79

До 148

преди 8 години

Когато нямаш капацитет да напишеш нещо смислено и правилно по-добре не пиши нищо защото не е кофти, че си кух, кофти е когато ти личи !

78

Анонимен

преди 8 години

Айде сега и на препикания терлик му посегнали на жените и децата...

77

До 137

преди 8 години

Прав си.С едно допълнение,не всички ги мразят.Мразят ги всички русофили защото Русия най-много пердах е яла от тях,а и продължава да яде.

76

анализатор

преди 8 години

Нормално!Но какви са фактите за Краваристан бе чалмосани винарки?Краварите избиха 1 000 000 иракски граждани, 600 000 авганистанци и десетки хиряди либийци и то все за проклетия нефт!И още и още....!Обаче платените им *** в България се пънат злобно да ни измамят с техните смотани ценности, докато арабелняците посегнаха на жените и децата ни!Да унищожим тези предатели на българското!група кан Телериг

75

Анонимен

преди 8 години

"Рами Абдул Рахмани шеф и единствен работник за Сирийския център за наблюдение на човешките права пак е захлебил с "гореща новина" "независимите западни медии" от дом-офиса си в Ковънтри.Сега свободните съчинения на Рами и неговия СЦНЧП от Ковънтри ще бъдат повторени от "независимите западни медии" милион пъти,докато не почнат да звучат като истина.Е не всички се интересуват какви измислици праща Рами от Ковънтри като "горещи новини от Сирия" на "независимите медии"."

74

До 142

преди 8 години

Уточнение - *** е нещо отрязано (може да е конец) при турците е обрязване с цел хигиена и традиции, невеж си за да знаеш ! Миризлив е човек който има ниска хигиена или т.е. никаква, демек българина който си бърше осрания *** с хартия или миризливата шутка със същата техника, ибрик - ТОВА СА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ПРЕДАЛИ ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА СИ ЗА СМЕТКА НА ЧУЖДИ !Уточни - "Завистлив продажен българин" ?

73

обективен

преди 8 години

До Джона,То от американското посолство винаги имат поне два варианта за тълкуване на еднотипни събития! Примери колкото щеш! Най-пресния пример- нахлуването на саудитите в Йемен и подкрепата на Русия на бунтовниците срещу узурпаторите на властта в Украйна! Впрочем разлика има- саудитите директно нахлуха, а пряка военна намеса в Украйна отстрана на Русия нямаше! Затова впрочем и доста руснаци обвиняват Путин, че "стъпва" прекалено леко по отношение на американците и съратниците им!

72

Анонимен

преди 8 години

" "Сирийски център за наблюдение на правата на човека"С персонал и управление от само 1 човек-ИЗВЕСТНИЯТ на всички Рами Абдул Рахмани,шеф на и работник в СЦНПЧ,с централа дом-офис в Ковънтри.Всяка сутрин Рами изпраща по една "новина" до "независимите медии" за бомбардирано училище от руските ракети в Сирия.А всеки следобед Рами изпраща "съвсем нова новина" за "бомбардирана болница" от руските ракети в Сирия.И така всеки ден от дома си в Ковънтри,Рами пуска "новини" в "независимите медии".

71

Анонимен

преди 8 години

Всички казват, че ВСИЧКИ мразили ТУРЦИТЕ, ми силните всички ги мразят но на силните не им дреме ! Над милион избити арменци преди 100 години, избити гърци по същото време (единствената държава загубила първата световна и съумяла да запази територията си за сметка на гръцки скалпове е ТУРЦИЯ) пет вековно прословуто за всички Ви робство и прочие мачкания, няма как да са обичани от тези народи турците но както писах по-горе на кой му пука ? Всеки мрази силните - въпроса е да си от тях ! Къде е БГ ?

70

Анонимен

преди 8 години

Колко невежи хора има в тази държава не е истина просто, едните ми защитават Русия с пред текст какво били правили САЩ, а другите плюят по Русия какво били направили без да виждат това което правят САЩ, всъщност и Русия и САЩ ги еня толкова за вас колкото и на мен за вас, жалки душици !

