20

СвършИха балъците

преди 8 години

По-важно е да имаме работеща, растяща икономика и апетит за потребление", обясни банкерът.---Ха ха ха... "апетит за потребление"... демек - лапайте, харчете, въпреки, че нямате практическа, реална нужда от това, което ви се натрапва, чрез рекламите... вие обаче сте длъжни да лапате, а ако не ви стигат парите, за да лапнете повече, отколкото може да изядете - ние щедро ще ви ги дадем... нищо, че ще върнете тройно, че и четворно, а който не може- децата и внуците му ще връщат! Вие само лапайте!

19

Анонимен

преди 8 години

Такива като тоя ще живеят добре и в ЕС и извън ЕС, а и няма да обеднее, а напротив с тези доходи, които има.Но я да видим бабето, което взима 200 лв. пенсия, като влезе в еврозоната какво ще стане - не ще обеднее, а направо ще освирепее!Все пак Желязната завеса падна и някои от нас пътуват и виждат стандарта на хората в ЕС!

18

бе да потитам

преди 8 години

До хубавия живот в ЕС?? до 17от къде идва този висок БВП на австралия ? и сам си отговарям от полезните изкопаеми !! кажи някакъв известен продукт или марка -аз се сещам само за кенгурото . спор няма , че доставяте много суровини на китай но откъм високи технологии и въобще технологии куцате , та не се слагай до германия .за климат...забрави да кажеш , че всичко най-отровно е при вас . виж нова зенландия е друга лига

17

цирк

преди 8 години

Какво ще стане с едната стотинка? след като няма половин цент. Поскъпване на стоките. Това което е 1 лев ще си остане 1 евро.Питайте гърците колко им поскъпна живота като влезнаха в еврозоната. Англичаните да не са прости та не искат еврото.Че то те не искат е ЕС. Тази година ще имат референдум, за излизане от ЕС.

16

хубавия живот в ЕС??

преди 8 години

е хайде вижте най-развитите страни индекса е human development index.Пишете в търсачката и гледайте на първо място са Норвегия и Ав$тралия...Густо, най-развитите на Планетата, а аз бих добавил и че съм сред най райската част на Планетата.Западна Европа ви я оставям на вас, от няколко години живея в Сидни. Просперитета в Европа няма се върне скоро, някой казват 20 други 50 години, но аз нямам 9 живота да чакам. Оставям на вас вие да ми кажете дали 50 дали 70 години, вече въобще не ме късае ;)

15

Емигрант

преди 8 години

Лъжи. В ЕС се живее доста бедно. който не вярва нека поживее няколко месеца примерно в Белгия и да видим колко пъти в месеца ще си позволи да отиде на ресторант/кръчма с приятелката си.

14

хубавия живот в ЕС??

преди 8 години

Пишете в търсачката и четете в този сайт: днес.бг Австралия - най добрата страна за живеенеГодишна световна класация по BLI индекса(Better Life Index)- доходи МИНУС разходи и остатъка се сравнява колко неща можеш да си купиш по цени в съответната държаваНие сме 4-та ПОРЕДНА година на 1-во място в класацията за най добра страна за живеене, доходи 10% над американските, безплатна здравна система, пенсиона, средна продължителност на живота 84г. дъждовни джунгли, острови, бизнесклимат$$$Довиждане

13

хубавия живот в ЕС??

преди 8 години

Ав$тралия е 3-тата най богата държава по НАЙ ВИСОК доход на БВП на човекНЕ е най голямата икономика но е 3-тата най богата по Брутен Вътрешен Продукт НА Глава от Населението - 61 887$ среден месечен доход в ОзВижте, напишете GDP per capita (демек БВП на глава от населението за година) и вижте данните в сайта на World Bаnk (Световната банкЪ)1-ва Норвегия2-ра Катар3-Макао, но НЕ се брои защото е част от Китай4-та Ав$тралия - $61 887 7-*** USA - $54 62914-та е прехвалената Германия - $47 627

12

Тюрк

преди 8 години

Добре ги изтрепахме над милион такива като този преди стотина година ама на, изтървали сме някой друг като образа на снимката и резултатите са видими !

11

знаещ

преди 8 години

Да, Левончо, с банкерска заплата като твоята в ЕС се живее повече от прекрасно. Никой не ти завижда на парите, само дето са изкарани от кървави лихви. Да си ги носиш ... нали знаеш къде?

10

Анонимен

преди 8 години

Психолози ,болници ,психиатрия няма ли в БЪлгария ?!?Ползвайте ги )?!Едни 2-3 милиона избягаха от "хубавия" живот в Бг !!))Егаси мазохистите )))

9

Анонимен

преди 8 години

ДРУГАРЧЕ ХЪПЪРЦУМЯНЧЕ ТИ БУГАРЧЕ ЛИ СЕ? АКО СИ БУГАРЧЕ ИМАШ ПРАВО ДА ДАВАШ АКЪЛ ОБАЧЕ НЕ СИ БУГАРЧЕ ЗАТОВА НЯМАШ ДУМАТА. ОТИДИ СИ У РОДИНАТА И ТАМ ДАВАЙ АКЪЛ НА ТВОЙТЕ ХЪПЪРЦУМЯНЧЕТА. ТАКИВА КАТО ТЕБЕ НЯМАТ МЯСТО В РОДИНАТА НИ. ТИ СИ АЙДУК

8

пишман банкер

преди 8 години

лъже та се къса тоя . нямаме интерес от приемане на еврото иначе трябва да плащаме за гърция , скоро и за португалия или испания и т.н. валутният борд е по-доброто решение. просто банкерчето иска да може ЕЦБ да отпуска на български банки средства с лихва 0,1 % а той да ги дава на бизнеса и населението за по 7-8 % .

7

Анонимен

преди 8 години

Българите са много загубен народ, и правителството ги убеждава колко добре живеят, и банкерите ни обясняват колко е добре в ЕС, и цифри вадят за икономически разтеж, ако не стига банкер и по голям авторитет ще му извадят да го убеждава колко е добре в ЕС, но българина все се оплаква и това си е, тези хора не могат ли да разберат, че живеят най-хубавия живот.

6

амбарцумян

преди 8 години

Вярваш ли си.Колко дълго още ще има еврозона.Процеса на разпад е тръгнал.

5

дедо Ташунко

преди 8 години

Ако имахме твоето възнаграждение се съгласявам с теб, хампарцумянчо, хитро арменче и химическо инженерче. Живей 3 месеца само със средна пенсия или заплата и ще те питам тогава. Една от най - лицемерните фигури на "прехода", който ще продължи още стотина години.

4

Анонимен

преди 8 години

Цените в България надминаха европейските, така че няма от какво да се притесняваме. Как обаче управляващите ще се похвалят пред партньорите си, с народ със средна заплата 300 евро и пенсии по 70-80 евро?

3

edarbiznesmen

преди 8 години

Моите работници в бг са на миннимална заплата. За 300 лв месечно в огъня влизат за мене. Няма да обеднеят, защото им плащам редовно. Бизнеса в бг процъфтява. Обикаляме с жената Европа и се радваме на живота.

2

Анонимен

преди 8 години

Това мазно копче дето не си знае парите, защо не обясни като е отрицателна основната лихва какви са тези от 16 до 20 % лихва по кредитните карти, а по кредитите 8 %? Това само в България го има, мошеници.

1

...

преди 8 години

Да, точно на тебе смятам да вярвам, гусин ПАЦАмян... Ей сега, веднага!