15

Анонимен

преди 8 години

На тоз плъшок само сценарии са му в главата.Какъв сценарий, какви пет лева ,на народо му писна от крадливи и некадърни управници които работят за мутрите ,за други държави, за олигарсите и за себе си ,но в никакъв случай за БЪЛГАРИЯ.

14

Анонимен

преди 8 години

Цецо крадецо пак се обади.В Румъния щеше вече да търка наровете в затвора,а той ни обяснява как някой се опитва да го клати.Безочие и наглост.

13

Анонимен

преди 8 години

То е ясно, че сега герберастката крадлива клика ще се опита да вдига димки със свалянето на некадърното им правителство за да отклони вниманието от унищожителния доклад на ЕС и това, че България, начело с проеврогейците Борисов и Цветанов е 1 по корупция и контрабанда в ЕС.Та така, как ще ги стигнем румънците.И защо банкянската мишка се беше скрила в дупката си, докато Моника Маковей беше в София.

12

Анонимен

преди 8 години

Добре де, едно нещо не мога да разбера - кой ги избира постоянно тия ***, мафиоти и майцепродавци. КОЙ ?Единственото логично обяснение е, че фалшифицират непрекъснато всички избори досега.Именно лицето от снимката и шефът му от Банкя са главните играчи в този цирк.

11

se

преди 8 години

Няма умисъл а има СМИСЪЛ свалянето на правителството.Корупция, скандали , крадене на европейски пари и насаждане на българина на Европейски ценност.А какви са европейските ценности:ЛИЦЕМЕРИИ и задкулисни лобистки интереси унищожаващи един древен народ на Балканите.Народ който имаше своя облик и от герберистите беше превърнат в роб на европейските колонизатори.Инвеститорите у нас идват за да печелят от труда на народа с ниски мизерни заплати.Това ли е европейската ценностна система???

10

народен

преди 8 години

И от какво се страхуват след като протеста няма политически искания а само свикване на Велико Народно събрание

9

невен

преди 8 години

Ама как не ги е срам тези хора да протестират,да бутат най-кадърното ни правителство!Заплатите им по-високи от западните,няма безработица,пенсиите като на богаташи,няма просяци,здравето ни е отлично опазвано от Москов и сие,ток и вода струват жълти стотинки,да не говорим за бензина...Заболя ме главата!Отивам при Москов.Да го гръмна.А вие,моля,не нарушавайте спокойствието на премиера и околните Му прислуги,че пак ще вдигне кръвното!

8

Цециииии

преди 8 години

Цецо как е , трепериш ли ???Трепери , България идва !

7

Аспарух

преди 8 години

След като не искате да си ходите мирно и тихо, ще ви гоним циркаджий такива

6

Анонимен

преди 8 години

Гледайте как се мъчат да опорочат протеста!Ах как мразят когато България влезе в София и стъпи на Жълтите павета!Ах как мрази Борисов да му се разваля рахатлъка!

5

Ghost

преди 8 години

Това драги ми Цецко се нарича реалност,не е умисъл или сценарий!!!

4

Голям страх

преди 8 години

Голям страх днес! Борисов чак с декларация излезе! Сега по Нова Виктор и Ани Цолова и те са притеснени , направиха всичко възможно да мабипулират , че протеста щял да бъде на хулигани и още куп лъжи! Страх ги е естествено , че ако няма Герб няма допълнителни бонуси!Голям страх от народната любов!

3

Гербераст Нахуйников

преди 8 години

Един е Тиквун и Цвекун е неговия пророк :)

2

Анонимен

преди 8 години

и него оправдаха, ако други бяха на власт - нямаше, глупави политически игри

1

РЕАЛНО

преди 8 години

"""Сценарият бил като този от февруари 2013 година, отбеляза той""""" Сценарият този път трябва да е друг--всеки един от вас да увисне на дърветата покрай пътя.....Иначе пак след година ще си купите властта......