32

Анонимен

преди 8 години

Само по това което предлагат тия можете да си представите какви смешници са настоящите ни "учени" "историци" "педагози" "специалисти" и т.н. !

31

Калина до 40

преди 8 години

Ей, не се спирате да плюете. Какво общо в случая има Русия?Къде ти е "справката"?Тук става дума за малоумието и неграмотността на някскво министерство, от което се изисква някаква реформа и те, за да вземат едни пари, правят простотии.

30

malina

преди 8 години

da ne ste posmeli da pipate istoriqta...*** takiva. kak ne vi e sram. ''Robinzon......''' 6te u4at ,a balgarski avtori ..... ne. Pi6a na latinica, za6toto ste zabavili balgaski ezik i da mojete da go pro4etete

29

Анонимен

преди 8 години

До новия Паисийтрябва да ги учат как се добива мед и бронз от имуществото на съседа българин

28

мм

преди 8 години

*** и безумци! Докога ще робуваме на подобни глупости и ще ближем чужди за....и.Коренът е много важен за човека, а ние се стремим да изтръгнем българина от корена и да го направим човек без устои , без род и Родина.

27

Анонимен

преди 8 години

това е логично,все по-голяма част от подрастващите шестокласници вече се замислят за задомяване според традициите на техните предшественици и трябва да се учат как да отселяват

26

БАН

преди 8 години

,,Историята,, на Паисий Хилендарски ни учи на българщина и родолюбие...А ,,Робинзон Крузо,, ни показва как дивака става човек...Ама нас от човеци ни правят на диваци...Вече 26 години...

25

Калина

преди 8 години

А кога "Mein kampf"?

24

дядо Петко

преди 8 години

Тъй както е тръгнала рИформата, току-виж в програмата по БЕЛ останат само "Дядовата ръкавичка" и "Дядо вади ряпа". Все за дядовци става дума! Ашколсун! Евалла! Бравас!!! *** ***! Режат корените, от които тръгва българския дух в деца и школо!Моята идея си е доста опростена - всичко, което беше учебна програма отпреди 10-15 години и работеше доста точно, следва да се върне. Аргументи - децата излизаха от училище ограмотени, а познанията им стъпваха върху здрава българска основа.

23

Fullrange

преди 8 години

Аз се убедих в продажното управление на България. Държава с такава история, а да промиват мозъците на децата с книжки, които ни даваха да четем ей така, между другото през лятната ваканция.

22

Анонимен

преди 8 години

Хайде пък от догодина и "Карлсон който живееше на покрива" да се изучава в 8-ми клас !!! И задължително "Винету в 12-ти !!!

21

Касандра

преди 8 години

До Анонимен 23 Господине .Глупоста ,Алчноста ,Подмазвачеството и Простотията нямат политическа принадлежност и не е нужно някой да ги командва ,те се командват сами от гореизброените ръководители.Всякакви *** идват на власт и после си отиват,важното е ние в домовете си как въспитаваме и на какво учим децата си.

20

(-_-)

преди 8 години

Робинзон, карибските пирати или Конан варварина - това вече истинска история.. какво ще занимават децата с разни глупости!? Не е далеч деня, в който българите не ще знаят нито кои са, нито от къде са дошли.. аморфна маса батерийки за нечий бизнес:(

19

Анонимен

преди 8 години

Няма такава държава. Всичко се опорочава и изкривява. Скоро изречението "Българин да се наричам" ще е забравено и изтрито от съзнанието на децата ни, заради сганта събрана в една сграда наречена Парламент.

18

Анонимен

преди 8 години

Ах тази история Паисиева, ах тази история .... история която и до ден днешен ни обърква, и на която стъпват Московците за да манипулират народа ни .... но карай ! А иначе за какъв Робинзон става въпрос ? Децата ни в 6-ти клас приказки ли ще четат ??? Що за идиотщина е това ??? Децата ни на тези години вече са "богове" на копютъра .... тия приказки ще ги карат да учат ???

17

Анонимен

преди 8 години

Умчовците със спарените дупета да въведат "История на чалгата и просветителсата дейност на мутрите при прехода"

16

Анонимен

преди 8 години

MINISTERSTVATA SA PALNI S KALINKI - KAKVO DA OCHAKVAME OT TYAH.

15

Касандра

преди 8 години

Така като гледам ,след няколко години ще трябва да се роди нов Паисий,за да напише отново историята на България.

14

Шаран_БГ

преди 8 години

Робинзон Крузо - не е лошо!Трябва да се подготвят българчетата юнашки, още от мънички, да хващат пътя и...... дори да попаднат на необитаем остров....... да оцеляват някакси !! Вместо Хари Потър, не е ли по-хубаво да изучават един друг човеколюбец ... пак Хари ? Дето преди 70 години изтри от лицето на земята цели два японски града ????

13

Анонимен

преди 8 години

Скоро и Ханку Брат. Винету също е важна, като се има предвид идващите бежанци, стреснати от лъва пред колибата.