100

Анонимен

преди 8 години

"Вземи си инструментите и ме нападни пикльо и ще разбереш на какво имам право.А закона съм го прочел когато теб не те е имало на тази земя, провинциалистче!"- Ти откъде знаеш дали съм провинциалистче? Може пък да съм дрисливо софиянче столичанче като теб?!

99

Анонимен

преди 8 години

В провинцията е дива джунгла.Каквото са провинциалистите за София това са сирийците за Германия.Диви скотове.

98

Анонимен

преди 8 години

Политическата шайка трябва да бъде жестоко наказана за всичко, което причинява на народа си за последните 70 години. Или те или ние!!!

97

Горан

преди 8 години

Да, бе точно от анаболи е починал! То от снимките веднага си личи! А, бе за да почине от анаболи, той трябва системно да е злоупотребявал с тях, от няколко години, а момчето е едва на 18. Дрога и анаболи... глупости...

96

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 126Вземи си инструментите и ме нападни пикльо и ще разбереш на какво имам право.А закона съм го прочел когато теб не те е имало на тази земя, провинциалистче!

95

Анонимен

преди 8 години

Защо единия му държи ръцете отзад? А другия какво прави - оказва му първа помощ ли?

94

Анонимен

преди 8 години

Мизерията прави от хората скотове. Скотовете не живеят в общество, а в стадо, където по-силният убива.

93

Анонимен

преди 8 години

Тези с боксовете протестират, че един от тях е убит, та хората без боксове не трябва да пресичат на "Зебра" заради тях !!!

92

Анонимен

преди 8 години

Не се умира лесно - ама хич!Особено ако си млад и здрав! Освен ако няма някой който да ти "помогне"!

91

Анонимен

преди 8 години

Браво, ходете си с боксове и се убивайте по улиците като в джунгла!!! Дивашките ви взаимоотношения потресоха цяла България, с това ще се запомните.

90

Анонимен

преди 8 години

"Нека да видим как 18- годишно момче спортист умира ей така без нищо. Да изчакаме експертизата...."Дрогата и анаболите не прощават, още повече, че е имал проблеми със сърцето...

89

дедо Ташунко

преди 8 години

Много ми е мъчно и за момчето и за родителите му. За съжаление 60% е виновно то, да се случи това нещастие. Не вярвам, че Поничките са дотам зверове, та да искат да отнемат живота му. Нещастно стечение на обстоятелствата. Бог да прости момчето!

88

Анонимен

преди 8 години

Във Враца явно са бъгави, след като всички се разхождат с боксове и се млатят ежедневно. Има нещо много гнило в този град.

87

Анонимен

преди 8 години

Лече всучки били сбоксове ало полицията четете ли

86

Горан

преди 8 години

А, бе ей! Стига сте писали тук, че защитаваме поничките! Искаме да знаем истината, ама никой не я казва, а само случая се заплита, все повече и повече. В началото и аз си мислех: Е, по-добре момчето да ги беше блъснало. Ама се изписа какво ли не... Вече не знам какво да мисля въобще! Не разбрахте ли, че са идвали и екипи от София, правена е и втора аутопсия, и не могат да кажат, че бой е убил момчето! Имал натъртвания и това е. Не могат да кажат от какво е починал...

85

Анонимен

преди 8 години

Детето е продължило с колата и е отбило, спряло и излязло с да бие двамата пешеходци които на пешеходна пътека са имали наглостта да препречат пътя на детето с неговото Ауди. След това вероятно детето е изяло няколко шамара защото експертизата доказва, че няма следи от побой а само охлузвания, и после от видеото се вижда че е дошла и майката на детето и се разправят, единия от нападнатите братя е с подуто око а на детето нищо му няма когато изведнъж се свлича кой знае какви наркотици е взимал.

84

Анонимен

преди 8 години

Обвиняваме младежите, но дефакто ние сме виновни.Защо търпим постоянно всички журналисти да ни заливат с помия?Дават ни за пример само примитивни типове или ку*рви...Нормално е децата да поемат това което ги заобикаля!

83

Анонимен

преди 8 години

Добре де - нека да видим какво ще кажат лекарите - ако момчето е умряло ей така от самосебе си - тогава ще оправдая поничките, които казват че не го били докоснали и даже му оказали първа помощ. Нека да видим как 18- годишно момче спортист умира ей така без нищо. Да изчакаме експертизата....

82

Анонимен

преди 8 години

Всеки извадил бокс, нож и т.н имам право да го ЕКЗЕКУТИРАМ на място.

81

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 110Имаш късмет че не съм близък на братята!