19

Анонимен

преди 8 години

До Станой от АхелойКато познаваш толко добре историята - я кажи : Руските окупационни войски колко лета са били тука и колко руски бази сме хранили, че не си спомням?

18

русофил

преди 8 години

Путин е велик лидер и един ден децата от всички страни на света ще го имат в читанките си! Той няма да превземе света,а ще го обедини не с война и оръжие а с силата на словото и МИРА! Пред Бг няма друг правилен избор освен страната на ПРАВДАТА! Всичко друго ще я вкара и ислямско блато и обратно в средните векове!

17

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

До Шopoш призна: Кой е тоя шорош бе *** кремълски??? Върни се в Магадан да си ръсиш дивотиите.

16

Анонимен

преди 8 години

Путин е велик!

15

Стойчо

преди 8 години

По време на войната, влязла в историята на България като Освободителна, и ние сме посрещали руските войни със "Здравствуйте братушки!" Жалко, че сега в страната ни целенасочено се провежда антируска, антиправославна и антихристиянска пропаганда.

14

от латакия на живо

преди 8 години

Сирийцы:"Давай Абу Али Путин задай им!" - така му викат на чист русски, чух ги!

13

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

Колко е красив джуджо-след последната ботоксна процедура заприлича направо на Мария Шарапова.Само дето е две педи по-нисък от оригинала...

12

Анонимен

преди 8 години

ше ви пратиме Тайфи от Якоруда, може и готвач, и сичко.

11

Анонимен

преди 8 години

Абу Али, както му казват, навсякъде е добре дошъл

10

русофил

преди 8 години

Нека зарежем Русия и скъсаме с нея! Сигурно нашите "партньори" Давидоглу и Ердоган, които много "обичат" България ще са много доволни! А утре децата ни ще учат коран! Напред с НАТО и Турция ура! Долу Русия...

9

Анонимен

преди 8 години

Лошо нема едно време ви чакахме на Дунава сега може да ви чакаме и от Босфора.

8

русофил

преди 8 години

Питат го журналисти от кого е освободена България на 3 март! И ТОЙ:ЪЪЪ мИ от тУрските представители дето са били тУка ьь!МИ ТИ ОТ КОИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ СИ БРЕ!?Тая глупост я каза един"велик"човек на нашето време! Продажните медии взеха нАготово и сега от всякъде слушам, че прадядо е клан от предстаеители и прабаба е насилвана пак от тях!САМО РУСКА ВОЙСКА МОЖЕ ДА НИ ИЗБАВИ ОТ ВСИЧКИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ!

7

Анонимен

преди 8 години

TAM,KADETO IDVA RUSNAK NASTAPVA RADOST I SHTASTIE ZA NARODA--TAKA BESHE I U NAS SLED DEVETI SEPTEMVRI 1944 G.

6

Анонимен

преди 8 години

българи подпишете се за референдума

5

Анонимен

преди 8 години

Обичате да ви се пазарят ли?Еми клошарейте си тогава няма нормална държава където клиентите се пазарят - само в Африка и в арабските държави пазаренето е нещо важно и хубаво.За белите хора е клошария и обида.

4

Рони Колман

преди 8 години

Кое избирате вие? Демократичния опозиционер (ислямист) който реже глави, изтезава, дави живи хора, хвърля ги от сградите на етажите, доубивайки ги после с камъни, или "режима" на Асад. Какъв е "режима"? Асад е със светско образование, завършил е офталмология в Англия. Лидерът на ИД Ал-Багдади има ли някакво образование изобщо?

3

Декстър Джаксън

преди 8 години

Сирия беше нормална светска държава, в която живееха съвместно шиити, сунити, кюрди и християни. Проверете столицата на Ислямска Държава, Ракка, на какво приличаше по времето на т.нар. "режим" и на какво прилича сега. Тогава имаше развит туризъм, спокойствие, бизнес, сега има обезглавявания по улиците, забрани, общо взето ислямски фашизъм. Най-важното в тази война е сирийското правителство подкрепяно от Русия да победи, друг шанс няма. Видя се, че другите не са за мир в Сирия.

2

русофил

преди 8 години

Игото няма е западно тука, пак ще е турско!

1

русофил

преди 8 години

Днеска в Латакия, утре у тука в Батакия!