69

матросчо

преди 8 години

Тази агенция да не е от тези, които забраниха в Русия, а доколкото следя настъплението на сирийската армия, май селище вече не остана около Алепо - представяте ли си как съществува училише при ДАИШ - смешна работа. Веднага разгледах и франс през, таквоз нещо е па нема, интересно.

68

ЦРУ-Агент Травестити

преди 8 години

00ЦРУ РЕЗИДЕНТпреди 31 секундиРУСИЯ ГУБИ ВОЙНАТА В СИРИЯ !!ДОРИ И ДА ЗАДЪРЖАТ КРАЙМОРСКАТА ОБЛАСТ + ДАМАСК...ТУРЦИЯ, КАТАР И САУДИТСКА АРАБИЯ ПАК ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ВОЙНАТА, ЗАЩОТО КАТАРСКАТА ГАЗОВА ТРЪБА ЩЕ МИНЕ ПРЕЗ ПУСТИНЯТА, КЪДЕТО РУСИЯ НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА ПОБЕДИ ИДИЛ !!ТАКА....КАКВО СЕ РАДВАТЕ РУСКИ СЛУГИ....РУСИЯ ГУБИ ВОЙНАТА. И НЕМОЖЕ ДА ИЗМЕТЕ ИДИЛ ОТ ПУСТИНЯТА (ВЪТРЕШНОСТТА), КОЯТО Е ГЕО-ПОЛИТИЧЕСКИ МНОГО ПО-ЦЕННА ОТ КРАЙМОРОСКАТА МАЛКА ОБЛАСТ)...ВЗЕМЕТЕ СИ КАРТАТА И ВИЖТЕ САМИ !

67

ЦРУ РЕЗИДЕНТ

преди 8 години

РУСИЯ ГУБИ ВОЙНАТА В СИРИЯ !!ДОРИ И ДА ЗАДЪРЖАТ КРАЙМОРСКАТА ОБЛАСТ + ДАМАСК...ТУРЦИЯ, КАТАР И САУДИТСКА АРАБИЯ ПАК ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ВОЙНАТА, ЗАЩОТО КАТАРСКАТА ГАЗОВА ТРЪБА ЩЕ МИНЕ ПРЕЗ ПУСТИНЯТА, КЪДЕТО РУСИЯ НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА ПОБЕДИ ИДИЛ !!ТАКА....КАКВО СЕ РАДВАТЕ РУСКИ СЛУГИ....РУСИЯ ГУБИ ВОЙНАТА. И НЕМОЖЕ ДА ИЗМЕТЕ ИДИЛ ОТ ПУСТИНЯТА (ВЪТРЕШНОСТТА), КОЯТО Е ГЕО-ПОЛИТИЧЕСКИ МНОГО ПО-ЦЕННА ОТ КРАЙМОРОСКАТА МАЛКА ОБЛАСТ)...ВЗЕМЕТЕ СИ КАРТАТА И ВИЖТЕ САМИ !ИДИЛ СА МАРИОНЕТКИ НА ТУРСКАТА АРМИЯ !

66

Анонимен

преди 8 години

ya kajete koq e stranata v koqto izhfarlqt bremenni jeni ot tranvaii i lekari biqt paciennti sas tejka operaciq

65

hhh

преди 8 години

Това ЦРУ ли го казва? Малко Homeland! Попринцип е лесно да се приключи с всичко това. Депортираш всички мюсюлмани от Европа в родните им страни и слагаш строг пропускателен режим за туристите от тези страни идващи в Европа, пък те там да си бягат по-другите им мюсюлмански страни, които си изповядват правата им вяра и ще ги приемат с отворени обятия ;). Е разбира се има недостатък в това нещо и то се нарича кражба на петрол от някои страни, но пълно щастие няма. Мир на праха на загиналите.

64

Анонимен

преди 8 години

tazi snimka ia imase prddi edna godina za trepniata v Livan

63

Анонимен

преди 8 години

Свободата изисква жертви а училището е за малки камикадзета.

62

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 97защо пенсионерите ровят в контейнерите за огризки от храна?ровят ушaнките като теб

61

Анонимен

преди 8 години

Какво друго да се очаква от получовеците?

60

Анонимен

преди 8 години

До АнонименИ как разбраха че са руски бомби?а какво мислиш, че са? Марсиански ли?