16

Зима мечта

преди 8 години

Тази година имаше 3-4 снежни дни, тоест фирмите за снегопочистване са на огромна печалба. И въпреки това, пак не чистят като хората,когато се налага. Хайде разбирам да е някоя тежка зима - няма начин да си перфектен. Но сега нямат никакво извинение. Просто се краде като за последно.

15

Анонимен

преди 8 години

Sofiq Sofiq Sofiq aide stiga de Bulgariq da ne e samo Sofiq ako ne sa drugite gradove koi shte gi hrantuti tiq dalaveradjii

14

Анонимен

преди 8 години

Виждам, че сте доволни от снегопочистването. На другите избори пак изберете Йорданка.

13

ha ha ha

преди 8 години

Голям смях - толкова много пари, удържани от нас за почистване на снега, а в крайна сметка обледено и заснежено.Къде са паричките и как се харчат, господа отговорни?Ако ще да е толкова непочистено, то поне оставете на природата да си свърши работата, т.е. да чакаме да се затопли времето.Моля, господа управници, крадете по-малко!Ние така и така ходим в снега, поне да не плащаме безумни суми!

12

:)

преди 8 години

Големите булеварди и улици са почистени, но всичко друго е трагедия. Гледам плъзнали са някакви ромки с лопати в ръце, но пред 99% от времето пушат и се хилят, вместо да чистят. На моята улица пред домовете и магазините е супер почистено (тоест частниците са ОК), където е задължение на общината е ледников период. Пак излагация !

11

Кореняк

преди 8 години

Днес рано сутринта. София, голям източен квартал. Ставам да ходя с колата на работа и о, ужас - провинциални рег. номера РК, Е, ВР и ОВ са ме блокирали от вси страни, за да можело да почистят машините пред блока. Машини няма, сняг отвсякъде, грозни провинциални физиономии те гледат нагло. Идилия!

10

Кукла на конци

преди 8 години

Фандъкова-оставка. Крйно време е. Търпяхме, търпяхме, търпяхме, търпяхме. Искаме да си изберем учен и можещ кмет, а не куклата на конци на Бойко. Фандъкова е недоразумение и нещастен парадокс на вечния преход от крадене към крадене, от некомепетентност-към некомпетентност. Този порочен кръг трябва да спе.Трябва да започнем от някъде разкъсването му. И е много добре да спрем с търпението и да започнем да разкъсваме порочния кръг с отстраняването на тази *** женица.

9

Анонимен

преди 8 години

Фандъкова, зимата дойде .... и ти пак ни изненада ???

8

555

преди 8 години

Що мрънкате като булевардите са почистени...

7

ОСТАВКА !!!

преди 8 години

Щом София не успяват да почистят като хората какво да говорим за дълбоката провинция ?! ...Това е най-некадърното и крадливо правителство управлявало някога България !Елате в Северна България да видите за какво става въпрос.Няма ток, няма път, няма нищо !Големите приказки и хвалебствия на Бойко Борисов се пукнаха като розов балон.Сега скъпоплатените медии, които го правят Супермен да си посипят главите с пепел.

6

Анонимен

преди 8 години

Даскалицата нарежда разпорежда ...)))

5

Анонимен

преди 8 години

Зимата пак ни изненада...

4

dbfgagabdf

преди 8 години

януари месец е все пак заваля сняг това е природен феномен ,иначе ловели снежинките във въздуха ахахах

3

Анонимен

преди 8 години

Подготвени сме за лошото време....ИЗНЕНАДАААААА. Това е проблема на България, че никой не иска да работи. Голям мързел ни е налегнал.

2

Анонимен

преди 8 години

Тц, тц, още малко и Орешарски ще дойде на власт?! : )

1

Анонимен

преди 8 години

Софиянец - оръфан с*елянин, отишъл в софийската джунгла да прилага тарикатските си номера. Е, няма такова село с такава с*еляния!