122

Осман

преди 8 години

Светла му Памет на Тодор. Не трябваше да "изскача" от колата. Ако той беше пешеходец а биячите с кола тогава е друго. Но той просто можеше след като им свирне с клаксона да включи на първа и да потегли. Но такъв ни е манталитета. И понякога ставаме жертви на глупостта и егото си.

121

Анонимен

преди 8 години

Ако някой те напсува, бягай, не се разправяй по-добре. Културата и доброто възпитание казват, че на псувни не трябва да се отговаря. Който псува, той е на много по-ниско ниво от Вас, които не псувате. Ако се държите и вие по същия начин, падате на нивото на този, който псува. Силен е този, който не псува и не се бие, а не този, който псува и се бие. Има случаи, в които човек трябва да се защити, ако го нападнат, но по-добре да разчита на Бог да го защити.

120

Членска карта №7

преди 8 години

До БацеАми, ако беше излязъл без буздугана си, а още по-добре, ако беше си продължил по пътя, сега щеше да жив и здрав... Сам си противоречите! Бог да се смили над душата му, но той сам е бил източник на агресията, която заклеймявате...

119

БеГе съд

преди 8 години

В крайна сметка никой няма да отиде в затвора най-много за някоя година условно у нас съд и присъда няма щом и за онези 7 млрд. от обраната банка от мутрите не осъдиха нито един.

118

1

преди 8 години

Гледам някакви шествия се организират из Враца. Шествия за какво- за правото да мачкаш пешеходци, да биеш с бокс, без да ти отвръщат, протест за това, че в живота не всичко става като на филм? Жалко за това, че много родители не обясняват на децата си елементарни неща и като резултат растат *** с огромно самочувствие и скъсани панталонки. И пак няма да си направят правилните изводи - че за да живеем добре се иска работа и човещина. Не става само с келешлък и претенции.

117

Анонимен

преди 8 години

Айде пак тая мантра за казармата... Братя Галеви понеже са били в казарма, та са най-кротките. Всички мутри от 90-те са били в казарма, не пречи да се убиват през ден.

116

Анонимен

преди 8 години

Селския бег решил да се направи на мъж пред невръсната кифла аман от такива пишлемета

115

Nikonik

преди 8 години

До тук стигнахме, че в България и двете страни (даже наблюдателите) са виновни!

114

Анонимен

преди 8 години

Добре ако такъв ми агресивен шофьор ми подсвирне да бързам да пресека кво прайм да стоя и аз да се съобразям с неговото желание ли еми няма да стане тази работа и на всичкото отгоре излязъл с бокс на бас че бил сигурно дрогиран

113

Анонимен

преди 8 години

Най-вероятно нещастно стечение на обстоятелствата.Решили са да му вкарат малко акъл в главата,без да се увличат.Той си гълта езика и.... Малшанс

112

Анонимен

преди 8 години

Този юноша бледен, ако беше в казарма, нито щеше да кара кола, нито да надува клаксона, нито да скача на бой на стария, нито да се прави на бабаит..... и щеше да бъде жив.

111

1

преди 8 години

На практика наистина си е глътнал езика и се е свлякъл, и така си е заминал. Линейката дошла след 30 мин. Правили са опити за изкуствено дишане ама непрофесионално. Сега в трибали търбят как враца скърби. Аз обаче се радвам, че тоя бако каратист не е срещнал мен или жена ми защото сигурно да ни е размазал с тоя бокс. След удар с такова нещо се чупят черепи и челюсти като черупки от яйца. Да ама попаднал на когото трябва. За мен това е самозащита с превишаване предела на неизбежна отбрана.

110

Баце

преди 8 години

Чета тук и си мисля. Пишат мъже и дават акъл.Помислете сами когато сте били на 18 как сте реагирали,особено когато сте с момиче в колата и искате да и завъртите главата.Не оправдавам действията на момчето, Бог да го прости.Но вижте в каква държава живеем.Живеем в джунгла сътворена от нас. Когато си в джунгла носиш буздуган и се пазиш да не те изядат.Трябва да спрем да сме прости и агресивни и да искаме по-добро бъдеще. Динозаврите ни управляват,а ние трябва да ги изпратим в историята където са.

109

Анонимен

преди 8 години

Пикльо не знаещ къде е границата да се правиш на мъж пред кифлата. Дегенерирали типове,незнаещи къде е границата в разправата с такива пикльовци-два шамара и щеше да се напикае този.

108

Членска карта №7

преди 8 години

Вчера се въздържах да пиша пот тази тъжна новина! Само заради факта, че младежът е слязъл от колата... Ако искаш да избегнеш конфликт, не се постъпва така... Исках да чуя повече подробности. Жалко за младия му живот, жалко за родителите му!

107

1

преди 8 години

Информацията тръгна от Трибали и в началото беше подвеждаща. От снимките се вижда, че битият няма нищо по лицето, няма дори капка кръв на тротоара. Истината е точно тази- там е пешеходен участък, пътека на практика няма, то и улица няма, всичко е на тор, но всички пресичат точно там. *** с книжка на 3 дни давал газ и надул клаксона . Последвала размяна на реплики и той понеже е таекуондист слязъл с бокса да се разправя с мъже 4 пъти по-тежки. Да ама Враца не е Варна. И е хапнал дръвцето.

106

Анонимен

преди 8 години

Следващият път като ги срещне тези двамата ... ще им сваля шапка и ще целува ръка.

105

Анонимен

преди 8 години

"Това е факт и ме хвърля в размисъл за цената на един живот на ученик, дете, невидяло нищо от живота"Наборите от моето поколение на 18 бяха приключили с училището и се намираха за по две години в родната казарма. Нямаше начин да карат коли с гаджета вътре и да налитат на който им скимне.И не бяха деца.

104

Анонимен

преди 8 години

Той може наистина да си е бил кротък и добър,ама като кифлата е до теб нещата стават други.Кое момиче ще обърне внимание на добро и скромно момче?

103

до коментар 91 и др.

преди 8 години

Какво оръжие ,каква неизбежна самоотбрана ,какви боксове?!! Да не е бил въоръжен с огнестрелно оръжие бе хора та говорим за това че има неизбежна самоотбрана ? Пределите и са били нарушени в момента в който са му отнели бокса !!! От този момент двамата братя стават агресори .Явно и този не е бил цвете ,но да го убият умишлено от "страх за живота си" ми идва прекалено.Четете НК ,но и без него все пак сме хора нали ?