9

Анонимен

преди 8 години

Работата почва да смърди все повече. Оказва се, че големите държавни медии са се автоцензурирали и нарочно не са излъчвали репортажите. Дори нещо повече ПОЛИЦИЯТА е скрила каква е реалната ситуация, въпреки че месни вестници са алармирали веднага.Но типично за Германия - последствия няма да има и всичкоще се размине.В това отношение - медии и политика Германия е същата БАНАНОВА република като България!!!

8

Idealist

преди 8 години

Полека - лека жените ни ще започнат да носят забрадки, блузи с дълги ръкави, поли закриващи глезените и т.н и т.н. ....докато започнат да се молят по 5 пъти дневно. Ние ли отидохме при тях или те дойдоха при нас? Това е вече прекалено! Който иска да живее в Европа, ще се съобразява с нашите разбирания, ако религията му не позволява това да се връща от където е дошъл. Когато съм работил в мюсюлманска страна не съм ходил по къси ***! Наистина нашата цивилизация е застрашена!

7

Ъъъ

преди 8 години

Там, е Кьолн кой избира кмета? Ако са местните да му търсят сметка, да и подарят една бурка и един билет за Ракка, за обмяна на опит.

6

Анонимен

преди 8 години

Това ще е положението оттук нататък. Боеве с ножове посред бял ден, сексуални престъпления, кражби и т.н. Аз никаква изненада не виждам. Да се чуди човек политиците кого баламосват когато казват, че били шокирани. Сякаш никога не са виждали какво става в Близкия Изток. Не може да си управленец и да си толкова глупав.

5

Златна малинка

преди 8 години

Тази по-глупава ли е отколкото луда или обратното?!?

4

Джак

преди 8 години

Типично неолиберастко поведение да обвиним жертвите защото свещените крави африканската и ислямистка *** "не може да са виновни" и те не "виждат връзката" между емигрантите и престъпността. Долно лицемерие и предателство. Всички емигранти до последния човек е наложително, трябва да бъдат изгонени извън Европа и прокудени с бой.

3

Анонимен

преди 8 години

тая е болна наистина, след като я и намушкаха, за да и намекнат правилната политика по въпроса с бежанците, тя си продължава с пълна сила толерантността

2

Анонимен

преди 8 години

Време е Германия да пламне ... и нещата ще си дойдат на мястото !

1

маке

преди 8 години

абре нали беше кмет га току бръже си смени пола се си мислех че у нас политиканите са зле ама съм грешал как може на цръното да викат бело