимен

преди 8 години

АМИ ДА СЕ СПАСЯВАТ !!!ДА СИ СТОЯТ НА ВИСОКИ ТАРИФИ, НИКОЙ НЕ ГИ СПИРА ! ЖИВЕЕМ В ПАЗАРНА ИКОНОМИКА И ЦЕНАТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ СПОРЕД ТЪРСЕНЕТО !