94

ODESSA

преди 8 години

До поне един път Хайде да идем двамата? На бас, че си, плъх. На *** ще целунеш ръката и ще искаш опрощение.

93

Анонимен

преди 8 години

Mafia *** off

92

Анонимен

преди 8 години

Гафът с ваксините не е случаен.Със сигурност е поръчан за дестабилизация на най-вече министър -председателя.

91

Анонимен

преди 8 години

На изборите 2014 г ГЕРБ печелят 84 места в Парламента,РБ 23 като в МС- ГЕРБ има първоначално 13 министри срещу 6+ Кунева т.е.7 за РБ.Чисто аритметически е видим натискът,който е оказан върху министър-председателя още повече,че РБ вземат ключови министврства:отбрана,икономика,външни работи,правосъдие,здравеопазване като рокадата на министъра на правосъдието доведе до явно недоволство сред коалиционните партньори.

90

Сандукан с ножицата

преди 8 години

Нещо спряха да се фъчкат с рейтингите.ВярвахМЕ ВИ бой-КО.Писнахте ми и аз ще ви резна с ножицата,ама езиците,та да спрете да ръсите лъжи.Господ ще ми се изкара още малко,Айсихтир.

89

Анонимен

преди 8 години

Той и Местан беше много ербап , но го забравиха за 3 дни !

88

поне един път

преди 8 години

Пожарникарю, покажи, поне един път в живота си, че си мъж! Че имаш яйца! Подай си оставката!

87

Анонимен

преди 8 години

Когато държавата е на колененарода трябва да се изправи

86

БАБА КУНА

преди 8 години

БОКИЧА ОБИЧА ДА СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН, ЗАЩОТО СА ВЪЗПРИЕМА ЗА БОГА СЛЪНЦЕ, А РЕАЛНО СИ Е БОГА ТИКВА1

85

Tiko40

преди 8 години

Boko stabilyagata!

84

Анонимен

преди 8 години

Като ми вдигнахте данъците , много се ядосах.За винетките направо побесняхЗа либерализацията на тока само едните нерви ми останаха

83

Анонимен

преди 8 години

Министър Петър Москов е специализирал във Великобритания,САЩ и други страни.Той е министър от квотата на РБ.Според бившия здравен министър Илко Семерджиев сегашният министър е провалил две оферти на френската фирма производигел на ваксини преди да се сключи бартерната сделка с Турция за размяна на ваксини.Защо?Всъщност,дами и господа,кого обслужва скандалът с ваксиноте?

82

Мен

преди 8 години

До 100. 1. народа който не вижда алтернатива. 2. Хората който фалшифицират протоколите от изборите. 3. Парите може би са много силен фактор? и д.р.

81

Анонимен

преди 8 години

Всичко вече е на самотек.. има ли пилот в самолета?

80

Какаду

преди 8 години

Виновен сте ГУСИН Борисов. Виновен сте, че хората се избиват по улиците, виновен сте, че съдебната система работи в полза на мафиотите, за това че хората *** от елементарни болести.Виновен сте, че всяко едно министерство е неадекватно. Хората си скъсват *** от работа, а пари няма. Виновен сте, че реформите които обещахте са - ''Мижи да те лажем".Цели двадесет и пет години 240 прасета лъжеха, крадяха и манипулираха глупавия народ. Всички сте МАСКАРИ! ВСИКЧКИ!

79

Анонимен

преди 8 години

Даниел Митов е министър от квотата на РБ.Той е представлявал Националния демократически институт в САЩ,където е учил,в страни като Конго,Йемен и други размирни страни.В служебното правителство на премиера Близнашки се изказа в подкрепа на ТПТИ .В момента е "на завет" от всякакви коментари по медиите.

78

Мен

преди 8 години

До 110. Свободата.... Приятел, ти си доброволен роб. Дано го усъзнаеш някога... Но жалкото е , че като тебе много.....

77

Анонимен

преди 8 години

Стабилността на държавата се крепи на нервите на БорисовA той се крепи на нервите на народа

76

Анонимен

преди 8 години

Американците не го искатРуснаците не го искат Масоните не го искат Тепърва явно предстоят събития

75

Ave, Tikvun!

преди 8 години

Абе, Боко, бе, как така, що ще се разпада таз държава, нима е толкова нетрайно, всичко, което си съградил?Не си бил чувал по медиите за Украйна, браво, един премиер точно от медиите трябва да се информира за международното положение!Хвала на тебе, любими ръководителю, вожде и учителю, бащице наш, премиерю-слънце, пожизнени диктаторе и селски царю Боко Тиквун!